Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Na, acum si Daria vrea Mystic Babies - Sitara (Sitera).

http://www.ghostofthedoll.co.uk/Toys_MysticBabies.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Nu le-ai vazut live? Fetitele, nu papusile? Doar saptamana trecuta ce am vazut 3 extaziate la raftul Monster High din ToyPlex...

recunosc ca nu frecventez chestii gen ToyPlex (presupun ca-i un magazin), deci... nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va citesc si eu cu placere si m-ati facut sa realizez ca nu mai e mult pana la Craciun. M-am uitat si eu pe site-uri cu jucarii. Chiar daca pentru prima data copiii mei nu au dorinte "deplasate", tot m-au pus in dificultate.

Maria a cerut trei truse : de chimie, de electronica si ... de machiaj , Stefan vrea o chitara (dorinta de anul trecut pe care nu i-a indeplinit-o mosul), o trusa de traforaj si jocul Pantomime. Vladimir vrea costum de Sportacus (asta e misiune grea alaturi de chitara ), o masina de politie si un taxi!!

Pentru chitara voi merge probabil la un magazin de profil, dar costum de Sportacus, gasesc undeva la un pret rezonabil? Ca am dat o cautare pe net si m-au speriat preturile.

Si pentru trusa de machiaj a Mariei, strategic asezata la coada, dupa celelete truse , care este si ea o solicitare veche, aveti vreo sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io-s in buda, ca Sitara aia nu se mai gaseste nicaieri online, e jucarie veche, din 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Urmaresc in fiecare an topicul cu jucarii de Craciun. In fiecare an vad parinti disperati care se dau de ceasul mortii sa gaseasca nu stiu ce jucarie. In fiecare an imi pun aceeasi intrebare : chiar trebuie luata toata lista, cu orice pret/sacrificiu? Chiar credeti ca daca primesc numai trusa de machiaj de ex, o sa fie traumatizati pe viata?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

mcoca, ca tot ai pomenit de trusa , la noi nu e nici o tragedie daca nu primesc toata lista. Nici nu au primit-o vreodata pe toata, dar am tinut mereu sa primeasca macar o jucarie dintre cele dorite.

Le mai cumpara si bunicii cate ceva si pentru ca mi se par rezonabile dorintele lor, probabil ca de data asta vor fi tot din lista.

Anul trecut isi doreau Ipad-uri si PSP -uri, asa ca mosul a ignorat cererea. Edit: de fapt, in final au scris o alta scrisoare mosului, ca au realizat si ei ca exagereaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cornelia, am dat trusa ca exemplu ca ea imi ramasese in minte :), de fapt toata lista fetitei tale, dar era numai un exemplu.... Si apropo, e chiar rezonabila lista ..
Sunt parinti care fac insa super sacrificii....

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

mcoca, am inteles ca era doar un exemplu . Dar pentu ca tot bantuiam e aici, am zis sa raspund.

Pe de alta parte, am remarcat si eu, pe DC si in jurul meu, ca multi parinti fac sacrificii foarte mari pentru cadoul asta. Evit sa judec si ma uit la mine in ograda. Dupa Craciun, mereu am ramas cu senzatia ca sunt alte lucruri mai importante decat mormanul de cadouri de sub brad. Dar anul urmator o iau de la capat cu ... goana dupa cadou .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

cum e trusa de chimie?

a mea a cerut costum de Spiderman si skateboard. Mai adaug o carte si fructe, dulciuri. Baiatulului nu stiu ce sa-i cumpar, eu glumesc mereu si spun ca pt el voi scoate o jucarie din debara:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mcoca,poate ca acei parinti nu vor sa-si dezamageasca copiii..poate ca ei primesc doar de Craciun si de ziua lor un cadou si nu-si permit in timpul anului sa le ia in fiecare luna cate o jucarie dorita sau ma rog,atunci cand isi doresc,poate ca acei copii merita si ei sa se bucure de Craciun,macar de Craciun si in plus au fost si cuminti, nu?
Eu nu judec pe nimeni,fiecare are motivele lui,bugetul lui si stie ce sacrificii poate face sau nu ca sa-i faca o bucurie copilului.
Si fii-miu daca ar veni cu pretentii de ipod,iphone nu ar primi(bine,nici nu stie ce-s alea),nu am nici eu,daramite el..insa uite imi cere de ziua lui o fetita adevarata si evident ca va fi dezamagit cand va vedea ca nu va primi asa ceva.Sunt lucruri pe care i le pot oferi si lucruri pe care din pacate nu i le pot oferi :)Asa ca fiecare parinte stie ce poate si ce nu poate si cat de multe sacrificii poate face pt a-si bucura copilul macar de Craciun.

Mergi la inceput