Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
flafi spune:
Felicitari!!!!!!Bravo :)
Sanatate fericire si numai bine!
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Buna seara fetelor!! Tocmai m-am intors de la doctor, unde am vazut DUBLU! :)) doi saculeti (unul mai maricel, de 5w6d cu vezicula vitelina vizibila, caruia i-am prins si activitatea cardiaca pt 3-4 secunde si unul din pacate un pic turtit, care acum imi da emotii, ca abia la final a aratat o urma de vezicula ascunsa bine, de 5w4d) Maine voi face si al doilea Beta HCG, iar marti revin la control sa il verificam pe cel mic si sa vedem evolutia celuilalt. Am speranta in Doamne-Doamne ca va fi bine, continui cu Utrogestan la 12hr si astept sa treaca zilele pana la urmatoarea intalnire mrenescu spune-i doctorului sa verifice bine :)) adevarul e ca am 6w2d de la UM, dar dupa eco, mai putin, dar totusi |
12+
mony_omv spune:
Buna ziua, dragelor!
Elyana, super! Felicitari! Tu esti pana acuma eroina odiseei!
Vio, m-am intristat cand am citit ce ai scis, iti tin pumnii din tot sufletul!
Si eu cred ca e din cauza varstei, de asta nu sunt nici eu foarte optimista pentru mine.
Va rog sa ma ajutati sa educidez si eu cum e cu DT-ul acesta:
Saptamana trecuta am dat sange pentru DT (am platit doar 55 lei?!), iar eco o sa am sambata asta. O sa am 12s si 6 z. Inca nu o sa am rezultatele de sange. Acuma vine nedumerirea: o colega mi-a spus ca ea a facut intai eco cu masuratorile, si a dat la laborator unde i-au recoltat sange rezultatul masuratorilor. Eu nu mai inteleg nimic. daca nu am dat rezultatele masuratorilor ce dublu test o sa fie asta?
va rog sa ma lamuriti cele care deja ati facut .
12+
Cosmy spune:
Dragi burtici, bine v-am gasit!
Desi va citesc de pe la inceputuri, abia acum am zis sa ma bag si eu in seama si sa-mi fac cunoscuta existenta
Bun, acum ca facui introducerea, sa trecem la subiect, predicat, etc
Am 35 de ani, o fetita de aproape 9 ani acasa si-un bebe de 5.38 cm(alaltaieri), in burtica. Pt listuta: UM: 6.08.2012, DPN(conform eco):14.05.2013.
Greturi si varsaturi la greu incepand cu saptamana 5 (am slabit 3 kg intr-o luna, dar bebe e ok); acum se pare c-au mai cedat si-s tare happy(desi bietii mei colegi inca nu-si pot aduce cafelele in birou din cauza sensibilitatilor mele)
Analize executate la zi(n-am anticorpi pt rubeola, asa ca dna doctor mi-a promis intepaturi lunare pt testare IgM )
Facut alaltairi DT la Medicover(sunt din Bucuresti); intai eco, dupa care cu rezultatul de la eco, mers la analiza de sange (desi am abonament, aceasta analiza nu-i acoperita asa c-am platit 146 RON).
Va pup si va doresc/imi doresc sa fim sanatoase si voioase!!!
12+
cocutza2011 spune:
Hello fetele.
Ellyana felicitari! Super la dublu mamica, sa fiti sanatosi si sa stea bebicii acolo in burtica si sa creasca voinici!
Cosmy, bine ai venit!
Mony, eu imi amintesc ca in ro la prima sarcina, si eu am dat sange inainte si dupa am avut eco. Dar nu mai stiu la ce distantza de zile se intampla .
Abia astept sa merg si eu la eco luni, sa stiu ca totul e bine.
O zi frumoasa fetele!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +
Elyana spune:
La 6s2z dupa UM, dar ecografic aseara am aveam 5s6z si 5s4z
Pupici sunt pe furis de la munca :D nu te speria :D
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Elyana am refacut calculele ptr beta. Uite: - 4s5z - 361 - 5s0z - 710 - 5s2z - 1420 ( de aici le-am dublat eu, doar primele doua sunt rezultate de la analize) - 5s4z - 2840 - 5s6z - 5680 - 6s1z - 11360 Tie la cate saptamani si cate zile ti-a dat valoare de peste 10000? ( aminteste-mi, te rog ca zau, intru in panica!) 7+ |
Hellie spune:
Fetelor, burticutelor si voi sambureilor, m-am intors de la doctor cu vesti..buuunneee!!!
Bebitul mic si scump s-a aratat, este bine, 6s este oficial sarcina conform ecografiei transvaginale. Mai mare cu 2-3 zile decat arata ecografia saptamana trecuta.
I-am auzit scurt si inimioara...are 118 RPM si doctorita spunea ca a inceput sa bata de ieri (nu stiu cum isi dau ei seama). In rest, totul ok.
Ginecoloaga nu a fost atat de ingrijorata de TSH-ul ala pentru ca in opinia ei FreeT4 ala fiind in limite, din punctul ei de vedere e ok. Dar, desigur a spus ca e foarte de acord cu eutyroxul de 50.
Altceva, am vb cu ea despre zboruri cu avionul (eu zbor la interval d emaxim 3 luni, cateodata si mai devreme) si mia spus ca e ok cu conditia sa-mi cumpar dresuri antitromboze. Asa o sa fac...chiar luna asta voi zbura iar si in decembrie, iar dupa aceea cred ca voi spune la serviciu ca nu mai pot sa zbor, a trimita pe altcineva in locul meu.
Cam atat...daca imi mai aduc aminte ceva, va mai scriu.
Mrenescu, te astept draga mea cu mare-mare interes sa ne spui exact cate inimioare saltarete ai auzit! :)
Vio, la fel, hai cu vestile bune!
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Cosmy, bine ai venit! Sarcina usoara!
Hellie, felicitari pt inimioara!
Mony, eu voi face mai intai eco, la 12s4d si apoi analiza de sange care costa 150 ron (eco cred ca e 230).
Ellyana, eu am folosit gama Palmers pt gravvide, o gasesti la Centrofarm. am fost multumita de ea pt ca si eu aveam vergeturi de la slabit si nu mi-au mai aparut, dar m-am dat in fiecare seara. Sa nu uiti sa te dai si pe sani.
S-a discutat despre cafea - asa cum va ziceam dr mi-a spus ca e ok sa beau o cafea de zi. Din cate am inteles cafeaua decofeinizata este mai periculoasa pt ca este supusa unor tratamente chimice ( sper sa nu gresesc). O alta varianta ar fi Inka.
Ele, eu am tensiunea 9 cu 5, rar 10 cu 5, dar nu am avut ameteli.
Vio, te asteptam cuvesti bune. pt insomnie - o cana de lapte caldut cu miere inainte de culcare ( remediu pt copii).
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+