2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 11
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Ups! Ce vrea sa insemne :( ? Zii pe romaneste? |
E trista situatia.
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Neah. Jumate mie, ca am curentu' de la tine si petrolul meu, tu mai ai o treime de petrol de la mine si Marius are jumate de curent si o treime de petrol de la mine. Deci, eu sunt cea nai castigata: jumate de petrol si jumate de curent ;) tu 1/3 de petrol, Marius 1/3 de petrol si jumate de curent Gata, mai un pic si va scot de tot din partid. HAhaha Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Esti buna de politician...uite-asa ne vindem tara.....pe o teava si 1/3...da` daca-i asa....nu mai vreau petrolu`....ma descurc io cu OMV-ul...ceri prea mult io cu ce raman?No,tine-ti teava,te-oi lasa sa exporti la noi petrolu`...bun ase?C a sa iau si io groscior nu numa tu.
Pai io zisei ca-ti dau juma si celalta juma e a mea....Mai fur curent de la Marius...el crede ca eu iau cu tzaraita?II fur io tot curentu` pana se invarte el.Mai iau petrolu` si pun taxe si sa va vad ce faceti voi astia din afara cu petrolu` daca eu va pun taxe...ha ha haaaaaaaaaa
Victoria_mami spune:
Mada, tu pune taxe, ca nu le platesc eu; eu maresc pretul la petrol si tot consumatorul plateste, ca doar n-o sa platesc eu... nu-i asa?
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld deja faceti planuri de inavutire. grabiti-va, acus vine 12 a12 din 2012. |
Cand BEC va afisa rezultatele parlamentarelor!
Calendarul mayas se termina abia pe 21.
kariguld spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Cand BEC va afisa rezultatele parlamentarelor! Calendarul mayas se termina abia pe 21. |
sa ma lumineze cineva, se fac alegeri in Romania anul asta?
dle capcaun, si ce calendar incepe din 22?
nelia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
sa ma lumineze cineva, se fac alegeri in Romania anul asta? dle capcaun, si ce calendar incepe din 22? Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Al iluminatilor... cu curentul furat.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld sa ma lumineze cineva, se fac alegeri in Romania anul asta? |
Nu fi ingrijorata! Nimeni nu te va critica pentru ca nu vei vota pe 9 decembrie, pentru ca in dreptul numelui tau va sta oricum mentiunea ca ai votat. Singura necunoscuta este cu cine va vota cel ce va vota in locul tau.
Pe 21 decembrie ar trebui sa-si incheie ciclul al 5-lea soare mayas, si odata cu el tot ce populeaza intreg universul. Pe 22 decembrie dimineata se va inalta in prima lui zi de viata al saselea soare, deasupra unuei lumi complet noi.
eumada spune:
Nu fi ingrijorata! Nimeni nu te va critica pentru ca nu vei vota pe 9 decembrie, pentru ca in dreptul numelui tau va sta oricum mentiunea ca ai votat. Singura necunoscuta este cu cine va vota cel ce va vota in locul tau. Pe 21 decembrie ar trebui sa-si incheie ciclul al 5-lea soare mayas, si odata cu el tot ce populeaza intreg universul. Pe 22 decembrie dimineata se va inalta in prima lui zi de viata al saselea soare, deasupra unuei lumi complet noi. |
Capcaune,ai dormit rau asta-noapte?Chestiile astea nu au nici o baza stiintifica demonstrata suta la suta iar amatorii de senzational....pai aia or s-o ia iarasi in frezza...pana se mai trezeste un alt "cucubau"...sa mai prevada cate ceva.....eu cred ca ai ramas fara curent.Nu mai ai ce fura ca l-am luat eu si Marius pe tot.
kariguld spune:
Nu fi ingrijorata! Nimeni nu te va critica pentru ca nu vei vota pe 9 decembrie, pentru ca in dreptul numelui tau va sta oricum mentiunea ca ai votat. Singura necunoscuta este cu cine va vota cel ce va vota in locul tau. |
asa deci?
mi-am amintit ca pe 12 a12 vom fi in concediu. departe de lumea dezlantuita. sau aproape de ea? ramane de vazut...