2012 - ce credeti ca va fi?

2012 - ce credeti ca va fi? | Autor: anangel_lexi

Link direct la acest mesaj

Am primit zilele trecute pe mail urmatorul articol
http://armoniacosmica.wordpress.com/
si vroiam sa va intreb ce credeti despre ceea ce scrie in acest articol (nu postez articoilul aici pentru ca e scris cu diacritice si nu s-ar afisa cum trebuie).
Credeti ca e posibil sa se intample asta? Mie una mi se pare infricosator ce scrie acolo. De aceea prefer sa nici nu ma gandesc la subiectul asta. Care e parerea voastra?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nu va fi nimic! oamenii au suferit intodeauna de o imaginatie bogata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

io-s doar curioasa de ce 21.12 2012

nu suna si mai paranormal 20.12.2012? sau 12.12.(20)12?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

...va fi nimic.
Prostii crezute de prosti si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

vor fi alegeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Capcaunule,eu totusi imi amintesc ceva -ceva(aveam 13 ani atunci),stiu ca varianta cu gaura neagra m-a urmarit mult timp!

Tocmai ce-am vazut duminica"2012"!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Am primit zilele trecute pe mail urmatorul articol
http://armoniacosmica.wordpress.com/
si vroiam sa va intreb ce credeti despre ceea ce scrie in acest articol (nu postez articoilul aici pentru ca e scris cu diacritice si nu s-ar afisa cum trebuie).
Credeti ca e posibil sa se intample asta? Mie una mi se pare infricosator ce scrie acolo. De aceea prefer sa nici nu ma gandesc la subiectul asta. Care e parerea voastra?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

suntem pe planeta asta in trecere...oameni mor zilnic ...ce e atit de infricosator?!

mai conteaza cum? ca vine cometa,ori vreo gaura neagra... ori ca alunca in baie...

de fapt, pt cei care cred in Domnul Isus nu e absolut nimic inspaimantator sa fi acasa cu Domnul.

sfatul meu este sa te bucuri de viata, de ce ai...nu-ti face griji pt ce va veni in decembrie... gindeste-te insa, unde iti vei petrece eternitatea.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Eu am scapat cu bine din precedentul sfarsit al lumii, apocalipsa din 10 martie 1982. Umbla vorba in targ ca 1) ne vom prabusi in soare 2) va pica Jupiter peste noi 3) vom fi inghititi de o gaura neagra 4) va exploda un vulcan in Vrancea 5) California si Japonia vor fi inghitite de ocean 6) orice altceva dar sigur nu de bine.

Zvonurile dadeau ca sigura alinierea perfecta a planetelor. Cine sa-i asculte pe astronomii care spuneau cu totul altceva, si anume ca planetele se vor afla pentru scurt timp in acelasi cadran, atata tot? Chit ca-i eveniment rarissim dar fara efecte de orice natura.

Zvonurile au aparut pe la sfarsitul anilor '70 si s-au amplificat spre 1982, astfel ca destul de multa lume se isterizase pe seama asta in apropierea apocalipsei. Evident ca la noi isteria era underground si undercover, alinierea planetelor nu intra pe agenda partidului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

io-s doar curioasa de ce 21.12 2012

nu suna si mai paranormal 20.12.2012? sau 12.12.(20)12?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Ca pe 21 se aliniaza planetele sistemului solar intr-o formatie ciudata si ne-mai-intimplata......pe undeva am citit ca vor fi disturbari ale satelitilor de comunicatie din spatiu dar nu mai stiu unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai cica calendarul mayas se termina in data de 21 dec. 2012.
banuiesc ca trebuia sa se termine si calendarul ala la o data, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

poate s-au plictisit oamenii aia sa mai numere si au zis "frate am numarat pana la 2012, or fi urmasii nostri imbecili da cred ca sunt in stare sa puna 3 dupa 2, 4 dupa 3...." de unde.

poate nu le-a mai incaput pe roata aia.

poate cand sa scrie 22 decembrie a zis "aoleo am uitat mancarea pe foc!" si dus a fost.

Anyways, eu cred ca pe 21 decembrie va fi totul ok. Pariez cu tine pe 1000 de RON. Daca vine apocalipsa, ti-i dau. Sa mor eu daca nu.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput