Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Adevarul e ca moasa e faina sa te mangaie pe cap :). Eu am facut haptonomie data trecuta. a fost super, dar dupa mine moasa e moasa, doctorul e doctor. Acum inca nu m-am programat. Imi e peste mana sa merg la clinica. Am o clinica langa casa, as putea sa merg la o moasa de acolo, habar nu am cum o sa fac.
De ce faci ceza?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

toxo -50 lei cam asa la Sanador.
Eco la Promed 200
DT- Matei Basarab- 200 sange, 340 -eco morfologie

Nimic din ce e cu adevarat necesar nu e gratuit.

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Fetelor care va faceti analize, toxo, dublu test s.a. va rog sa scrieti daca, nu va deranjeaza, si cat costa. Eu stiu ca la proma sarcina majoritatea erau gratuite. Dar din cate am aflat acum nimic nu e free.

De ex: cat costa toxo?Si se face la orice policlinica?

Elena & Denisa

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Multumesc fetele! Mi-am facut o idee.

Acum e randul meu la panica.
Tot cautand pe net despre teste si sarcina am gasit ca unoeri ies testele de sarcina pozitive dar nu esti gravi.
Eu nu cred asa ceva..cum mama masii??

Si la dr daca merg nu vede nimic.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Elena, stai cuminte. Ai facut 2 teste si au fost +. Angoasele astea sunt normale, si eu le-am avut . exact la fel. Primul test l-am facut seara, cu 2 zile inainte de ciclu, cu un test la 3e. Ei a fost slab positiv. Wow, bucurie mare. Apoi au inceput durerile, peste cateva zile am facut iar unu, la 10€, tot seara. Care a iesit la fel de slab pozitiv. WTF :). Am fost la eco la 5s5z se vedea sacul si vezicula vitelina. O sa fie OK!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Ele, tie ti-a venit CM? Daca nu, cred ca nu e posibil sa fie fals pozitiv.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Dragelor, aseara mi-a fost rau si mie, de oboseala. Azi am reusit sa plec la servi tocmai la ora 12, tot de oboseala.
In rest ma ingrijoreaza o durere in partea dreapta , cam o palma sub coaste, ce-o fi pe acolo ficat ceva, ma cam inteapa si ma supara.
Imi dau seama ca nu mai pot, ca organismul meu se schimba si nu mai face fata la program de munca de 12 ore, dar in acelasi timp nu am ce face.
Nu mi-a fost atat de greu cu greata, voma, cat imi este cu starea de oboseala. Aseara cand am ajuns acasa nici nu am fost in stare sa mananc, pur si simplu la 9 m-am culcat.

Sa aveti o zi frumoasa!

12+

Mergi la inceput

Elena- cate teste ai facut pana acum?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Doua teste.Primul teste Sensiblu, al doilea Barza. Barza s-a colorat mai repede si mai intens. Era facut la 48h dupa primul cu urina de dimineata.

UM pe 30 septembrie.Si il am cam la 28 de zile.

Normal ca am sani cat silicoanele Nicoletei Luciu.si ceva dureri de burta si ovare.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Acum ca ai stat aici cu noi sigur s-a luat :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

flafi dar n-ai putea sa mai reduci din programul de lucru?
Stiu ca ai zis ca nu se poate ,dar pentru o femeie insarcinata e cam mult 12 ore.Macar incearca sa stai cat mai des pe un scaun si asa sa reusesti sa te odihnesti cat de cat.Te rog nu te supara pe mine ca-ti pun lucrul acesta.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput