Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Eu caut o papusa pentru fetita mea de 3 ani. Ce-mi recomandati, din proprie experienta? Eu daca o intreb care-i place, imi raspunde afirmativ la toate :)
Azi cei de la elefant au o reducere de 20% la toate jucariile! Poate gasiti ceva...

La noi papusile de cel mai mare succes ar fi:
1. o papusa foarte mare care paseste tinuta de mana - era plin prin toate supermarketurile de ea iarna trecuta, vreo 60-70 lei
2. "bebe pipi" - bebelus cu biberon si scutece, apa se treansforma in pipi sau lacramioare
3. bebele care se imbolnaveste si trebuie tratat - imi scapa numele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

padi fetita mea nu e prea pasionata de bebelusi, iar singurii cu care se joaca (desi are mai multi) sunt un bebelus Baby Born afroamerican pe care l-a vazut intr-un second hand cand avea cam un an jumate, l-a insfacat si n-a vrut in ruptul capului sa renunte la el, si unul mai micut cam de 15 cm cu corp moale pe care tot asa si l-a ales singura dintr-un teanc din Carrefour.

Restul, cei primiti, inclusiv doua papusi Nenuco mostenite de la verisoara, zac neiubiti. Asa ca eu nu mai cumpar decat jucarii cerute/dorite mult, ca am constatat ca arunc banii pe papusi ce-mi plac mie, dar nu si ei.

PS. Bebelusul negru ne-a placut amandurora foarte mult, i-am facut si hainute ca era golas, acum are si patut, e in continuare cel mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Am comandat pe elefant sirena cu coada stralucitoare 2buc ( si ptr prietena lui Alex) - chiar am "pazit" reducerea. Asa ca avem transport gratuit.
M-a distrat Alex : urmarea reclama de la bebelusii aceia care mananca si apoi fac in pampers si zice: scarbos!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

se poate un link la sirena cu coada stralucitoare, va rog ?

m-ati innebunit pe mine cu ea, pare a fi hitul sezonului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

se poate un link la sirena cu coada stralucitoare, va rog ?

m-ati innebunit pe mine cu ea, pare a fi hitul sezonului

http://www.elefant.ro/jucarii/papusa-barbie-sirene-sclipitoare-blonda-198392.html

Este si cu par castaniu, dar eu am comandat blonda.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am donat recent papusa foarte mare care paseste tinuta de mana. Nu s-a jucat deloc cu ea, in afara de a-i incalci rau parul.

Alea, yogurtino, le-ati vazut?

Mie imi place la mutra Nancy, dar e f. scumpa. Mai sunt papusile Aradeanca. Mai e Maria, cu functii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Eu am donat recent papusa foarte mare care paseste tinuta de mana. Nu s-a jucat deloc cu ea, in afara de a-i incalci rau parul.

Alea, yogurtino, le-ati vazut?

Mie imi place la mutra Nancy, dar e f. scumpa. Mai sunt papusile Aradeanca. Mai e Maria, cu functii.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Ce-s alea ca n-am auzit?

Maria nu merita banii, engleza vorbeste neinteligibil. Eu i-am luat lui ALex anul trecut versiunea simpla Alesia cu 85RON, vorbeste/canta doar romaneste si de-bea acum se joaca cu ea.
Aradeanca nu stiu. Nu cred ca i-ar place.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Sirena asta face ceva, sau este asa simpla?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Adriana

Incerc sa-mi simplific viata!

Da click pe poza de mai jos, in care sirena este in apa. Ii straluceste coada.

Eu am luat-o ptr ca Alex are mereu jucarii in apa de baie. Aseara mi-a spus ca sirena ei (alta, simpla) e suparata ptr ca nu le-am facut baie. I-am promis pe astazi.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Adriana

Incerc sa-mi simplific viata!

Off-topic. Spune-mi si mie cum ai facut sa schimi numele link-ului? Eu nu stiu sa-l redau decat cu http: etc.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput