Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
Hellloooo
Mada multumim pt noul capitol.
Lalely am facut un sirop 1 kg de zahar si apa. Apoi am pus gutuile 3 kg. le lasi la fiert pana ajunge la consistenta dorita.
Catank multumesc frumos. Cum apuc ma uit si eu la poZe.
Roxy, parul l am avut lung, pe spate.doar in fata era filat pana la gat.
Mai mult nu am retinut......
Revin!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor, nu mai dati alune copilasilor, sunt prea micuti pentru alune care sunt destul de grele si toxie pentru unii. stiu ca sunt bune dar de ce va grabiti? au atata timp sa manance de toate, de ce trebuie sa le bagam pe gat asa de mici? ia intrebati pediatrii si sa vedeti ce va zic...ca dupa 3 ani se dau, pot dezvolta multe alergii pe viitor. na, acum fiecare cum crede, eu doar v-am zis ce mi s-a zis si mie. eu niciodata nu m-am grabit sa-i dau ceva, pentru ce sa ma grabesc? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
pentru ca nu are un frate mai mare la care sa vada tot timpul cate ceva interzis pt varsta ei
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
pentru ca nu are un frate mai mare la care sa vada tot timpul cate ceva interzis pt varsta ei Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Si ma indoiesc ca irina i " le -a bagat pe gat" sau i le a dat in loc de o masa!
bb_yasmi spune:
Catank fff frumoasa baia!! Nici nu stiam ca in dedeman iti fac proiect...eheee daca as fi stiut....
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank madutzasi eu fac o gramada de treaba cu I langa mine. Eu ii dau si sarcini, ...imi da rufele la mina sa le intind pe uscator, ...da si ea cu matura afara in curte(am una mica cu dedicatie ptr ea), duce galeata goala la put sa luam apa la animale, ..la intoarcere tine si ea de toarta. In casa la fel....eu impachetez hainele ia le duce in dulap...despachetate, ...isi pune jucariile la loc...etc... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
da, si pe mine ma ajuta Cata la scos rufele din masina, la incurcat sosetele cand le prinde, sterge pe jos cu servetelul orice pata vede...aruncam banii degeaba pe servetele.
mai nou coopereaza f bine si Cata la strans jucarii
Tb cultivata dorinta asta a lor de a ajuta de acum. Daca nu-i lasam acum, mai tarziu cand vor fi in stare sa faca mai multe nu vor mai vrea sa faca
bb_yasmi spune:
spunea bine una din mamici (scuze nu mai retin cine ) ca functioaza tareee bineee "paratul" aici la alti fluturasi :)))) Lucas a fost de o cumintenie rara!!! toata ziulica isi gaseste de lucru, de joaca.... sau poate mi-am schimbat si eu atitudinea, mi a revenit calmul....si atunci si viceversa sa vazut
cu tusea iasminei o iau razna!!!!!!!!!!!!!!1 nu mai rezist!!! nici nu am apucat sa terminam bine tratamentul ca iarasi are tusa seaca nu mai stiu ce sa fac! a luat o saptamana prospan, apoi pauza 0 saptamana, apoi inca o daptamana ambroxol+humex neproductiv seara....si acum tot asa incepe....
bb_yasmi spune:
merg sa pun buburuza la culcare si mai revin....poate mai apare cineva pe aici... irinuca..ea este de servici pe seara :))