2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 13
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siminaf Reclamele care apar sint legate de IP-ul userului. Si eu vad doar reclame din US. |
Si in plus legate si de ce "gugaleste" fiecare. Eu cand caut cate ceva in germana, hop si reclama.de !
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali
Si in plus legate si de ce "gugaleste" fiecare. Eu cand caut cate ceva in germana, hop si reclama.de ! |
Eu prefer sa cred ca e de la IP totusi. Nu de alta, dar mie mi-a aparut o reclama a unui site cu barbati, erau invitate fetele sa intre ca sa-si cunoasca perechea... si pe cuvintul meu de femeie maritata ca n-am gugaluit dupa asa ceva.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Eu prefer sa cred ca e de la IP totusi. Nu de alta, dar mie mi-a aparut o reclama a unui site cu barbati, erau invitate fetele sa intre ca sa-si cunoasca perechea ... si pe cuvintul meu de femeie maritata ca n-am gugaluit dupa asa ceva. |
Tu nu. Dar sotul nu foloseste acelasi IP?
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tu nu. Dar sotul nu foloseste acelasi IP? |
Pai o fi atit de fraier sa se uite tot la barbati? Il stiu cu femeile, dar cine mai stie in ziua de astazi...
Victoria_mami spune:
Ia sa-mi iau eu sotzu` la intrebari... mie imi arata o reclama la `asian beauties`. Hmmm
eumada spune:
Al meu se schimba la fiecare conectare.Daca inchid browseruk si il deschid din nou..e alt ip.....si mie imi apar doar rochii.....chiar cum e treaba cu ip-ul?