Burtici de mai-iunie 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Mycya spune:
Miche hai si sa iti mai spun ca nu platesc nimic? nici eco nici analize si nici la nastere nu e voie sa duci nici macar un buchet de flori ? poate asa te conving si mai tare
mami de Andra si 12+
Miche spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Miche hai si sa iti mai spun ca nu platesc nimic? nici eco nici analize si nici la nastere nu e voie sa duci nici macar un buchet de flori ? poate asa te conving si mai tare |
ma provoci??
As veni, dar nu stiu o boaba de germana !
Acum de fapt locuiesc in Otopeni ,cu Bucurestiul ma obisnuisem dar din 2008 de cand m-am mutat si mai merg in B bombanesc ca nu mai am rabdare cu traficul...
Miche 10+ si
Darius (26.11.2004)
Mycya spune:
citat din mesajul lui Miche As veni, dar nu stiu o boaba de germana ! |
me 2
hai ca poate o boaba stiu dar mai mult nu
si 12+
Elyana spune:
Buna seara fetelor!!
Tocmai m-am intors de la doctor, unde am vazut DUBLU! :)) doi saculeti (unul mai maricel, de 5w6d cu vezicula vitelina vizibila, caruia i-am prins si activitatea cardiaca pt 3-4 secunde si unul din pacate un pic turtit, care acum imi da emotii, ca abia la final a aratat o urma de vezicula ascunsa bine, de 5w4d)
Maine voi face si al doilea Beta HCG, iar marti revin la control sa il verificam pe cel mic si sa vedem evolutia celuilalt. Am speranta in Doamne-Doamne ca va fi bine, continui cu Utrogestan la 12hr si astept sa treaca zilele pana la urmatoarea intalnire
mrenescu spune-i doctorului sa verifice bine :)) adevarul e ca am 6w2d de la UM, dar dupa eco, mai putin, dar totusi
Hellie spune:
citat din mesajul lui Elyana Buna seara fetelor!! Tocmai m-am intors de la doctor, unde am vazut DUBLU! :)) doi saculeti (unul mai maricel, de 5w6d cu vezicula vitelina vizibila, caruia i-am prins si activitatea cardiaca pt 3-4 secunde si unul din pacate un pic turtit, care acum imi da emotii, ca abia la final a aratat o urma de vezicula ascunsa bine, de 5w4d) Maine voi face si al doilea Beta HCG, iar marti revin la control sa il verificam pe cel mic si sa vedem evolutia celuilalt. Am speranta in Doamne-Doamne ca va fi bine, continui cu Utrogestan la 12hr si astept sa treaca zilele pana la urmatoarea intalnire mrenescu spune-i doctorului sa verifice bine :)) adevarul e ca am 6w2d de la UM, dar dupa eco, mai putin, dar totusi |
Wooow! Bravo Elyana!
Ma bucur enorm pentru tine!!! Sa fie intr-un ceas bun cei doi voinicei dulcei!
Mycya spune:
citat din mesajul lui Elyana Buna seara fetelor!! Tocmai m-am intors de la doctor, unde am vazut DUBLU! :)) doi saculeti |
wow sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine si peste cateva luni sa ii tii pe amandoi in bratele tale
si 12+
doina_1984 spune:
Elyana, fe;icitari!!! Cum a reactionat sotul?
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+
DenyAnd spune:
Dublu wow
Felicitari Elyana .
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s