2012 - ce credeti ca va fi?
Raspunsuri - Pagina 16
capcaunul spune:
Vom avea si www.hotnews.ro/stiri-international-13821619-associated-press-difuza-direct-sfarsitul-lumii-sit-arheologic-construit-mayasi.htm" target="_blank">imagini de la sfarsitul lumii!
Insa, cum era de anticipat, Romania va evita apocalipsa gratie RCS-RDS care nu are in grila vreun sfarsit al lumii, nici macar la Extra.
Marox spune:
Si intrucit sfirsitul lumii se apropie cu pasi repezi, dupa ce mi-am luat ramas bun de la colegi si mi-am asigurat sotul ca-l voi iubi ca-n "Ghost", a venit momentul sa va spun ca mi-a parut bine ca v-am cunoscut si sper ca ne vom forumi si intr-o alta lume.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Si intrucit sfirsitul lumii se apropie cu pasi repezi, dupa ce mi-am luat ramas bun de la colegi si mi-am asigurat sotul ca-l voi iubi ca-n "Ghost", a venit momentul sa va spun ca mi-a parut bine ca v-am cunoscut si sper ca ne vom forumi si intr-o alta lume. |
Au bagat net si-n Iad?
hannen spune:
Io m-am trezit dimineata nedumerita ca nu vedwam sfarsitul.M-am gindit ca e din cauza ca inca dormeam pe mine.Acum e 11 si inca n-a sosit,dar cine stie,mai e pina diseara.Poate va asteapta si pe voi sa va treziti ,sa va pacaleasca putin,apoi hatz!Deocamdata dintr-o zi cu soare a devenit brusc cam intunecat.E pe vine oare?
Ah,si eu care ziceam ca v-o iau inainte!
Whatever happens don`t let go of my hand!
eumada spune:
Bre,ziceau niste aia ca nu o sa mai fie curent si o sa fie trei zile intuneric......pe naiba....daca nu se intrerupe curentu` azi macar o ora..ii caut si-i altoiesc.
Ziua s-a facut,curent e,internet e.......maine dau eu de tacanitii aia......as zice eu ce-s da` Marius vegheaza si nu vreau cadou de craciun un triunghi...colorat.
Marius,ai asteptat si nu ai dormit s vezi primul sfarsitul....ai?Egoistule.....sa tii totu` pentru tine....ntz,ntz...