O anume jucarie...
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
raza, la fel s-a intamplat si la noi, tati i-a cumparat personajele din pocketville (fetita+caine+pisicuta) tot asa, cand s-a imbolnavit copila de varicela si era cam bazaita. daca eram cu el la cumparaturi, nu luam in veci asa ceva, trei chichinete 70-80 de lei .
de atunci tati a primit interdictie de a mai cumpara singur jucarii. el e tentat sa-i faca toate mofturile si sa-i cumpere toate aiurelile din reclame, doar sa-i vada incantarea si bucuria. i-am spus, ok, si mie imi place cand vad cum se bucura, dar una - nu crestem bani in ghivece, pe balcon (ce bine ar fi), a doua - invatam copilul ca poate obtine tot ce vrea daca insista sau se smiorcaie un pic, doar ca sa-si faca un moft de moment, a treia - dupa cateva zile nici nu se mai uita la jucaria respectiva, o abandoneaza total si ajunge in final la verisoarele de la tara sau la donatii.
Selene_Bunny spune:
Contrafacaturi inca n-am vazut. :D Mai astept.
Eu i-am atras atentia asupra a doua aspecte:
1. Comportamentul (iar am avut tras de atentie de la educatoare)
2. Schimb de jucarii - sa cedeze macar doua din jucariile mai vechi pentru copiii sarmani.
Selene_Bunny spune:
Exact, Corina. Un pic de botic, de smiorcaiala, poate merge.
Aici e si vina mea, recunosc, dar si a rudelor, ii cumpara si fara motiv tot felul de chestii, am casa plina de jucarii, noroc ca le-am mai strans in cosuri.
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Sau sa astept, sa vad daca nu face Noriel reducere in perioada Sarbatorilor? |
Selene, din experienta iti spun, ca taman in perioada sarbatorilor cresc preturile jucariilor, mai ales cele carora li se face reclama.
Dupa ce i-am luat poneiul de 350 lei, http://www.youtube.com/watch?v=UkksExp8_xc fix la 2 saptamani dupa sarbatori, era la...300.
DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
anya spune:
Incearca pe la Dragonul Rosu. N-am mai fost de ceva vreme, dar uneori gasesti chinezisme ok si tot atat de folositoare ca si cele de la Noriel.
Selene_Bunny spune:
anya, n-am drum in Bucuresti, numai daca rog pe cineva...
Un drum Braila-Bucuresti, dus-intors, ma costa mai bine de 79,90 lei...
Dar e o idee, o sa intreb.
anya spune:
Sunt fete care merg mai des si poate te ajuta. Poate chiar noi la vre-o actiune sa ajungem . Daca se iveste ceva...te anuntam.
szivarvany spune:
Selene, daca ati primit banii de la bunici, nu vad de ce sa nu o cumperi
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
mcoca spune:
Selene, ea mai simpla solutie este sa desfiintezi televizorul. No TV, no reclame si problemele sunt rezolvate. Ii poti pune desene pe calc, pe dvd. In plus asa controlezi ce vede.
Vicky si Printzesone
Marox spune:
Mcoca, fetita ta e micuta deocamdata, dar stai sa vezi cum o sa fie cind o sa vina cu idei de la scoala . Geaba eviti televizorul la tine acasa, daca la scoala toti vorbesc (si vor) o anume jucarie. Asa si fii'mea, i s-a pus pata sa-i aduca Mos Craciun, Monster High, cum zice Raza de Soare, "urateniile alea de papusi monstri", fac schimburi la scoala de stickers.
Pt ca vorbim de zhu-zhu pets, ce parere aveti? Eu zic ca e un esec comercial, n-am date, doar impresia ca a fost o gestiune deplorabila. Au intrat pe piata cu un produs care atragea copiii, in plus dezvoltat pe mai multe piete simultan(Romānia, Franta, l-am vazut in Anglia si o mai fi fost si prin alte parti), dar au fost prea lacomi. Au fixat niste preturi de-a dreptul nesimtite si lumea nu i-a urmat. Cum naiba sa dai 25 euro pe un tub de plastic, care nici macar nu era functional, ca nu alergau soarecii aia nici de frica in tunel?!! Pt o constructie cit de cit completa parintii erau obligati sa puna jos minim 100 euro! Plus pretul animalutului, 20 euro, fara accesorii, nimic! Fii'mea a vrut anul trecut de ziua ei, s-a jucat un timp destul de scurt, apoi in toamna asta le-am dat soacra-mi sa le vinda la brocanta (tirg de vechituri facut de particulari).