Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *452*
Raspunsuri - Pagina 29

Dodo-pui spune:
Anaan La multi ani sanatosi!
Novus
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

denisamada spune:
La multi ani, draga doamba Anaan!!!!
Eu asa am inteles din oferta de pe net... ca de azi... sper ca nu dezinformez Verific info
Denisa-Madalina fericita de
Adela Marisa,
25+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!

bebe_shtrumf spune:
La multi ani, Anaan!tot ce e mai frumos sa ti se intample! multa sanatate si petercere frumoasa!
La multi ani, Mihaela si Mihai/ Gabriela si Gabriel!onomastica placuta si numai bine!
deci azi bem mult...www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
+ 21
IULIA va invinge CANCERUL !!

olishka spune:
Salutare!!!
Astazi petrecem La multi ani Anaan!!!!Sa ai o zi minunata!!!
La multi ani si tuturor celor ce isi serbeaza ziua de onomastica!!!
Ramona fain videoclipul. In ce an a fost facut? Nici David nu este fan de cum ii cant, iar Leon a avut si el o perioada urlacioasa cand ii cantam
Fetelor v-ati facut provizii pt 21 dec? Cica vin vremuri grele si scapa cine poate

Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
am simtit miros de praji si am si aparut
pupacesc indesat toti sarbatoritii si le doresc sa fie buricul pamantului (macar) astazi
si acum un scurt raport: am fost la bunici o saptamana, mi-am dat demisia de la servici (asa ca monnvas, daca mai e ceva de facut, spune-mi zilele astea), in 3 zile mi-am gasit in alta parte asa ca din decembrie voi respira si mai putin decat pana acum;
luni m-am dus singura cu masina pana la giurgiu si-napoi (pentru mine e o performanta pentru ca nu stiu decat drumul de servici, gradi, doctori), am bifat primul radar luat
marti am harsait masina cand am luat-o pe o "scurtatura"
ieri am avut ceva emotii cu niste controale,
astazi ... astept sa-mi fac de cap
sunt in plina cura de slabire si pana acum am reusit sa dau jos 2,7kg
si ca sa fie tacamul complet inghit si prafurile de detoxifiere a colonului
imi cer scuze ca nu apuc sa recuperez, sper sa tin pasul macar de acum inainte
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, DRAGA DOAMNA ANAAN, sa-ti fie paloshanu' scrisului tot aprig ca pana acum si sabianul taios al gandirii tot...invartoshat- na, ca n-am gasit alt epitet
Laaaamultzaaaani!!
ETC!!!

olishka spune:
Gianina Nu avem emoticon cu imbratisare? Sper ca este mai bine la noul job
Ilinca esti de coma cu urarea ta

novus spune:
Olishka, dar ce supozitii se fac pt 21 dec ? am auzit eu ceva pe la radio ,dar sincer nu ma intereseaza, daca e sa vina sfarsitul asta e, poate imi dispar ratele de la banca
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/

bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 buna dimineata dragelor, am simtit miros de praji si am si aparut ![]() pupacesc indesat toti sarbatoritii si le doresc sa fie buricul pamantului (macar) astazi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si acum un scurt raport: am fost la bunici o saptamana, mi-am dat demisia de la servici (asa ca monnvas, daca mai e ceva de facut, spune-mi zilele astea), in 3 zile mi-am gasit in alta parte asa ca din decembrie voi respira si mai putin decat pana acum ![]() luni m-am dus singura cu masina pana la giurgiu si-napoi (pentru mine e o performanta pentru ca nu stiu decat drumul de servici, gradi, doctori), am bifat primul radar luat marti am harsait masina cand am luat-o pe o "scurtatura" ![]() ieri am avut ceva emotii cu niste controale, astazi ... astept sa-mi fac de cap sunt in plina cura de slabire si pana acum am reusit sa dau jos 2,7kg si ca sa fie tacamul complet inghit si prafurile de detoxifiere a colonului ![]() imi cer scuze ca nu apuc sa recuperez, sper sa tin pasul macar de acum inainte ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 3 anisori |
sa-ti fie de bine mutarea pionului decisiv, sanatate si deci ai vrut sa-nseli si ti-ai inselat stomacul

olishka spune:
Novus nici eu nu stiu foarte bine...dar cat am stat la Deva am tot auzit-o pe soacra povestind cu prietenele ei. Cica n-o sa avem curent toata iarna si o sa fie intuneric vreo 4 zile. Da din primavara isi revin lucrurile, asa ca de rata la banca nu scapi
Eu trebuie sa merg la dr, dar nu stiu la ce ora am programarea