Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Ca si varsta ma incadrez si eu la categoria 30+. Acum am 33 de ani iar cand voi naste voi avea 34.
Si la mine paranoia ar putea fi in floare dar ma gandesc ca doar mai rau as face asa ca incerc sa las deoparte gandurile negative. Nu reusesc intotdeauna dar ...
In ce priveste greturile, la prima sarcina nu am stiut ce-s alea, dar acum si-au facut simtita prezenta ceea ce ne face sa banuim ca e fetita.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele astazi am alergat de colo-colo in Bucuresti si am reusit sa ajung la toate programarile la timp.
Am fost la recoltat de sange pentru incompatibilitate de grup.Eu am 01 iar sotul B3 si am facut aceste analize de 3 ori pe trimestru si in sarcinile trecute.Atunci nu mi-au iesit anticorpi anti-b ,de data asta mi-au aparut! Mi s-a spus ca trebuie verificati in continuare.
Am fost si la eco la d-na Borza si ea spune ca 95% este baietel si ca din masuratorile sale si din experienta sa ,nu ar fii semne de malformatii.
Am plecat de acolo cu o alta stare de spirit.Dar mi-a zis ca pentru linistea mea ar fii bine sa fac si amnio ca sa pot sa duc sarcina in liniste pana la sfarsit.
Mi-a mai zis ca sangerarea pe care am avut-o n-a fost de la contact ,ci de la un fel de cheag de sange care s-a format acolo unde este prinsa placenta de uter.Deci am acum si iminenta de avort si s-ar putea sa mai am cateva sangerari.Exista risc de dezlipire de placenta.
Apropo TN la d-na doctor a iesit 1.6 mm.
Acum eu pe care sa-l mai cred?
Pentru cheagul acela mi-a dat ovule arefam ,si mi-a mai dat niste ovule poliginax pentru secretia mea care i s-a parut cam abundenta.
Am avut si discutia cu geneticianul care a verificat toate analizele din dosarul meu si a spus ca nu sunt semne de malformatii si nici din istoricul familiilor noastre nu reiese acest lucru.
Insa si ea a recomandat amnio ,insa deabia dupa ce implinesc 16 saptamani.
Daca ma hotarasc s-o fac ,o voi face la Promed cu d-nl Predoi care face lucrul acesta de 10 ani.
Au zis ca in 10 ani de amniocenteze au avut doar 3 pierderi de sarcina.Riscul de avort l-au estimat la 0.5%.

Din pacate de amnio nu scap si in plus mai am si asta cu decolarea de placenta.
Offf si iar offf!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Sorina bine ai venit!
Sarcina usoara!
Imi pare rau de greturi!

si acum12+

Mergi la inceput

Pe baiat l-am nascut aici in Spania. Am nascut cu doua moase si a asistat si sotul la nastere. Cred ca asta mi-a dat putere. Nici urma de doctor pe acolo. Dumnezeu m-a ajutat si a fost o nastere fara probleme. Nu am posibilitatea sa aleg intre un spital de stat si unul privat. Cel mai apropiat spital e la 50 km de noi (acolo l-am nascut pe baiat). Un spital privat as gasi la 150 km de aici si nici nu se pune probleme. E prea mare distanta.
Daca as fi nascut in Romania as fi nascut cu cezariana din cauza riscului de dezlipire de retina. Aici se face cezariana doar daca e pusa in pericol viata mamei sau a copilului.
Citind ce ati scris si gandindu-ma la mine ma apuca disperarea. Dar trebuie sa imi pastrez optimismul. Altfel o voi lua razna. Baietelul meu are nevoie de o mamica care sa ii zambeasca.
Dar ma bucur mult sa va pot citi. Ma bucur mult ca existati.

Mergi la inceput

Am uitat de semnatura ...

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Off Vio una calda una rece, bine macar ca masuratorile au spus ca bebe e bine, asta te mai linisteste putin

Eu inca ma gandesc daca sa fac aceste teste, sunt in grupa 34+ in curand 35, deci e posibil ca varsta sa-mi joace feste

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Mie imi pare rau ca nu m-am informat prea bine in legatura cu testele astea ,ca daca ar fii dupa mine as fii trecut direct la amniocenteza.
Are ea riscurile ei dar are 99% acuratete in rezultat.DT are si el riscul ca nu are decat 60% acuratete ,asa mi-a explicat geneticianul.
Fug sa pregatesc copiii de baita si apoi la somnic.
Sper ca in noaptea asta sa reusesc sa dorm mai bine.
Noapte buna!

si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vio, mie imi suna bine tot ce povestesti tu acolo despre masuratori si parerile auzite azi. Acum cred si mai mult ca varsta a influentat DT-ul ala.

Somn usor!

Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Maria, imi pare nespus de rau. Cuvintele sunt goale in astfel de momente.
Eu am cateva nelamuriri si anume :
1. Ti s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie acum 3-4 zile.
2. Pe de alta parte esti suspecta de extrauterina.
Ei nu au vazut sacul ala in uter? Ce au vazut mai exact de au zis ca e oprita din evolutie? Daca e in uter cum poate fi extrauterina?
Simcri, poate tu ma lamuresti un pic, ca eu sunt in ceata rau.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu de aseara sunt in wk, de aia sunt scupa la vedere :).

Vio ma bucur pentru eco buna. Si eu am citit ca Edwards se vede le eco.

Cu analize/teste etc. Parerea mea e sa nu le faci daca iti asumi riscul ca ceva sa nu fie ok. Eu nu imi asum acest risc, asa ca vreau sa fac tot ce se face.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput