2012 - ce credeti ca va fi?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Pe 21 decembrie ar trebui sa-si incheie ciclul al 5-lea soare mayas, si odata cu el tot ce populeaza intreg universul. Pe 22 decembrie dimineata se va inalta in prima lui zi de viata al saselea soare, deasupra unuei lumi complet noi.

Oh! Ce bine ne-ar face de ar da Bunul Dumnezeu o lume noua si mai ales buna si pentru noi!
Adica sa lase de prasila numai cativa oameni buni si iubitori, dar mai ales buni!

Din pacate alegerile sunt inainte! Dar daca....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ca tine,asa,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Ca tine,asa,nu?

Madalina

Asta se vrea o ironie sau o recunoastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ironie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
Capcaune,ai dormit rau asta-noapte?Chestiile astea nu au nici o baza stiintifica demonstrata suta la suta iar amatorii de senzational....pai aia or s-o ia iarasi in frezza...pana se mai trezeste un alt "cucubau"...sa mai prevada cate ceva...

Madalina, ai neglijat contextul
- am raspuns strict unei intrebari, "ce calendar incepe din 22", nicidecum nu mi-am etalat credinta

si ai uitat esenta
- asa cum unii (majoritatea de astazi) cred astazi in lumea de apoi, la fel mayasii (majoritatea de-atunci) credeau in sfarsitul lumii pe 21.12.2012. Si unii si altii cred/credeau in chestii care nu au nicio baza stiintifica.

Atata doar, ca pentru mayasi sfarsitul lumii a venit mult mai devreme decat se asteptau. Si nu dinspre cer ci dinspre ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Kari, cum de n-ai aflat ca-s alegeri?
Tu nu vezi in subsolul paginii o reclama intepenita acolo cu Ponta si Antonescu care cica au dat inapoi salariile taiate?
(Nu m-au lamurit de ce trebuie aplaudati pentru asta, mai bine le dadeau intregi, nu taiate...)

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Tu nu vezi in subsolul paginii o reclama intepenita acolo cu Ponta si Antonescu care cica au dat inapoi salariile taiate?
(Nu m-au lamurit de ce trebuie aplaudati pentru asta, mai bine le dadeau intregi, nu taiate...)

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu nu vad nici reclama ca cea spusa de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, la mine pe pagina apare ce am scris mai jos, un link in germana. ce Ponta si Antonescu?!

Top Kredit zum Festpreis
Deutschlands günstigster Festpreiskredit bis 5.000 €
www.norisbank.de/Kredit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Reclamele care apar sint legate de IP-ul userului. Si eu vad doar reclame din US.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, ai dreptate. Si eu din Canada.

Mergi la inceput