Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

(zambesc ca sa nu ma mai plang de greturile nesuferite)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

offf....la fel sunt si eu cu greturile.cand vad ca vine ora pranzului si trebuie sa pap...imi vine sa moooorrr

Mergi la inceput

apropos de al doilea/treilea/patrulea/etc copil, fetita sau baietel.

Mamicile care au deja copii, cica ca ultimul copil ce cuvant a spus prima data, mama sau tata, deja a "prezis" cine va veni urmatorul dupa el. Daca a zis "mama"- vine surioara. Daca a zis "tata"-vine fratiorul.

Nu stiu cat e de adevarat asta , asa e o vorba la mama in orasel.

La ce greturi am se "prezice" ar fi fetita(dupa cum zice si Maria), dar feelingul imi zice ca e boy.
Eu imi doresc si, si .
Curioasa, il intreb pe sot ce isi doreste, "ce ne da Dumnezeu, sanatos sa fie".
Asta e important, sa fie sanatos bebitzul. Pt asta ma rog si ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pt fiecare zi, saptamana trecuta cu bine.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Deny la mine amandoi au zis tata.Cred ca e mai usor de pronuntat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Salut fetele. Pauza de nani la noi :).

Felicitari fetele ptr vestile bune! Miche, ma bucur ca e ok analiza.

Tocmai am aflat ca aici dublu test se face doar eco, fara analiza statistica a sangelui. Se face intre saptamanile 12-14, eco se uita dupa acumulare de lichid in zona din spate a capsorului lui bebe, daca nu e: perfect bebe sanatos, daca e: direct amnio, ca e clar ca exista o increngatura necorespunzatoare de cromozomi. Dupa ce v-am citit pe voi, m-am apucat sa imi sun mamicile prietene cu experientza la sarcina in Vienna, sa ma lamureasca. V-am zis doar asa informativ.

Deny, nu stiu daca tu vei face aicea, iti zic sa stii sa nu te sperii ca nu te trimit la sange :).

Ma duc sa invat ceva la germana, sper pana nasc sa vb cu doctorii in germana!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

La noi prima data a zis mama, eu zic ca burtica e tot fetitza. Sotul cred ca vrea boy, mi-a si zis daca e fata, mai facem unul . Vom vedea, intai sa il facem pe doi, si mai vdm pana la 3.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Deny la mine amandoi au zis tata.Cred ca e mai usor de pronuntat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

inseamna ca nu e adevarata vorba aia de la mama in orasel

9+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Noi ne dotim fetita. La eco a zis ca pare fetita. Sa vedem acum. Eu inca nu indraznesc sa ma bucur :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Apropo de teste, cel mai fain mi se pare in anglia, unde aia te intreaba daca vei amnio. Iti expun riscurile/avantajele si gata.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Implinesc 12-14 saptamani undeva pe 15-29 noiembrie. Dar atunci noi deja vom fi in tara. Oricum, m-am hotarat ca nu fac bitestul, ala cu sange. O sa fac doar eco morfo. O sa vedem.
Eco asta din Viena se plateste ca la privat, sau tot cu ecardul? Si fara ecard cat costa?

Daca apare ceva de ultim moment ce amana plecarea, o voi face aici. Eu sper sa plecam cat mai repede in tara ca suntem presati de timp cu niste treburi in Ro ce trebuie rezolvate neaparat, si in 2 luni cat avem planul sa stam in tara, nu stiu daca vom reusi.

9+ cu minune surpriza

Mergi la inceput