Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
Miche spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Despre medicii care fac amnio eu am gasit de bine despre Silviu Predoi si dr.Albu de care mentionai si tu Miche. La reusita acestei punctii cantareste mult de tot experienta si priceperea medicului.Eu nu vreau sa risc nimic si sa reduc la 0 daca s-ar putea riscul de avort. O sa ma duc la cel mai bun pe acest domeniu cat despre banii pentru amnio,da-i incolo ,macar sa stiu ca i-am cheltuit degeaba. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum12+ |
Sunt de acord cu fiecare cuvant din postarea ta
Miche 10+ si
Darius (26.11.2004)
VIOIKA76 spune:
Miche multumesc pentru link!
Aveam nevoie sa citesc asa ceva!
Te pup!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
crina27 spune:
Buna dimi ! multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare.astept sa imi iasa si urocultura.intre timp m-am interesat si nu ar fi o problema asa mare . femeile insarcinate sunt predispuse la infectii urinare.
Pe mine m-au lasat starile de voma si ma bucur tare mult ca pot manca si eu.Felicitari Vio pt vestile bune.
Va urez o zi minunata!
Carmen1985 spune:
Buna! Sunt si eu o burtica de iunie 2013. Bine v-am gasit si multa sanatate tuturor!
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen1985 Buna! Sunt si eu o burtica de iunie 2013. Bine v-am gasit si multa sanatate tuturor! |
Bine ai venit!
Sarcina usoara!
Mai avem o viitoare mamica tot Carmen ,sa fiti sanatoase ,amandoua!
Mai zi-ne despre tine ,cate saptamani ai ?
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
raluca1109 spune:
Buna!
Maria, imi pare rau, dar sunt de acord cu Miche, repeta ecografia, luni.
Eu am fost ocupata ca am dat in dimineata aceasta proba scrisa a examenului de promovare, urmeaza interviul miercuri, dar ma simt putin mai relaxata ca am scapat de ce era mai greu.
Bun venit Sorina, Carmen!
Raluca
S 14+
Carmen1985 spune:
Sunt la a 2-a sarcina , am o fetita minunata de 4 ani si jumatate, iar acum am 7 sapt si 3 zile. Sunt o mamica cam stresata si fricoasa, acum stiu ce inseamna un copil si am multe ganduri ... Mi-e cam greu cu mancarea , in afara de cartofi fierti si lapte cu gris mi-e greu sa diger ceva , in rest e bine. Daca mai sunt mamici cu probleme din astea astept retete...
mcoca spune:
Bine ati venit burtici noi! Sa aveti sarcini usoare si bbei sanatosi!
Carmen, cu greturile, nu eista retete universale. Eu as fi mancat intr-una salate. Din pacate si acum la 14s inca mai am :((((.
Eu m am trezit cu o durere de gat groaznica. Vad ca acum a mai trecut, in schimb ma doare capu :(((. Cred ca sunt campioana odiseei la vaicarit.
Simcri, faci podul? Cu paranoia ta, ce sa zic, o cunosc. Dar stii ca dupa ce ai auzit inimioara, in principiu e ok. Stii ca iti poti prescrie singura eco ?
Vicky si Printzesone
crina27 spune:
bINE AI VENIT!
Pana acum 2 zile si eu m-am confruntat cu greturi si voma ...am consumat multa lamaie - (fara zahar) si iaurturi, cartofi fierti si prajiti cu salata de rosii, fara mancare gatita.aaa.....si pateuri cu branza.cam asta toleram eu....in cantitati fff mici :(
Acum mi-am mai revenit....tot nu suport pepenii murati :))), dar pot sa pap si eu cate ceva. si starea de spirit e mult mai buna. Cred k ma cam parasesc greturile :)
Sarcina usoara