Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

da, cartofi, lapte batut, branza de vaci cu gust de perete, mai nou plicuri din alea de ciorbe asatice cu taietei peste care pui apa fierbinte (junkfood :D ) ,grepfruit rosu, apa, apa, apa...

Bine ati veni si sarcina usoar!

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Sunt la a 2-a sarcina , am o fetita minunata de 4 ani si jumatate, iar acum am 7 sapt si 3 zile. Sunt o mamica cam stresata si fricoasa, acum stiu ce inseamna un copil si am multe ganduri ... Mi-e cam greu cu mancarea , in afara de cartofi fierti si lapte cu gris mi-e greu sa diger ceva , in rest e bine. Daca mai sunt mamici cu probleme din astea astept retete...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Bine ati venit burtici noi! Sa aveti sarcini usoare si bbei sanatosi!

Carmen, cu greturile, nu eista retete universale. Eu as fi mancat intr-una salate. Din pacate si acum la 14s inca mai am :((((.

Eu m am trezit cu o durere de gat groaznica. Vad ca acum a mai trecut, in schimb ma doare capu :(((. Cred ca sunt campioana odiseei la vaicarit.

Simcri, faci podul? Cu paranoia ta, ce sa zic, o cunosc. Dar stii ca dupa ce ai auzit inimioara, in principiu e ok. Stii ca iti poti prescrie singura eco ?

Vicky si Printzesone

Nu mi-e greata si nu vomit ... doar ca stau cu mancarea in stomac ore bune si am arsuri
Pt durerea de gat eu am gasit un leac care la mine a functionat miraculos ... vata cu spirt in urechi ! Sper sa te ajute si pe tine. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:

Simcri, faci podul? Cu paranoia ta, ce sa zic, o cunosc. Dar stii ca dupa ce ai auzit inimioara, in principiu e ok. Stii ca iti poti prescrie singura eco ?

Vicky si Printzesone

Vicky as vrea eu sa fac podul dar dupa 2 zile libere astazi m-au invadat, o gramada de turisti si ma enerveaza de mor ca vin in vacanta sa se imbolnaveasca (bine azi ma trezii cu fata la cerceaf, asa ca ma enerveaza toata lumea ),cred ca iar o sa ajung la 9 acasa , stiu ca imi pot prescrie de toate dar nu-mi pot prescrie timp sa ajung sa le fac . La mine paranoia e mai mare decat la toata lumea, cu cat ai impresia ca stii mai mult despre un lucru cu atat te apuca strechea mai mult, cred ca am dat iar in sindromul anului 3 cand mi-se parea ca am toate bolile din carte

Mergi la inceput

Bun venit noilor burtici, sacini usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

M-a muzat teribil raspunsul tau, cunosc sentimentul :)

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Citat:

Vicky si Printzesone

Vicky as vrea eu sa fac podul dar dupa 2 zile libere astazi m-au invadat, o gramada de turisti si ma enerveaza de mor ca vin in vacanta sa se imbolnaveasca (bine azi ma trezii cu fata la cerceaf, asa ca ma enerveaza toata lumea ),cred ca iar o sa ajung la 9 acasa , stiu ca imi pot prescrie de toate dar nu-mi pot prescrie timp sa ajung sa le fac . La mine paranoia e mai mare decat la toata lumea, cu cat ai impresia ca stii mai mult despre un lucru cu atat te apuca strechea mai mult, cred ca am dat iar in sindromul anului 3 cand mi-se parea ca am toate bolile din carte

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele am uitat sa va zic ca ieri am avut si eu un episod de stare de rau.
M-a apucat tocmai cand eram in metrou ,inghesuiala la maxim ,si am simtit ca raman fara aer si inima a inceput dintr-o data sa bata tare ,mi-a venit sa stau jos ,dar unde ca n-aveai loc sa arunci un ac.
Norocul lui Dumnezeu ca aveam la mine o sticla de fanta ,ca am luat o gura, doua si am inceput sa numar incet sa ma calmez.In cateva minute s-a linistit inima mea.
Nu stiu ce-o fii fost ,vreun atac de panica?
Am jurat ca nu mai fac asa ,ori ma duc cu taxiul de acum inainte ori astept un metrou mai gol.
Din pacate pe la medici trebuie sa umblu singura ca atunci cand plec eu sotul trebuie sa se ocupe de copii. Cu masina prin Bucuresti nu ma descurc asa ca zic pas.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allexia_82 spune:

Buna, va citesc de ceva vreme dar nu am avut cursaj sa scriu. Ieri am fost la control si este sigur... avem 5 saptamani si 5 zile. :)) Ultimul CM 23.09.2012 DPN 29.06.2013

Mergi la inceput

Vio poate a fost caldura, inghesuiala, poate glicemia a scazut un pic sau tensiunea sau poate un atac de panica, mai ales ca acum esti un pic sub stress, e bine sa ai la tine tot timpul ceva de baut sau ceva dulce. Daca nu sunt distante mari, mai bine mergi pe jos decat in asa aglomeratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

tuturor!
Am intrat rapidulet(sunt la munca si culmea, desi e vineri chiar am de munca ) sa va urez un we placut si odihnitor!

12+

Mergi la inceput

Atac de panica, clar.
Incarca sa cauti situatii in care sa te simti ok, sa nu te mai simti agresata, gen mijloc de transport mai gol, intr-un ritm mai calm, fara sa pui presiune pe tine. In Bucuresti este mereu agitatie, incearc sa eviti aglomeratiile.
Daca te apuca din nou inspira incet si adanc numara pana la 10, expira numara pana la 10, tine respiratia 2 timpi (1,2). Repeta de cateva ori, pana te linistesti.

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Fetele am uitat sa va zic ca ieri am avut si eu un episod de stare de rau.
M-a apucat tocmai cand eram in metrou ,inghesuiala la maxim ,si am simtit ca raman fara aer si inima a inceput dintr-o data sa bata tare ,mi-a venit sa stau jos ,dar unde ca n-aveai loc sa arunci un ac.
Norocul lui Dumnezeu ca aveam la mine o sticla de fanta ,ca am luat o gura, doua si am inceput sa numar incet sa ma calmez.In cateva minute s-a linistit inima mea.
Nu stiu ce-o fii fost ,vreun atac de panica?
Am jurat ca nu mai fac asa ,ori ma duc cu taxiul de acum inainte ori astept un metrou mai gol.
Din pacate pe la medici trebuie sa umblu singura ca atunci cand plec eu sotul trebuie sa se ocupe de copii. Cu masina prin Bucuresti nu ma descurc asa ca zic pas.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

12+

Mergi la inceput