2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 3
Rufus spune:
Ce va fi?
Va fi Ignatul, taierea porcilor. Pe 21 decembrie, ziua solstitiului de iarna, se taie porcii, conform datinei pagane mostenite de la daci, care o faceau si ei in cea mai scurta zi a anului.
Ca doar nu credeti ca lasam porcii netaiati si nemancati pentru ca li s-a terminat calendarul unora sau altora...
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Rufus..esti teribil parol.....de mult nu am ras atat de mult si sincer.Cea mai tare replica,eu o propun pentru mesajul lunii...e absolut sclipitoare..........
Imi pare rau numai ca eu nu am putut sa scriu ceva de genul asta,imediat ar fi sarit careva ca vorbesc urat...dar esti bestial.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi am senzatia ca asta a fost menirea articolului, sa bage spaima in cei care citesc. |
Depinde. Unii, in loc sa se infricoseze cand citesc atatea ineptii, cretinatati si fantasmagorii care nu au nicio legatura cu realitatea stiintifica, rad cu gura pana la urechi ca la spectacolele cu Divertis din vremea lor de glorie.
Eu unul mai degraba il cred pe www.youtube.com/watch?v=ggf9CQJoVFM" target="_blank">Lorin Fortuna.
capcaunul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amik
Serios? Umbla zvonul asta? E chiar data nasterii mele... |
Sotul stie?
Vreau sa spun, sotul stie ca atunci a inceput pentru el apocalipsa?
motanik spune:
citat din mesajul lui Rufus Ce va fi? Va fi Ignatul, taierea porcilor. Pe 21 decembrie, ziua solstitiului de iarna, se taie porcii, conform datinei pagane mostenite de la daci, care o faceau si ei in cea mai scurta zi a anului. Ca doar nu credeti ca lasam porcii netaiati si nemancati pentru ca li s-a terminat calendarul unora sau altora... |
Ignatul e pe 20 dec din cate imi amintesc eu, deci cred ca maiasii s-au gandit si la asta si au pus sfarsitul pe 21 ca sa apucam sa taiem noi porcii
Si legat de articol, am citit asa in diagonala si am retinut doar ca vom trai mai mult, vom fi ok cu numai 2-3 ore de somn si vom putea sa ne teleportam. Pai atunci hai cu sfarsitul ca, vorba aia...viitorul suna bine!
eumada spune:
Trebuie sa tai porcu`, da` carnatii nu-i poti face in aceeasi zi,nici muschiul afumat...asa ca poate se termina calendarul godacului...
anangel_lexi spune:
Mey, degeaba tai porcul daca nu-l mananci. Deci 21 nu e bun ca nu apuci sa mananci porcul taiat cu o zi inainte.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
adi2003 spune:
Am ajuns sa nu ma mai intereseze ce va fi peste o luna, doua sau mai mult. In schimb ma intereseaza ce-i azi, maine, saptamana care vine. Pe scurt prezentul conteaza mai mult decat orice.
Daca uit sa traiesc prezentul, nu voi trai nici viitorul. Tot timpul ma voi raporta la ceva ce vine si nu la ceea ce este.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Depinde. Unii, in loc sa se infricoseze cand citesc atatea ineptii, cretinatati si fantasmagorii care nu au nicio legatura cu realitatea stiintifica, rad cu gura pana la urechi ca la spectacolele cu Divertis din vremea lor de glorie. Eu unul mai degraba il cred pe www.youtube.com/watch?v=ggf9CQJoVFM" target="_blank">Lorin Fortuna. |
da? si ce esti serpilian sau gorilian?... si eu l-as crede dar nu stiu care sunt aia bunii in teoria lui si nu vreau sa fiu de partea "railor"
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui eumada Trebuie sa tai porcu`, da` carnatii nu-i poti face in aceeasi zi,nici muschiul afumat...asa ca poate se termina calendarul godacului... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
hai Mada ca stii sa te duci la supermarket, ce e asa greu sa pui in cos niste carnati proaspeti si alea alea "ca la mama acasa"...
ps. balesc la niste toba de casa...asa rade cam la ...un kil