Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?
Raspunsuri - Pagina 9
oana_lex82 spune:
Doamne..am vazut postarea Mcocai...Eu am un copil de 2,5 ani..inca nu vorbeste decat f putine cuvinte..in rest vb in chineza lui..Eu si sotul avem venituri medii..dar crede-ma ca abia astept sa imi zica ce isi doreste..Deci asta ar fi pt mine cel mai frumos Craciun..acela in care fiul meu sa imi spuna ce isi doreste..jur ca merg pana la capatul pamantului sa ii indeplinesc dorinta..Ce mult mi-as fi dorit sa am niste parinti care sa asculte dorintele mele.....Pt mine fericirea copilului meu e pe primul loc..iar daca asta inseamna un fleac scump..asta e..facem pe naiba in patru..doar e Craciunul.. Pana atunci insa:
Imi revine mie si lui tati greaua misiune de a gasi o jucarie care sa il incante pe printz..Eu m-am gandit laa asa ceva http://sb2.shopmania.org/files/product/ro/1584/l_1583957.jpg
Laura Ioana spune:
Dana Vio, e frumoasa princess puppy si face chestii? Adica merita banutii? AM vazut-o pe net si pare faina,dar in realitate poate fi altfel. Am comandat si eu de pe famouskids lalaloopsy moale cu pisicuta, abia astept sa o vad
boticelina spune:
Haha, Oana, stai sa vezi de la anul incolo cand o sa i se umple gura de Bay Blades si arena lor (care-i un lighean de plastic de 100 de lei), Mighty Beans, Gormiti, transformeri, dinozauri interactivi si oricum tot ce vede in reclame, atunci sa te vad pe unde scoateti camasa.
Dar eu cred ca fericirea unui copil nu depinde de ce gaseste sub brad! Pe undeva inteleg de ce Coca ne-a intrebat pana unde suntem dispusi sa mergem/la ce renuntam pt un simplu cadou.
Nu v-a fost niciodata ceruta luna de pe cer? Mie da! Am zambit, m-am bucurat ca s-a gandit ca ar vrea luna si atat. Aplic acelasi principiu si altor dorinte mai "facile" si-i iau doar ce pot si consider util/iubibil. In plus eu am un copil care se bucura de lucruri la care eu nici nu m-as fi gandit, gen o cutie de carioci, stampile, un decupator cu stelute, abtibilduri, si alte d-astea...
Laura Ioana spune:
Sora mea are o fetita de 2,5 ani care isi doreste de la Mos Craciun niste "cleioane si o foaie, ca sa deseneze" Mentionez ca nu se uita deloc la tv, deci e ferita de reclamele astea pacatoase
szivarvany spune:
Inteleg ideea lansata, Boti, dar atata timp cat unele nu resimtim asta ca pe un sacrificiu suprem (chiar daca renuntam la orice sau tot pt niste cadouri sub brad) de ce ar deranja pe altcineva care nu simte nevoia agitatiei supreme :D Si chiar daca aia nu e fericirea copilului, nu am vrea sa fie nici dezamagirea totala. Asa ca ceva-ceva tre` sa fie materializat si din lista aia :-)
Acu 5 minute am predat lista mea celui care ne va comanda galeata de 5000 de margele calcabile :-), cateva sabloane si un joc micut Gellarti (cu fluturi parca).
Pe mai departe nu stiu zau ce voi face si ce voi cumpara.
Am facut sa dispara coada de sirena, in loc de coada mi a trantit fi`mea microfon :-)))
N am putut face sa dispara papusa Monster High - Nefera de Nile ... iar eu 120 lei zau ca nu vreau/pot sa dau pe ea.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
manuelacrina spune:
Eu caut DVD cu filmul Ocolul Pamantului in 80 de zile, dar neaparat varianta comica cu Jackie Chan, aparut in 2004, cred ca e productie Walt Disney.
A ramas restant de pe listele Mosilor de anul trecut si fiica mea preia in lista actuala toate restantele din anii trecuti .
Help meee, pleeease ! De unde gasesc DVD-ul ? normal, blu-ray sau de care o fi ?
exista site-ul cu magazine on-line de dvd-uri cu filme productii vechi ?
Multumesc !
szivarvany spune:
( Manu, pe dc++ nu ai gasit o ??? )
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Eu caut DVD cu filmul Ocolul Pamantului in 80 de zile, dar neaparat varianta comica cu Jackie Chan, aparut in 2004, cred ca e productie Walt Disney. A ramas restant de pe listele Mosilor de anul trecut si fiica mea preia in lista actuala toate restantele din anii trecuti . Help meee, pleeease ! De unde gasesc DVD-ul ? normal, blu-ray sau de care o fi ? exista site-ul cu magazine on-line de dvd-uri cu filme productii vechi ? Multumesc ! |
Ma interesez diseara daca e disponibil pe vreundeva si se rezolva confectionatul (cu tot dichisul, coperte, carcase, etc.)
Doamna curcubeu, avand placerea sa va stiu de atatia ani si mai ales stiindu-va copilul , si eu as face la fel in locul tau
Noi avem margele d-alea calcabile si sabloane din Ikea, 25 de lei borcanul de 1 kil, 5 lei sabloanele. Inca n-am avut curaj sa bag fierul de calcat in priza si sa-i arat schema cu lipitul ca mi-e frica ca-i dau idei...
Microfon: exista microfoane "adevarate", pentru karaoke (daca ai un DVD player cu jack-uri pt karaoke) preturile incep de la 8 lei! iar la alea wireless de la 30 de lei si e pe bune, adica chiar canti, nu-s de jucarie. M-am interesat eu pentru gradinita, de-aia stiu.
Fi-mea avand 4 ani, noi ne-am luat (pt fiecare cate unul, da?) niste microfoane f haioase, care functioneaza pe principiul ecoului, adica sunt mari si amplifica datorita constructiei cutiei de rezonanta) cu 6 lei bucata, de la Billa
szivarvany spune:
Boti, fie ti mila, zi mi ce sabloane gasesti la 5 lei si daca mai treci pe acolo.
_
Mikaela_a spune:
galeata de 5000 de margele calcabile
Am cautat pe google si nu am gasit.
szivarvany ai vreun link te rog? M-ar interesa si pe mine asa ceva.