2012 - ce credeti ca va fi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

io-s doar curioasa de ce 21.12 2012

nu suna si mai paranormal 20.12.2012? sau 12.12.(20)12?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Chiar asa. Oare ce-o fi fost in 20.10.2010 ?

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

nici nu am citit despre ce e vorba dar deduc cam despre ce ar fi vorba din mesajele voastre si mi se pare absurd ,numai D-zeu poate sti ce va fi si cand va fi..
ps:daca nu vrei sa te gandesti de ce ai pus subiectul?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Am primit zilele trecute pe mail urmatorul articol
http://armoniacosmica.wordpress.com/
si vroiam sa va intreb ce credeti despre ceea ce scrie in acest articol (nu postez articoilul aici pentru ca e scris cu diacritice si nu s-ar afisa cum trebuie).
Credeti ca e posibil sa se intample asta? Mie una mi se pare infricosator ce scrie acolo. De aceea prefer sa nici nu ma gandesc la subiectul asta. Care e parerea voastra?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

suntem pe planeta asta in trecere...oameni mor zilnic ...ce e atit de infricosator?!

mai conteaza cum? ca vine cometa,ori vreo gaura neagra... ori ca alunca in baie...

de fapt, pt cei care cred in Domnul Isus nu e absolut nimic inspaimantator sa fi acasa cu Domnul.

sfatul meu este sa te bucuri de viata, de ce ai...nu-ti face griji pt ce va veni in decembrie... gindeste-te insa, unde iti vei petrece eternitatea.

michelle

Unde am scris ca mi-e teama ca am sa mor? Am spus ca "suna infricosator". Pentru ca am senzatia ca asta a fost menirea articolului, sa bage spaima in cei care citesc. Da, mi se pare infricosator sa spui ca timp de 30 de ore va fi noapte, ca timp de 2000 de ani sau cat scria acolo nu va mai fi noapte deloc, ca ADN-ul uman va avea 12 spirale in loc de 2 si bla bla bla. Nu am spus ca iau de bun ce scrie in articol, ca sa fiu sincera nici eu nu cred ca se va intampla ceva spectaculos, numai Dumnezeu stie ce planuri are cu noi. Insa, dupa cum am mai spus, am impresia ca articolul asta vrea sa cam bage spaima in oamenii creduli.

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Am primit zilele trecute pe mail urmatorul articol
http://armoniacosmica.wordpress.com/
si vroiam sa va intreb ce credeti despre ceea ce scrie in acest articol (nu postez articoilul aici pentru ca e scris cu diacritice si nu s-ar afisa cum trebuie).
Credeti ca e posibil sa se intample asta? Mie una mi se pare infricosator ce scrie acolo. De aceea prefer sa nici nu ma gandesc la subiectul asta. Care e parerea voastra?

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

suntem pe planeta asta in trecere...oameni mor zilnic ...ce e atit de infricosator?!

mai conteaza cum? ca vine cometa,ori vreo gaura neagra... ori ca alunca in baie...

de fapt, pt cei care cred in Domnul Isus nu e absolut nimic inspaimantator sa fi acasa cu Domnul.

sfatul meu este sa te bucuri de viata, de ce ai...nu-ti face griji pt ce va veni in decembrie... gindeste-te insa, unde iti vei petrece eternitatea.

michelle

Unde am scris ca mi-e teama ca am sa mor? Am spus ca "suna infricosator". Pentru ca am senzatia ca asta a fost menirea articolului, sa bage spaima in cei care citesc. Da, mi se pare infricosator sa spui ca timp de 30 de ore va fi noapte, ca timp de 2000 de ani sau cat scria acolo nu va mai fi noapte deloc, ca ADN-ul uman va avea 12 spirale in loc de 2 si bla bla bla. Nu am spus ca iau de bun ce scrie in articol, ca sa fiu sincera nici eu nu cred ca se va intampla ceva spectaculos, numai Dumnezeu stie ce planuri are cu noi. Insa, dupa cum am mai spus, am impresia ca articolul asta vrea sa cam bage spaima in oamenii creduli.

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

eu cred ca vrea sa se faca cunoscut "astrologul nostru"
sau poate a avut de dat o licenta

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Eu am scapat cu bine din precedentul sfarsit al lumii, apocalipsa din 10 martie 1982. Umbla vorba in targ ca 1) ne vom prabusi in soare 2) va pica Jupiter peste noi 3) vom fi inghititi de o gaura neagra 4) va exploda un vulcan in Vrancea 5) California si Japonia vor fi inghitite de ocean 6) orice altceva dar sigur nu de bine.

Serios? Umbla zvonul asta? E chiar data nasterii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Fiimiu a spus anul trecut ca el nu-si mai face temele, ca si-asa se sfarseste lumea in decembrie 2012.
Eu l-am intrebat ce se face daca nu se sfarseste lumea?
L-am pus pe ganduri... oricum deocamdata n-a pus in practica nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Fiimiu a spus anul trecut ca el nu-si mai face temele, ca si-asa se sfarseste lumea in decembrie 2012.

Super tare!

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fiul meu s-a suparat astavara pe noi si ne-a zis ca "Las' ca vine apocalipsa din decembrie!!"
Eu cred ca pe asta s-a bazat si Ponta cand a dat bani la salarii bugetarilor si la cateva zile a declarat ca nu mai are niciuun sfant pentru ultimele zile din an. Daca vine apocalipsa nici nu-i mai trebuie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Acu vreo cinspe ani se zvonise caderea unui meteorit. Vuiau ziarele! Si intra maica-mea in bloc si se izbeste de o vecina care voia sa iasa incarcata de bagaje. O intreaba maica-mea daca pleaca in concediu. Vecina face: Pai cum, doamna S, nu plecati?!!! Maica-mea: Unde? Si raspunsul: Pai, doamna, nu auzirati ca vine meteoritu peste noi?!! Noi plecam la tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mare e gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardul...articolul ala e un virus probabil sau sunt atatia nebuni pe lumea asta.....nu cred ca trebuie luat in serios tot ce scrie vreunul care vrea sa iasa in evidenta....
Mayasii aia...la data aia nu stiau ca lumea lor e alta decat locul in care traiau,chiar daca aveau cunostinte astrologice si se ghidau dupa stele...se inchinau si la zei sangerosi(nu prea le-a fost de folos)....si habar nu aveau ca exista si altii..dovada ca au reactionat extrem de uimiti a sa zic asa la vederea cailor...pai daca prevezi viitorul si nu stii ca exista caii.....asa ca nici Dumnezeu nu a spus si cand va fi daca va fi.....
Nu va fi nimic,mai oameni buni....parca a mai zis un nebun HAROLD nu stiu cum....ca vine pe 21.05.nu stiu ce...si a murit el....hi hi hi...

Mergi la inceput