2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 10
eumada spune:
Dam si mari,nu numai mici,draga mea....Laura probabil stie sa faca sarmale,eu nu stiu si astept alea ardelenesti da` Marius ca un bun politician..arunca pisica si fuge....cu purcelusa cu tot.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eumada
UHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA....presedinte esti.Ma dau io pe locu` doi...avere facem....cu teava de petrol?Ioi...hai,vino. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Hahaaaaa, crezi tu ca vin asa una-doua! Ce dai la schimb? Ha?
B.nica, mai am o luna sa manc mici, asa ca bag tare...
b.nica spune:
Da mai Victoria ca dupa alegeri mancam praful de pe toba politicienilor si ne mai ramane speranta in apocalipsa ca sa ne mai rareasca la cratiti si ca sa faca si ceva ordine in lume!
eumada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Hahaaaaa, crezi tu ca vin asa una-doua! Ce dai la schimb? Ha? B.nica, mai am o luna sa manc mici, asa ca bag tare... Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Pai juma din teava de curent...a lu` Marius,adica partea mea...curent si petrol....monopol iti faci pe juma de Romanie...iti pun la picioare juma de tara...normal,cealalta juma o iau eu....
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Pai juma din teava de curent...a lu` Marius,adica partea mea...curent si petrol....monopol iti faci pe juma de Romanie...iti pun la picioare juma de tara...normal,cealalta juma o iau eu.... Madalina |
Cam asa se prezinta programul PNL intarit de USL privind Economia Romaniei, direct de la sursa!
eumada spune:
Bnica,nu ai sesizat ca de trei pagini toata lumea glumeste?
Si ca primul care a dat tonul a fost Marius ca ne-a dat idei?
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui eumada Pai juma din teava de curent...a lu` Marius,adica partea mea...curent si petrol....monopol iti faci pe juma de Romanie...iti pun la picioare juma de tara...normal,cealalta juma o iau eu.... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Neah. Jumate mie, ca am curentu' de la tine si petrolul meu, tu mai ai o treime de petrol de la mine si Marius are jumate de curent si o treime de petrol de la mine. Deci, eu sunt cea nai castigata: jumate de petrol si jumate de curent ;) tu 1/3 de petrol, Marius 1/3 de petrol si jumate de curent Gata, mai un pic si va scot de tot din partid. HAhaha
b.nica spune:
citat din mesajul lui eumada Bnica,nu ai sesizat ca de trei pagini toata lumea glumeste? |
Gluma-gluma si nu prea cand se aseaza oalele in fata nemancatilor!
Ca vorba pacatosului....adevar graeste nu se pune?
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui b.nica Da mai Victoria ca dupa alegeri mancam praful de pe toba politicienilor si ne mai ramane speranta in apocalipsa ca sa ne mai rareasca la cratiti si ca sa faca si ceva ordine in lume! |
:(
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
:( |
Ups! Ce vrea sa insemne :( ? Zii pe romaneste?