Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

se poate un link la sirena cu coada stralucitoare, va rog ?

m-ati innebunit pe mine cu ea, pare a fi hitul sezonului

eu am luat-o acum 3-4 saptamani din diverta (mall baneasa) la 78 lei, cred ca a fost un pret bun, pentru ca in supermarket am vazut-o zilele trecute si la 120 lei.
treaba cu sirena este ca dupa ce se balaceste in apa, trebuie s-o scurgeti/scuturati bine de apa din coada si s-o lasati la uscat (pe calorifer sau afara), sa nu ramana condens/umezeala in coada, se matuieste din cauza calcarului din apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

dana_vio, cre' ca n-am retinut eu bine numele jucariei, am tot vazut reclama zilele astea, sunt niste papusele simpatice, cu urechi figura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Selene cred ca la papusile astea te-ai referit? http://peaktoys.ro/Manufacturer.aspx?mid=133

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Selene cred ca la papusile astea te-ai referit? http://peaktoys.ro/Manufacturer.aspx?mid=133

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Daaa! Multumesc, Biara!

Vad ca 78 de lei costa. Aproape cat porcu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Imi zice si mie cineva de unde naiba sa iau un costum de sirena cu coada ? :(((

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Imi zice si mie cineva de unde naiba sa iau un costum de sirena cu coada ? :(((

cea mai apropiata de "realitate" mi se pare asta:

http://www.jucariishop.ro/costum-siren%C4%83-albastr%C4%83-m%C4%83rimea-m-rubies.html

Mergi la inceput

E fain costumul dar o coada de peste nu merita atatia bani

Are fi`mea nejte gusturi scumpe, a trantit 3 produse pe lista de dorinte si-mi vine sa fug in lume I-am spus sa revizuiasca iar
Oare cand ma va intreba ce ma bag in afacerea ei cu MC ?

Selene, doar de curiozitate, la ce pret sunt creaturile alea, ca eu nu le pot denumi papusi ???

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

E fain costumul dar o coada de peste nu merita atatia bani

pai din cate vad, cam asta-i pretul pietei pentru mofturi gen costume de carnaval

zi cum suna si celelalte dorinte, ca banii astia nu-i dau nici pentru mine pe ceva ce stiu ca o sa-mbrac o singura seara (sau surprinde-ma si zi-mi ca asa ceva se poate purta de mai multe ori, si ca pe astia mici nu-i deranjeaza sa mearga si la al doilea carnaval cu acelasi costum ca la cel anterior - asta presupunand ca mai intra-n el)

Mergi la inceput

Ohhh, lista re-re-re-refacuta si acum ultima scrisa in seara asta continea coada de sirena, papusa Nefera de Nille o alta mizerie comerciala si jocul My life si e ferm convinsa ca MC nici nu are alta treaba decat sa cumpere prostii

Niciuna din cele 3 nu va aparea sub brad pt ca nu mi se par justificate. Coada ar vrea-o ca inca crede ca se poate transforma in sirena si se viseaza inotand cu ea desi de cate ori vine vorba ii spun frumos ca nu exista asa ceva, ba mai mult, am mers sa si aleaga material sa i facem cumva ceva rochie care sa aiba evazarea de coada, aoleuuu, sacrilegiu Voi reincepe campania anti-lista, e urat sa distrugi mituri sau sa produci dezamagiri, dar ce e mult, e mult

Eu , in sinea mea, din motive economice si nu numai, ma gandeam sa iau o galeata de margele care se calca, un minijoc Gellarti si cam atat

_

Mergi la inceput

chiar nu-ti place jocul ala, "my life"? mie mi se pare interesant (mey, te intreb de joc, nu de pretul lui )

in rest inca trebuie sa-mi revin din socul ca fetitele de azi isi doresc papusi care fac parte din categoria "monster high" e cu siguranta ceva ce-mi scapa mie aici (ce-i de fapt acest monster? vreun serial? vreo revista? sau chiar nu mai pricep nimic din lumea de azi? )

Mergi la inceput