Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
VIOIKA76 spune:
Maria ,scumpa ,nu se poate ,de ce oare ti s-a intamplat iarasi?
Imi pare foarte ,foarte rau!
Chiar nici nu stiu ce sa zic. Stiu cat suferi si imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ceva!
Sper sa te poti reface fizic cat si psihic cat mai repede si sa incepi sa cauti cauza acestor pierderi!
Te imbratisez si iti urez multa sanatate!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 Fetele....cred k am infectie in urina :(((a.la nitriti scrie pozitiv si leucocite = 75. ce parere aveti ? |
Crina si eu am prezente leucocite in urina ,insa nu scrie in ce procentaj.Mie medicul mi-a zis ca nu e o problema ,nu stiu ce poate sa insemne la tine.
Pune o intrebare la medic si vezi ce zice.
si acum12+
Elyana spune:
mrenescu, draga mea, imi pare atat de rau... sa iti dea Dumnezeu forta sa treci cu bine peste incercari!
Te imbratisez virtual! Ai grija de tine!
mrenescu spune:
Fetelor, multumesc mult ca sunteti alaturi de mine dar, asa cum ii spuneam si lui Hellie voi trebuie sa priviti inainte si sa nu va ganditi la lucruri urate ca sa nu suparati bebelusii.
Vio, nu stiu de ce s-a intamplat din nou. Sunt pur si simplu socata si n-am nicio explicatie. Am vorbit cu dr sa-mi dea sa fac profilul de trombofilie, poate cine stie, acolo e problema.
Deny din nefericire a doua opinie ceruta altui medic si a dua eco facuta au confirmat oprirea din evolutie. Nu pot gresi doi medici de la doua clinici diferite. Acum, cu Doamne-Doamne inainte pentru ca la altceva nu ma pot gandi. Am recoltat din nou betaHCG ca sa vad care e trendul. Ar trebui sa am rezultatul astazi seara dar oricare ar fi evolutia nu e de bine: daca e mai jos de 710 atunci s-a oprit din evolutie daca e in urcare atunci suspecteaza o extrauterina. Nici nu mai stiu ce sa zic. Vroiam sa evit sa va dau toate detaliile pentru ca asa cum spuneam voi aveti o calatorie frumoasa in fata care nu merita umbrita de toata poevstea asta trista.
7+
VIOIKA76 spune:
Maria cum sa ne intristezi ,noi impartasim impreuna ,tot ce tine de sarcina si bune si rele.
Cred ca si eu v-am intristat un pic cu rezultatul meu urat de la bitest ,dar de aceea suntem aici sa ne sustinem.
Eu credeam ca tu ai facut deja profilul pentru trombofilie.
Eu l-am facut ,a fost scump ,dar am preferat sa stiu cum stau.
Inca o data imi pare rau!
si acum12+
simcri spune:
mrenescu imi pare tare tare rau pentru ce s-a intamplat, acum cuvintele sunt de prisos poate, dar sper ca DD sa-ti dea taria sa treci peste aceste incercari
Acum nu poat sa nu ma gandesc si la mine, cum nu am nici greata nici nimic, sper sa nu se fi intamplat si la mine asa, si de abia peste 2 saptamani am programare la doctor .
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 Fetele....cred k am infectie in urina :(((a.la nitriti scrie pozitiv si leucocite = 75. ce parere aveti ? |
Prezenta de nitriti si leucocite este semn de infectie urinara, iar bacteriuria in general este cu Escherichia Coli, dar daca nu sunt semne adica usturime la urinat, urinat des, iritatie nu are rost sa faci tratament, trebuie doar sa bei foarte mult, daca gasesti ceai de coji de cirese este un foarte bun diuretic si ajuta la eliminarea reziduurilor, si apoi folosesti un sapun ginecologic sau de bebei care ajuta la calmarea iritatiilor si usturimii, masuri de igiena (sters din fata in spate...) ca sa previi infectarea. Ai facut si o urocultura cu antibiograma?
VIOIKA76 spune:
simcri nu te mai ingrijora ,mai mult decat trebuie!
Sunt sigura ca totul e in regula!
Poate te incurajeaza cu ceva faptul ca eu la cea dea 2 a sarcina n-am avut greturi deloc desi le asteptam. Aveam niste preferinte ciudate la mancare dar greata deloc.
si acum12+
VIOIKA76 spune:
Mony unde ai gasit DT asa de ieftin?
Sa-ti zic cum am procedat eu.Din lipsa de timp am preferat sa recoltez si sa fac eco in aceasi zi.Prima oara mi s-a facut eco si cu hartia de la eco am fost de mi-a luat sange.Mi-a pus niste intrebari ,varsta ,greutate ,nasteri ,avorturi.
Am inteles ca se face eco intai ca sa se stabileasca sigur varsta sarcinii ,caci acest DT se face intr-o anumita perioada de sarcina.
si acum12+
VIOIKA76 spune:
Trebuie sa-i urez bun venit lui Cosmy!
Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mari copilasii!
Imi sunt dragi fetitele dar si baieteii!
Am si eu o fetita care in decembrie va face 9 ani.
Hellie trebuie sa-ti zic si tie felicitari pentru inimioara mica si grabita! Sa bata 100 de ani de acum incolo!
Doina multumesc de sfat! Din pacate l-am incercat si nu functioneaza nici asta.Cred ca si stresul isi are rolul lui.
Am si slabit 1 kg in 3 zile.Nu-mi pare rau ca am de unde sa dau jos,dar ca sa vezi in ce hal m-am consumat eu.
si acum12+