Burtici de mai-iunie 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Ieri mi-au iesit rezultatele la analize - toate sunt bune, mai putin calciu seric care este mai mic decat valorile de referinta. Nu stiu cum sa procedez ca eu am programarela dr tocmai pe 20 :((
Rezultatele au fost trimise pe mail si la cabinet si ma gandesccam-ar fi sunat daca trebuie saiau ceva.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Fetele....cred k am infectie in urina :(((a.la nitriti scrie pozitiv si leucocite = 75. ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetele, din pacate la mine vestile nu- s bune deloc. S-a oprit din evolutie acum 3-4 zile. Stiam eu ca ceva nu-i bine. Imi pare rau dar odiseea noastra se va opri aici. Sunt pur si simplu daramata si incerc sa gestionez ( din nou) situatia asta nefericita.
Va imbratisez pe toate si va doresc sarcina usoara si frumoasa in continuare.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

offf, :(. imi pare tare rau.trebuie sa fii puternica si sa treci peste asta.suntem alaturi de tine .din pacate, in aceste momente cuvintele...nu au valoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

imi pare tare tare rau :(
nu stiu ce as putea sa-ti spun pentru a-ti alina putin suferinta ...
nu pot sti ce e in sufletul tau dar imi imaginez ca e f f greu :(

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

mrenescu, imi pare tare rau...am trecut si eu prin asta acum 3 ani :(
E greu, dar trebuie sa fi optimista!

Te imbratisez si-ti urez sa treci cat mai usor peste momentul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mrenescu, imi pare foarte rau. Multa sanatate si refacere usoara!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Fetele, din pacate la mine vestile nu- s bune deloc. S-a oprit din evolutie acum 3-4 zile. Stiam eu ca ceva nu-i bine. Imi pare rau dar odiseea noastra se va opri aici. Sunt pur si simplu daramata si incerc sa gestionez ( din nou) situatia asta nefericita.
Va imbratisez pe toate si va doresc sarcina usoara si frumoasa in continuare.

7+

Scumpa mea, desi ne "stim" de fff putin timp, nu pot sa nu recunosc ca ma atasasesm foarte mult de tine. Imi pare atat de rau pentru repetarea tragediei!!!
Sunt ingrozita de ceea ce patesti cu sarcinile oprite mai ales ca stiu cate emotii aveai si mai ales ca stiu ca treceam prin aceleasi stari de nerabdare si ganduri negre.

Sper din tot sufletul sa iti revii cat se poate de repede si sa incepi investigarea cauzei acestor tragedii. Suntem in sec.21, este imposibil sa nu gasesti raspunsul pentru aceste opriri in evolutie. Stii macar ca nu e tiroida (avand in vedere ca esti pe tratament acum).

Te imbratisez inca o data si sa stii ca va veni si Odiseea ta!

Eu o sa iti las adresa mea de mail pe privat si daca simti tu nevoia, oricand imi poti scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Offf nu se poate asa ceva! Marie imi pare fffff rau

DD sa te ajute sa te recuperezi, fizic si sufleteste.

Nu-mivine sa creeed! Poate e o greseala, ceva nu a vazut bine doctorul la eco!

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna!
Va citesc inca de la inceput si sper sa ma primiti si pe mine in odiseea voastra.
Sunt mama unui baietel de 1 an si 11 luni si sunt insarcinata in 10s6z dupa ultimul CM. Pana acum am reusit sa imi fac analizele sange+urina care au iesit bine, mai putin Fe care e sub limita. La ecograf inca nu am fost (si asta imi da emotii) pentru ca aici se fac doar trei ecografe daca sarcina e fara probleme (la 12s, la 20s si la 32s). Am de asteptat pana pe 12 nov ca sa il vad pe bebe si sa ii aud inimioara. Sper ca totul sa fie ok.

Mrenescu - imi pare foarte rau pentru vestile primite. Imi imaginez ca e f greu dar incearca sa nu iti pierzi speranta si sa lupti in continuare pentru ceea ce iti doresti.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 10+

Mergi la inceput