Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 4
A.C spune:
Neata,fetele! Eu stau cu ochii pe telefon !Astept mesaj din partea Ginei.La ora asta e deja operata.Acum sa asteptam sa-si revina dupa anestezie.Nu mai stiu ce fel de anestezie urma sa faca...
Am emotii pentru ea !
Bine ai revenit,ADRIANA !Ne bucuram ca totul e bine cu bb si Doamne ajuta sa treceti cu bine peste tot !
Onutz,cu putin noroc s-ar putea sa ma programeze si pe mine intr-una din zilele 8 ,9 sau 10.Vedem marti ![:)
Orice zi trecuta e un castig pentru bebe si pt.asta nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu si sa ma rog in continuare sa o tinem tot asa pana sapt viitoare.
Si acum,inca un rand de motate pt.draga noastra Gina :
Alina 37+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
andie_n spune:
Buna diminea#539;a!
HAI GINA! Am ni#537;te emo#539;ii acuma!
O sa plec si eu la control un pic mai tārziu, intru si va dau vesti dupa.
O zi buna cu s#259;n#259;tate tuturor!
Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt
lucyana1982 spune:
Buna dimineata...fetele...si eu m-am trezit cu niste emotii...........HAIDE GINA
La 4 am programare la medic si vedem daca ma opereaza azi, maine sau o lasam pe luni....eu sincer as vrea si azi sa stiu ca este puiul meu in regula. va pup si va anunt prin DENYAND daca este ceva.
lucyana1982 spune:
Buna A.C.....eu nu prea le simt...se misca mai putin fata de zilele trecute, probabil nu are loc...abia astept sa vad ce zice azi medicul. Stau cu teama.......dar sa speram ca sunt doar eu panicoasa din fire
Citat: |
citat din mesajul lui A.C La voi cum sunt miscarile lui bb? eu le simt profund de tot !chiar si acum cand ma pregatesc sa inchei 38 de sapt...TOT ii vorbesc sa stea cuminte pana sapt viitoare cand vine d-na dr.Abia astept sa merg marti la control.Si sa stabilim data marii intalniri. Doamne ajuta sa fie bine pana atunci si sa stea la caldurica in burtica. Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani) |
petrojola spune:
Buna dimineata,in primul rand va urez si eu nastere usoara ,majoritatea va apropiati de termen,emotii mari.spun asta pt. ca desi sunt in sapt. 30 deja ma incearca emotiile,nu mai am rabdare! Primul copil l am nascut prin cezariaza, pe data de 26 dec. implinesc cele 38 de saptamani,este posibil sa fiu programata pt cezariana inainte de 1 ianuarie? inca n am vb cu medicul,o sa ajung luna asta cu analizele si pt control.
A.C spune:
M-a sunat GINA !!!!!!!!
A avut anestezie rahi ,buburuza are 48 de cm si 2,660 kg ,a avut dubla circulara dar e sanatoasa si asta e tot ce conteaza !!!!!! ( 39 de sapt si 2 zile )
Sunt bine amandoua !
FELICITARI,GINA !RECUPERARE USOARA SI SANATATE MAXIMA AMANDURORA!
Sa ai muuuult laptic si Sofi sa fie o mancacioasa !!!!!!!!!!!!!
Va imbratisam cu tot dragul pe amandoua si va asteptam acasa,aici la odisee !
Alina 37+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
logam spune:
Felicitari Gina!Sa fiti sanatoase!
Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
33+ cu Tudor
dana0000 spune:
Gina
Onutz mai ai o saptamana, ce emotii o sa avem Foarte frumos ca nasti de Sf Mihail si Gavriil si mai ales ca ii pui numele Gabriel.
Popi se pare ca in curand si dumneata treci la cutit glumesc,oricum domnisoarele sunt mai grabite,nu statea ea pana la 17 nicicum,daramite pana pe 21
Andie si mie imi place pizza,desi e junk food cand mi-e pofta de ceva bun,acel ceva bun e pizza pe vatra cu putine ingrediente
Mena uite ca trece timpul si o sa fie bine,o sa vezi!O sa iau oferta ta cu ciocolata calda si o sa o savurez
Almy la tine nici un semn? Bebelina e cuminte?
Adriana bine ai revenit!
Bioana tu pe unde umblii?
Si eu am o problema cu miscatul bebelusului,de cand m-am trezit e liniste si pace...doarme?Si ma stresez,daca gadil burtica mi-e sa nu-l trezesc saracutul.
In rest burtica e pietroi mai mereu,BH la greu.
Am uitat sa va dau vestea cea mare,de azi sunt acasaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ma rog stau la niste prieteni,ideea e ca nu ma mai duc la serv Ieri a fost ultima zi,am mai lasat chestii nerezolvate,mai intru pe laptop sapt viitoare ca azi nu am timp.Mai tarziu ma duc la notar sa semnam,pe la banca,avem treaba
Diseara e cursul,ultima sedinta,ne invata cum sa avem grija de bebelusi,vine si o dna pediatru.
Btw voi aveti deja pediatrii?Mena la Medicover e vreunul ok? Nu am primit referinte prea bune
Fac un dus si revin,poate avem vesti de la Gina
dana0000 spune:
Gina sa fie sanatoasa micuta,sa va bucurati de ea!
Sa pape laptic de la mami si tu sa ai refacere usoara si fara dureri!
valicutza spune:
felicitari Gina!!!! sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa,cuminte,mancacioasa si fara colici!
mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)