2012 - ce credeti ca va fi?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Aha, inteleg.
E chiar logic asa.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siminaf

Reclamele care apar sint legate de IP-ul userului. Si eu vad doar reclame din US.

Si in plus legate si de ce "gugaleste" fiecare. Eu cand caut cate ceva in germana, hop si reclama.de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Rufus...gura pacatosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui Siminaf

Reclamele care apar sint legate de IP-ul userului. Si eu vad doar reclame din US.

Si in plus legate si de ce "gugaleste" fiecare. Eu cand caut cate ceva in germana, hop si reclama.de !

Eu prefer sa cred ca e de la IP totusi. Nu de alta, dar mie mi-a aparut o reclama a unui site cu barbati, erau invitate fetele sa intre ca sa-si cunoasca perechea... si pe cuvintul meu de femeie maritata ca n-am gugaluit dupa asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Eu prefer sa cred ca e de la IP totusi. Nu de alta, dar mie mi-a aparut o reclama a unui site cu barbati, erau invitate fetele sa intre ca sa-si cunoasca perechea ... si pe cuvintul meu de femeie maritata ca n-am gugaluit dupa asa ceva.

Tu nu. Dar sotul nu foloseste acelasi IP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Eu prefer sa cred ca e de la IP totusi. Nu de alta, dar mie mi-a aparut o reclama a unui site cu barbati, erau invitate fetele sa intre ca sa-si cunoasca perechea ... si pe cuvintul meu de femeie maritata ca n-am gugaluit dupa asa ceva.

Tu nu. Dar sotul nu foloseste acelasi IP?

Pai o fi atit de fraier sa se uite tot la barbati? Il stiu cu femeile, dar cine mai stie in ziua de astazi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ia sa-mi iau eu sotzu` la intrebari... mie imi arata o reclama la `asian beauties`. Hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu are legatura numai cu ce gugalesti, ci si cu IP-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu nu inteleg ce tot spuneti, cum recunoaste IP-ul asta mr. Google?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Al meu se schimba la fiecare conectare.Daca inchid browseruk si il deschid din nou..e alt ip.....si mie imi apar doar rochii.....chiar cum e treaba cu ip-ul?

Mergi la inceput