Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Va citesc si eu cu placere si m-ati facut sa realizez ca nu mai e mult pana la Craciun. M-am uitat si eu pe site-uri cu jucarii. Chiar daca pentru prima data copiii mei nu au dorinte "deplasate", tot m-au pus in dificultate.

Maria a cerut trei truse : de chimie, de electronica si ... de machiaj , Stefan vrea o chitara (dorinta de anul trecut pe care nu i-a indeplinit-o mosul), o trusa de traforaj si jocul Pantomime. Vladimir vrea costum de Sportacus (asta e misiune grea alaturi de chitara ), o masina de politie si un taxi!!

Pentru chitara voi merge probabil la un magazin de profil, dar costum de Sportacus, gasesc undeva la un pret rezonabil? Ca am dat o cautare pe net si m-au speriat preturile.

Si pentru trusa de machiaj a Mariei, strategic asezata la coada, dupa celelete truse , care este si ea o solicitare veche, aveti vreo sugestie?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Costum de Sportacus am luat anul trecut din Cora la 99 ron. Este compus din vesta, caciula, ochelari, aparatorile pentru antebrat, un cronometru si celebrul cristal. A fost cel mai ieftin gasit, pe net era acelasi la 179 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cornelia, Nancy a primit de la fratele meu de ziua ei o trusa de machiaj pentru fetite, luata din Sephora, e o cutie roz sclipicios care arata ca un cufaras si se deschide pe 3 etaje; contine 4 farduri roz/nude, 2 glossuri roz/nude, 3 sticlute mici de oja (un lac transparent si una sclipicios auriu, alta sclipicios argintiu), o oglinjoara si o pila de unghii. Fi-mea o adora, ar dormi cu ea sub perna. N-as sti sa-ti spun cat costa pentru ca eu nu i-as fi cumparat-o... Dar e foarte frumoasa si cred ca i-ar placea Mariei.

Edit: cam asa arata trusa, doar ca e sclipicioasa la exterior.

Costum de Sportacus ai putea gasi la Histria, langa Real 2, dar e o aventura sa cumperi de acolo pentru ca au deschis intre 9 si 16.00.

mcoca, si eu las copilul sa faca lista si sa puna acolo toate draciile care-i trec prin cap, dar sortez la greu si cumpar doar ce mi se pare mie ca va fi iubit si folosit. Eu am noroc ca ziua ei e in iulie, asa ca daca sar o dorinta la Craciun si vad ca pana-n vara, de ziua ei, n-a renuntat sa-si doreasca acel ceva, atunci daca pot, fac un efort si-i iau jucaria dorita.

Ce fac alti parinti nu e treaba mea, fiecare isi stie "bucataria", copilul, posibilitatile, cine sunt eu sa le tin socoteala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Fetita mea cere cam tot ce vede in reclame la tv. asa ca as da faliment daca i-as cumpara tot :)
Noi avem o avalansa de evenimente in decembrie: mos, zi de nastere, craciun.
Unele cadouri le-am pregatit deja: 2 carti puzzle Elefantii si Delfinii, un joc de memorie cu 20 de cartonase, cateva carticele cu activitati specifice perioadei Craciunului. As mai vrea sa-i cumpar un joc Tangram dar nu am gasit ceva interesant, poate ati vazut voi pe undeva... Si o papusa mai frumusica, nu tin neaparat sa faca pipi si caca
ii place mult sa faca poze cu un aparat de jucarie, poate ii cumpar un aparat foto pentru ea (micut si ieftin), de care sa nu-mi para rau daca il strica... Parca am vazut ceva la Real...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La noi sunt doar doua jucarii pe lista, a renuntat la calul cel alb (cel putin deocamdata) in favoarea puiului de dinozaur. Ne-am gandit sa ii oferim o jucarie de ziua ei si cealalta de Craciun.

Restul neamurilor... nu ma bag, o vad rar, de maximum 3 ori pe an, deci...

Mergi la inceput

Padi si eu urmaresc sa-i cumpar un joc Tangram frumos si bine facut, dar nu ma grabesc pentru ca e de copii mai mari, zic eu dupa 5 ani. Unul bun si corect ca pret am vazut de la Dtoys, din lemn, vreo 25 de lei parca. Oricum, tot va trebui sa gasesti/sa-i faci carticele/foi cu modele pe langa. Si poti sa testezi si cu unul de carton, facut acasa la inceput... ceva de genul asta

Printre prietenii fie-mii, copiii pasionati de facut poze au primit telefoane mai vechi de-ale parintilor, fara SIM, cu care fac poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu sunt una din persoanele disperate in prag de Craciun si am ajuns sa urasc Craciunul.
De ce ???
Din cauza banilor. Lipsa.
Am un copil extraordinar, ca asa e ea, care merita totul din lumea asta. Si care a scris niste liste de Craciun. Pe care eu, daca aveam banii, cu un simplu click, le as fi comandat fara sa clipesc din gene, pe TOATE. (jucariile nu zac ani in sir in colt de camera, sunt donate , d`aia as fi avut loc pt toate.)
Pt ca nu vrei sa ti dezamagesti copila extraordinara de 8 ani care inca crede in Mos Craciun, de aia. Pt ca sunt singurul Mos Craciun pe care poate conta.
Daca pe cineva deranjeaza asta, sa evite acest subiect.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Nu am datcu pietre, nu am acuzat pe nimeni de nimic, nu trebuie sa intrati n defensiva. Era asa o intreabare, la care deja am si primit raspundul.

Bref, Boti, ador trusa aia de machiaj. Nu am vazut ca se poate comanda pe site-ul ala.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

coca nu se poate comanda pe site-ul ala, ala e un fel de site al producatorilor asiatici, in care isi prezinta ei marfa si ce pot face.

Dar se gaseste de cumparat la Sephora, poate si in Fr. daca nu, sigur in Ro. O poti sugera bunicilor

Fi-mea si-a inghesuit in ea si cele 3-4 strugurele pe care le mai avea si o cara dupa ea si daca plecam de azi pe maine la bunici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Eu farduri nu-i iau. Si nici "scule" de calcat, mop si alte cele , ma gandesc sa evit cat pot momentele astea.
Daca as fi avut bani i-as fi luat hainute de domnisoara. Am vazut un paltonas rosu cu broderie sparta neagra superb, dar costa 180RON ! Am dat atat pe o jucarie cu care se poate juca iarna/vara inca vreo 2ani cel putin, dar sa poarte paltonasul vreo 3luni si apoi sa-l dau (aproape nou) zau ca nu-mi vine.
Am luat Princess Puppy si o papusa Lalaloopsy. Am comandat un catel interactiv care nu mai este la furnizor, deci trebuie sa caut altceva. Nu va avea multe sub pom, dar vor fi ceea ce-si doreste.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, la Sephora este, dar nu ma intereseaza ce are prin ea :)). In plus, e mult mai faina aia de la chinezi, decat chiciosenia de la Sephora

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput