Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aseara, dupa aproape un an de cand ne-am mutat in casa asta, sotul a facut TV din dormitor sa mearga . Noi nu ne uitam aproape deloc la tv, sa ca nu ma deranja, dar acum cum stau seara in pat, aveam nevoie de el :).

Buun, prin urmare m-am uitat pana la 1 la o emisiune de telerealitate BAby BOOM. Filmau intr-o maternitate din regiunea pariziana diverse cazuri. Inca o data am zis no way la stat!!! Deja, ma seaca moasa, care e atotstiutoare si cheama doc in al 12 lea ceas. Apoi, vine o tipa al carei copil nu mai misca. O baga in cezariana de urgenta, scot copilul "mort". Ei mosmonesc asistentele ceva, si abia apoi cheama neonato. Bai frate, o bagi pe aia in ceza cu o asemenea problema si tu nu chemi neonato sa fie acolo cand il scoti???? Pe mine m-a socat asta, ce drac de sistem e asta??? Stiu ca in ro pediatrul e la nastere.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Deny la mine amandoi au zis tata.Cred ca e mai usor de pronuntat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

inseamna ca nu e adevarata vorba aia de la mama in orasel

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

De fapt , pare adevarat vorba aia.
Chiar la copiii tai se vede asta. Sunt tare curioasa sa vedem ce va fi la tine al treilea
Uite: Ana a zis "tata", dupa ea a venit Dragos
Dragos a zis "tata", dupa el, vine inca un fratior.

O sa vedem

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vicky, nustiu ce sa zic de sistemul francez .
Poate nu la toate maternitatile e asa cum ai vazut la tv.

9+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cred ca ma credeti egoista dar acum imi doresc ca la eco urmator sa mi spuna ca e baietel.Asa as mai scapa un pic de suspiciunea de tris.13 unde se pare ca fetitele sunt majoritare.Eu asa am un feeling ca e baietel. Am facut si pariu cu gasca si scorul e la egalitate.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Deny, din pacate asa e la stat. eu am prietene medici care mi-au zis, NU LA STAT. Din cauza moselor. Acu cu neonato ala chiar nu am inteles faza, o sa ma interesez, ca am o prietena si neonato :))).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor sa aveti o zi buna

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Mcoca depinde de nivelul maternitatii pentru ca e posibil sa aiba sau nu serviciu de neonatologie, nu este ca in romania unde exista neonatologi in fiecare maternitate, maternitatea de nivelul 1 nu are serviciu de neonatologie, sunt doar moasele care se ocupa si daca apare o problema imediata situatia e cam la limita, apoi ai nivelul 2 unde au serviciu de neonatologie, nivelul 3 unde au neonatologie si serviciu de reanimare neonatologica, deci depinde de ginecologul tau si de sarcina daca e cu probleme sau nu ce tip de maternitate sa alegi.

Mergi la inceput

Simcri, stiu, in film era vorba de una din cele mai mari maternitati din Franta, de la Poissy, maternitate de gradul III.
Pt psihicul meu am ales o maternitate tip II. Apoi sa nasc cu moasa, iarasi e exclus. E cultural cred :)

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Da nici nu se pune problema sa nasc cu moasa, eu nici n-o sa ma inscriu la intalnirile alea cu sage-femme, oricum la mine va fi cezariana, deci macar stiu sigur ca nu vor asista ele, desi frantuzoaicele, multe dintre ele, comunica mult mai mult cu moasele decat cu ginecologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Perfect adevarat! Sunt nascuta de Craciun- nu e dragut!

(incerc sa recuperez cu cititul)

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

Nu-ti dori copil de Craciun... Pentru parinti cred ca e frumos, simbolic... dar pentru copil nu. Am avut o amica in copilarie foarte suparata pe asta:de craciun lumea se intalnea, veselie, petreceri... dar ea nu simtea niciodata ca este EA sarbatorita... nu primea 2 cadouri...
Asta era si supararea mea din copilarie: aveam aniversarea inainte cu o zi de onomastica si nu primeam niciodata 2 cadouri. Fratii mei aveau cate 2... ba chiar 3...
Eu nu stiu ce-mi doresc: am baiat, ar fi mai usor sa fie tot baiat pentru ca s-ar intelege si s-ar juca impreuna (sau nu)... pe de alta parte o fetita e ceva deosebit... Indiferent ce-ar fi imi doresc sa fie sanatos si sa se inteleaga bine cu primul copil. (care isi doreste fetita). Tati isi doreste clar inca un baiat (cica n-ar sti cum sa se poate cu o fata...). Eu sunt neutra... vom vedea.

12+

Mergi la inceput