Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Acum ca ai stat aici cu noi sigur s-a luat :) 12+ |
Flafi, buna asta
Ele, tu stii ca eu sunt mama paranoilor de toate felurile dar daca doua teste diferite ti-au aratat liniuta nr 2, indiferent cat de palida, crede-ma pe cuvant, esti cat se poate de insarcinata.
Daca vrei sa-ti scoti din minte temerile pe tema sunt/nu sunt, mergi si fa betaHCG. Iese >5 atunci esti insarcinata. Repeti la 48 de ore ca sa fii sigura ca se dubleaza ( sau pe-acolo) si te-ai linistit.
Barza la mine a dat o singura data chix, si atunci nu este exclus sa fi fost o a doua sarcina pierduta prin avort menstrual. Dar cand nici nu-ti vine ciclul si mai vezi si dublu-liniuta pe doua teste diferite, atunci poti fi sigura ca peste vreo 12 luni se lasa cu botez ( 9 de sarcina si vreo 3 sa mai creasca piciul ca doar n-oi vrea sa-l arunci in cristelnita de la 3 saptamani)
6+
VIOIKA76 spune:
Mie niciodata un test de sarina nu mi-a aratat fals pozitiv.
Cand a fost sa fie chiar daca au iesit mai slabe ,asa a fost.
Am mai avut acum 2 ani o intarziere dar atunci am facut trst si nu a iesit pozitiv.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
Ele spune:
multumesc de incurajari !!!
De aia iubesc eu DC-ul de ani buni.
Dar fug de polemici, ca iese urat.
Elena & Denisa
Hellie spune:
Salutari cordiale tuturor burticilor!
Am intrat sa va salut, n-am apucat sa citesc chiar tot. Si sa va spun ca intr-adevar m-au luat greturile. Nu vomit, dar am repulsii fata de niste chestii care nu credeam ca imi vor crea repulsii vreodata (piept de pui la gratar de exemplu). Singurul aliment care imi face cu adevarat pofta de mancare este cartoful (prajit aseara, piure+la cuptor azi la pranz si probabil copt diseara).
Mrenescu, AMR 1/2 zi si vine intalnirea cu sonda :)
Ele, bine ai venit in clubul "paranoia"...dar chiar si eu mama paranoia nu cred ca poti sa ai 2 teste diferite pozitive si de la firme diferite. Spre linistea ta, fa ce a zis Mrenescu.
Am spicuit asa din ce ati scris...si vroiam sa va spun ca nici eu nu stiu ce vrea, fetita sau baietel...inclin spre fetita (sotul clar baietel vrea, zice ca lui ii e frica cand aude fetitele plangand...fetitele de orice varsta...chiar si pe mine ma implora sa nu plang ca nu stie cum sa se comporte). Cu toate astea, de cand am citit testul pozitiv am feeling de putulica. Sunt chiar curioasa daca feelingul meu a fost ok....dar mai am pana acolo o vesnicieeee.
Pup again!
Ele spune:
Noi "declaram" in cor, vrem baiat.
E logic , fetita o avem.
Dar eu nu ma vad mamica de baiat.
Elena & Denisa
simcri spune:
citat din mesajul lui mcoca De ce faci ceza? Vicky si Printzesone |
Indicatie de la oftalmolog, risc crescut de dezlipire de retina.
simcri spune:
citat din mesajul lui Ele Acum e randul meu la panica. Tot cautand pe net despre teste si sarcina am gasit ca unoeri ies testele de sarcina pozitive dar nu esti gravi. Eu nu cred asa ceva..cum mama masii?? Si la dr daca merg nu vede nimic. Elena & Denisa |
Ele sunt destul rare si serioase afectiunile care dau test de sarcina fals pozitiv: coriocarcinom, mola hidatiforma, anumite tipuri de cancere, afectiuni ale glandei pituitare, deficiente de IgA, anumite boli de ficat, si altele, sunt destul de serioase si cu siguranta nu ar fi descoperite prima data printr-un test de sarcina pozitiv. Asa ca la tine sigur doar bebelul a dat un test pozitiv, cum au spus si fetele, mai poti face dozarea beta-hcg pentru confirmare.
mrenescu spune:
Hellie,
Da, mai putin de-o zi pana la intalnirea cu sonda si cu bulina. Sper sa fie totul bine. Tu ai emotii sau sunt doar eu plecata cu corabia pe mare? Acum mi s-a facut asa o frica de parca nu-mi mai vine sa ma duc. Dar ma duc... Carnea de pui la gratar a fost si la mine primul aliment al carui miros mi-a fost pur si simplu respingator. Am tras o strambatura de a ramas bietul consort siderat ca el stia ca-mi place.
Ele, doar doua teste? Esti tare? Eu aveam cred ca vreo 6 facute pana la data asta Eh, ce sa-i faci, rabdarea e pana la urma o virtute cu care eu nu-s inzestrata.
Flafi, redu programul. Zau, nu-ti pot face bine atatea ore. Mai ingroasa si tu obrazul si pleaca mai devreme ca n-o fi foc.
6+
Hellie spune:
citat din mesajul lui mrenescu Hellie, Da, mai putin de-o zi pana la intalnirea cu sonda si cu bulina. Sper sa fie totul bine. Tu ai emotii sau sunt doar eu plecata cu corabia pe mare? Acum mi s-a facut asa o frica de parca nu-mi mai vine sa ma duc. Dar ma duc... Carnea de pui la gratar a fost si la mine primul aliment al carui miros mi-a fost pur si simplu respingator. Am tras o strambatura de a ramas bietul consort siderat ca el stia ca-mi place. 6+ |
Draga mea, stai linistita ca si eu sunt in corabie, si tot pe mare...ba chiar pe ocean :) Traiesc niste sentimente contradictorii: nu vreau sa ma duc dar pe de alta parte abia astept...:) Ma simt ca la examenul de intrare la facultate cand de frica sa nu pic ma gandeam deseori nici sa nu ma mai prezint .
Acum, ma gandesc ca daca inca ma dor sanii (foarte tare dupa parerea mea) si mai am si cate o repulsie alimentara, e imposibil sa se fi intamplat ceva rau, nu? am simptome...:)
Ma rog la Cel de Sus ca pana misca prima data copilul sa ma doara sanii mereu pentru ca daca ma paraseste acest aproape unic simptom, clar innebunesc Iar dupa ce misca prima oara, sa miste in fiecare zi de minim 5 ori pe zi
Ele spune:
Simcri siguur nu am bolile de tine mentionate. Sunt sanatoasa tun (zic eu).
Mrenescu ma faci sa rad. :)
Normal ca as face si eu 6 dar e ilogic. Ca daca fac 6 si sunt pozitive,
eu tot ingrijoarata sunt pana vad samburelul la eco.
Parca vad ca deseara mai fac unul .
Elena & Denisa