2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 15
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Kari, cum de n-ai aflat ca-s alegeri? Tu nu vezi in subsolul paginii o reclama intepenita acolo cu Ponta si Antonescu care cica au dat inapoi salariile taiate? (Nu m-au lamurit de ce trebuie aplaudati pentru asta, mai bine le dadeau intregi, nu taiate...) |
se pare ca la mine s-au prins ca nici macar nu deschid sectiunea de politica - prin urmare nu fac decat sa-mi prezinte reclame la diverse toale si pantofi, si din cand in cand si la un credit cu care sa mi le permit
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Rufus Sfarsitul se amana |
E criza globala, pe Pamant cat si in Ceruri. Zeii n-au reusit sa adune suficiente fonduri pentru a finanta programul Apocalipsa.
bibyrox spune:
Chiar aseara m-am uitat la documentarul "Nostradamus 2012"... Ceva ceva tot va fi la un moment dat. Sa speram ca nu acum!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui bibyrox Ceva ceva tot va fi la un moment dat. Sa speram ca nu acum! |
Cu siguranta. In anul www.nytimes.com/2008/03/11/science/space/11earth.html" target="_blank">7590002012.
buflea spune:
citat din mesajul lui b.nica Marius sunt convinsa ca are de unde da si va da din sarmalele gigantice ardelenesti si la moldovenii care le fac minuscule cat degetu'! Laura este asigurata! |
Auci, asta e sub centura moldoveneasca!
In afara de "marime", mai e vreo alta diferenta intre ardeleni si moldoveni ? Statistica ce spune ? Care-s mai gustoase ? .... sarmalele bai, ce ranjiti asa ?
eumada spune:
Mai eu din cate stiu,nu toate alea moldovenesti sunt mici,depinde cum le are fiecare si cum le suceste....
Iar marimea nu e esentiala ci compozitia...zic eu...
a_alinta spune:
apoi daca si la subiectul asta am ajuns sa vorbim de sarmale, eu sunt convinsa ca vine un anumit sfarsit dupa 25 dec, al fiecaruia an.
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Auci, asta e sub centura moldoveneasca! In afara de "marime", mai e vreo alta diferenta intre ardeleni si moldoveni ? Statistica ce spune ? Care-s mai gustoase ? |
Bufleo,nu mai stiu daca am mancat si ardelenesti,dar stiu sigur ca si moldovenii le au mari....Cert e ca oricum,mai maaaari sau mai mici decat alea maari,sunt bune,rau de tot.