Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam? | Autor: Laly2010

Link direct la acest mesaj

Bun gasit!
V-ati gandit ce cadouri sa le cumparati copiilor de Mos Nicolae si Mos Craciun? E prea devreme sa ma gandesc?
As vrea, ca tot am auzit ca e grozava, o consola educationala, dar nu prea stiu de unde sa achizitionez. Copiii vostri au asa ceva?
Mi-ar placea sa le cumpar jucarii educationale. Ce recomandati? Voi la ce cadouri v-ati gandit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Pai de ce nu-l/n-o pui sa-i scrie o scrisoare mosului cu ce-si doreste si astel o sa stii exact ce sa faci. Noi asa faceam cu al nostru, acu e mare si ne spune verde in fata ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Cutii! Noul trend .Oricum copiilor le place sa se joace mai mult cu cutia decat cu ce e in interior .Si le mai pune in miscare imaginatia si creativitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si eu sunt de parere sa-i intrebi, mai ales pe cei mai maricei.
La noi lista este facuta, mai ales ca de la SF. andrei pana dupa Craciun noi tot sarbatorim si tot cumparam cadouri:
- lista noastra cuprinde papusi si accesorii pentru papusi, Joc LEGO, Tablete , telefoane mobile cu diferite accesorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

lista exista deja si cuprinde Lego Ninjago la greu.... a trecut copilul si preturile alaturi, sa cad pe spate, nu alta

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lista e lunga. Si frumoasa.
De la papusi Monster High la celular HelloKitty, coada de sirena si dictionare :D
Ce voi cumpara sigur va fi o galeata cu 5000 de margele care se calca :D si sabloane. Sa fim ocupate amandoo :-)))

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Scrisori. Puneti copiii sa scrie scrisori Mosilor. Care stiu scrie. Sau sa deseneze.
O sa va faca deosebita placere sa le cititi peste ani.
Si nu-i prea devreme sa cumparati, e deja tarziu pentru unii...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laly2010 spune:

Multumesc de raspunsuri!Ai mei au 2 si 4 ani, e mai greu cu scrisul
Am intrebat-o pe cea mare ce ar vrea sa primeasca, a fost mai confuza la inceput, iar cand s-a mai clarificat am avut parte de o lista lunga, dar, sincer, nu toate pt varsta ei.De ex. mi-a spus ca ar vrea un telefon adevarat cu Hello Kitty.A vazut ea la televizor.
Mie mi s-a pus pata pe o consola, dar nu stiu pe cineva care sa fi avut ca sa pot intreba daca cei mici au fost incantati sau cum functioneaza, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Eu ma feresc s-o-ntreb ce vrea de Mos, direct, ca cine-stie-ce-mi-cere si daca nu primeste e bai! Asa ca, sunt pe faza cand admira ceva prin reclame si lista am facut-o deja.

Papusa MonsterHigh
Joc "Ana si Manole"
Sirena cu coada care straluceste
Buburuza care scrie singura
Un catel vorbitor

Fiecare costa 80-140RON.

Oricum, la mine e mai usor ca e si ziua ei pe-atunci si mai transfer din dorinte pe la bunici si matusi. Logic, pastrez ptr mosul propriu ce-si doreste mai mult. Dar lista am facut-o, acum trebuie sa trec la cumparat.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

A mea a luat un caiet si a inceput sa faca lista pentru Mos. Pana acum nu s-au strans prea multe dar mai e timp....
Cea mai tare dorinta este: "vreau sa imi aduci un set Lalaloopsy dar sa fie cu mai multe papusi, altfel nu are sens"
Monster High e si pe lista noastra, e mare fan! Ii plac fantomele, monstrii, a mers la filmul Hotel Transilvania si mai vrea o data iar astazi, pentru petrecerea de Halloween s-a costumat in...Dracula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Multumesc de raspunsuri!Ai mei au 2 si 4 ani, e mai greu cu scrisul

Pune-i sa-ti dicteze lista cu ce vor si scrii tu. Cred ca sint cam mici pentru console.

Da, cutiile de carton, imi amintesc ca noi ii cumparam cine stie ce jucarie scumpa si el se juca cu cutia . Chiar ii spuneam lui tac-su, uite frate cum stricam noi orzul pe giste!!! (in gluma binenteles). Dar cum zicea si Rufus, nu e devreme sa te gindesti la cadouri. Aici la noi, unii incep sa cumpere cadouri de craciun incepind cu septembrie, daca e vreo reducere, ceva. Nu lasa nimeni nimic pe ultima suta de metri. Numai eu fac asa.

Mergi la inceput