Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
VIOIKA76 spune:
Neata!
Elyana felicitari pentru cei doi bebiti!
Sa stea la mami in burtica cumintei pana se vor face indeajuns de puternici sa infrunte lumea asta mare!
Mycya felicitari si tie pentru bebicul miscator de la eco!
Fetele eu am schimbat programarea din cauza doamnei doctor si trebuie sa merg astazi la control.
Eu iar cu insomnii ,nu stiu ce as putea sa fac sa ma odihnesc!
Aveti voi ceva sfaturi?
O zi buna!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
Elyana spune:
Multumesc tuturor! Inca nu imi vine sa cred!! De aseara am descoperit un nou sentiment nu stiu cum sa il numesc, un sentiment de afectiune si ingrijorare profunda pt bb mic care nu se stie daca se dezvolta... cred ca e instict matern, de cand l-am vazut pe eco cu saculetul turtit simt neputinta si dorinta de a-l face bine cu orice pret, plus multa, multa dragoste
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Elyana, fe;icitari!!! Cum a reactionat sotul? Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+ |
Taticul, ca toti baietii, acum se considera cel mai fertil barbat de pe planeta cu material cel putin demn de Cartea Recordurilor Am incercat si eu si una dintre surori sa ii explicam ca de fapt gaina cu oo-le de aur cam eu am fost si ca trebuie sa imi acorde si mie merit Intr-un final s-a lasat convins
In rest, el mi-a zis ca e fericit si am vorbit si cu surorile lui si am inteles ca nu era nici palid, nici nu a albit brusc, deci nu e in panica (suntem departe unul de celalalt, cand s-a intamplat era in tara in vizita pt doua luni, abia a plecat de o saptamana). Planul nostru era sa asteptam sa ajung eu la el (avem dosarul in procesare) sa ne mai distram si noi vreun an ca prea am stat prea mult departe unul de celalalt, acum facem planuri din mers, in ultima saptamana am trecut de la "dereglare hormonala" la "sarcina" la "sarcina gemelara"
Ce ma fac de vergeturi? Am mai avut perioade in care am luat in greutate si pe picioare am vergeturi destule... acum cu doi sigur nu o sa imi reziste pielea de pe burtica sunt si ingusta rau in solduri... o sa fie burtica in fata si dupa jumatate de ora o sa se vada si mamica
Va pup sa aveti o zi plina plina de liniste si relaxare
mrenescu spune:
Elyana, sa-mi scape telefonul din mana cand am citit mesajul tau! Felicitari mamico, sa cresteti mari si sa va nasteti sanatosi!
La mine sigur e doar unul caci in mod cert nu sunt pregatita psihic pentru 2! Cred ca am gresit eu calculele .
Fetelor n-am dormit toata noaptea de ganduri. Mi-au trecut prin cap toate scenariile. Incerc fara succes sa ma temperez.
Vio, Hellie numai cu vesti bune venim de la dr azi, da?
6+
Ele spune:
Buna dimineata!
Elyana felicitari! Cred ca sunt sentimente unice,sa ai asa surpiza.
Aveti gemeni in familia ta sau a sotului?
Aseara m-am simtit ametita rau. Ca si cum as fi baut. o fi de la tensiune?
Elena & Denisa
crina27 spune:
Buna dimi! Felicitari pt fetele care au primit vesti bune .Elyana ma bucur pt tine.si eu as fi vrut gemenutzi, dar dak Dzeu mi-a dat unul, ma rog sa fie sanatos
De aseara m-au mai lasat greturile si ma bucur k am putut manca putin....imi era atat de foame....:(
Azi am facut primele analize la sange +urina si astept cu nerabdare rezultatele.Peste o saptamana o sa-mi vad din nou mogaldeata la eco.abia astept!
Va pooop si sa aveti o zi linistita!
mrenescu spune:
Ele, mie de obicei cand imi scade tensiunea se lasa cu dureri crunte de cap iar scaderea tensiunii se intampla cand trece ziua si n-am baut macar o cescuta de cafea. Dar stiu de la soacra-mea ( la ea e fluctuanta ) ca tensiunea mica se asociaza si cu ameteli. La fel de bine pot fi si de la bebe, mi se mai intampla si mie, uneori insa, nu in fiecare zi. Tu mai bei cafea?
Azi schimbam saptamana: o incepem pe a 8-a ( schimbat si semnatura in conformitate).
Elyana am refacut calculele ptr beta. Uite:
- 4s5z - 361
- 5s0z - 710
- 5s2z - 1420 ( de aici le-am dublat eu, doar primele doua sunt rezultate de la analize)
- 5s4z - 2840
- 5s6z - 5680
- 6s1z - 11360 Tie la cate saptamani si cate zile ti-a dat valoare de peste 10000? ( aminteste-mi, te rog ca zau, intru in panica!)
7+
Ele spune:
Beau dimineata o cafea dar putina.
In mod normal am tensiunea de 10.2.
toata ziua nu am simtit nimic. Doar aseara pe la 9, cand spalam vasele am simtit . am mai facut cate ceva din casa cu capul tulbure si dupa m-am culcat.
Sa beau mai multa?
Elena & Denisa
Miche spune:
Elyana, felicitari!!
Desi ai primit o grama de wooww, nu ma pot abtine WOOOWW !!
Ce fain ! Si sotul meu ar fi reactionat la fel dar n-a fost sa fie . Dar cred ca e greu si frumos sa ai doi odata
Vioika, succes azi ! Asteptam vesti bune!!
De la toate asteptam vesti bune si foarte bune !
Miche 10+ si
Darius (26.11.2004)
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Beau dimineata o cafea dar putina. In mod normal am tensiunea de 10.2. toata ziua nu am simtit nimic. Doar aseara pe la 9, cand spalam vasele am simtit . am mai facut cate ceva din casa cu capul tulbure si dupa m-am culcat. Sa beau mai multa? Elena & Denisa |
Si eu beau tot dimineata si incerc sa ma limitez la o cescuta. Nu-mi iese in fiecare zi, cateodata o beau si pe a doua dar este fara cofeina.
Nu stiu daca ar trebui sa bei mai multa. Poate e mai bine sa intrebi dr.
7+