2012 - ce credeti ca va fi?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu nu inteleg ce tot spuneti, cum recunoaste IP-ul asta mr. Google?

Banuiesc ca e vorba de site-urile care au fost accesate de la computerul respectiv in ultima perioada, iar linkurile care apar pe coloanele de publicitate sunt un feedback la preocuparile aratate.Ceva de genul ne-ai aratat ce te intereseaza, ia mai uite si asta, desi nu mai cauti neaparat. Poate totusi...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu nu inteleg ce tot spuneti, cum recunoaste IP-ul asta mr. Google?

Banuiesc ca e vorba de site-urile care au fost accesate de la computerul respectiv in ultima perioada, iar linkurile care apar pe coloanele de publicitate sunt un feedback la preocuparile aratate.Ceva de genul ne-ai aratat ce te intereseaza, ia mai uite si asta, desi nu mai cauti neaparat. Poate totusi...

Sa inteleg ca astia se lipesc de computer si nu de IP? Interesant si bine de stiut!
Hi! Hi! Daca urmaresc site-urile pe care le caut eu cred ca ametesc baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Chiar daca se schimba, IP-ul este dat de un ISP care este localizat intr-o anumita zona si multe adds apar pe pagina in functie de unde se afla ISP-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siminaf

Chiar daca se schimba, IP-ul este dat de un ISP care este localizat intr-o anumita zona si multe adds apar pe pagina in functie de unde se afla ISP-ul.

Si de 'cookie'urile pe care google le plaseaza in PCul nostru. Cine vede rochii, le vede pt. ca le-a cautat pe Google / a intrat pe siteurile respective. La fel cu asiaticele ori Ponta

Pentru cei cu Mozilla, puteti merge la Tools - Start Private Browsing ca sa evitati 'porcaria'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Si de 'cookie'urile pe care google le plaseaza in PCul nostru. Cine vede rochii, le vede pt. ca le-a cautat pe Google / a intrat pe siteurile respective. La fel cu asiaticele ori Ponta

Pentru cei cu Mozilla, puteti merge la Tools - Start Private Browsing ca sa evitati 'porcaria'

Eu sunt singura care foloseste acest computer si pe cuvant ca nu am cautat fete asiatice Cred ca sunt SI ads by google, dar si dupa zona. Google imi da site-uri cu rochii, pantofi, etc. (ce am cautat) si ads by zone imi da un site canadian de `lipeala` cu asiatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Eu sunt singura care foloseste acest computer si pe cuvant ca nu am cautat fete asiatice Cred ca sunt SI ads by google, dar si dupa zona. Google imi da site-uri cu rochii, pantofi, etc. (ce am cautat) si ads by zone imi da un site canadian de `lipeala` cu asiatice.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Same here. Fiecare din familie are computerul/laptopul lui si nu se baga nimeni sa umble sau sa caute pe computerul altuia. Da, si ce am cautat eu imi apare, dar si in functie de zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

M-am linistit!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Ia sa-mi iau eu sotzu` la intrebari... mie imi arata o reclama la `asian beauties`. Hmmm

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

si mie imi arata "asian beauties" sau "russian girls" ori nu stiu ce "baieti din zona" si chiar ca nu caut asa ceva.
sotul nu sta pe internet(nu are internet de computerul lui) iar fiu-meu doar 2-3 situri de jocuri...

michelle

Mergi la inceput