Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *449*
Raspunsuri - Pagina 18
georgyiuly spune:
Buna fetele...o cafeluta la ora asta vrea cineva??? Macar atat sa dau si eu la cat de des intru
.
Ramona..felicitari( cu intarziere)!!! Sa va traiasca micuta Natalia.
Ilinca..sanatate multa,sa se faca bine repede Sophia!!!
Pisigri...
ai toata admiratia mea!
Bianca...sa ai un week-end minunat,sa uitati de micile probleme si sa regasiti ceea ce va doriti amandoi!
Floric...mereu m-am tinut sa-ti spun ca si Giulia e la gradinita la maicute aici.Nu mereu sunt multumita,dar la ce gradinite de stat avem aici ..le-m preferat pe ele.
Sper sa raspund si eu la chestionar,desi in gand l-am rezolvat demult
,stau prost cu scrisul
,cateodata imi e si jena sa mai intru ca-s mereu neserioasa,azi scriu...si mai revin peste 3 luni
!
Eu il am pe Sebi foarte marait,cu un pic de febra si pana la 15,30 ar trebui sa o iau si pe Giulia de la gradinita.Mititica ...de obicei o iau la 13,30 dar azi cu piticotul asta mic somnoros o las mai mult!
Gigelica...condoleante!
Va pup pe toate!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
Anaan spune:
Gina, pai daca atunci erai deprimata, inseamna ca in vremuri bune esti de-a dreptul efervescenta!
Sper sa veniti si voi la intalneala!
Ramona, ma bucur ca te simti implinita, ca ai scapat cu bine de incercarea - grea!- din spital si ca Stefan o iubestea pe cea mica. Plus ca te simt linistita si cu situatia sub control. Bravo tie si bravo voua!
Sanatate fornaiciosilor mici si mari!
IULIA va invinge CANCERUL
georgyiuly spune:
Meniul de week-end:
-ciorba de burta
-snitele de pui
-rulada de spanac su branza
-vinete si dovlecei marinati

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
Ilinca_M. spune:
Sophiphitza a dormit o ora, chinuita, asudata, fornaita...apoi s-a trezit, s-a revergorat, amu tocmai se ascunde in dulap si io tre sa ma prefac foarte surprinsa cand iese![]()
Io meniuri nu postez, ca nu vreau sa ma fac hapt de mandra minune!!
Monnvas spune:
azi is activa ca e ultima zi in care mai lucrez de acasa :)
meniu:
- supa de conopida
- dovlecei umpluti cu branza (reteta Gigelicai
)
- maine vreau sa fac niste ciuperci tocanita, ori cu paste, ori cu mamaliga.
Ilinca_M. spune:
[quote]citat din mesajul lui Monnvas
azi is activa ca e ultima zi in care mai lucrez de acasa :)
meniu:
- supa de conopida
- dovlecei umpluti cu branza (reteta Gigelicai
)
- maine vreau sa fac niste ciuperci tocanita, ori cu paste, ori cu mamaliga.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
[/quote
Am un deja-vu sau am visat?:)) Nu ai mai postat asta si eu am intrebat de retzete?;))
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Am un deja-vu sau am visat?:)) Nu ai mai postat asta si eu am intrebat de retzete?;)) IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ai sesizat bine...mai este postat odata
...
dupa amiaza...a plecat terapeuta lui Bogdi....de vreo ora ...azi fac pastai/fasole verde...maine voi vedea

all~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
novus spune:
Monnvas vezi ca te balbai ![]()
Anaan, Inapreda , vad ca v-au pus gand rau baietii daca nu va comportati frumos
, la noi inca e stadiul de: nu mai esti prietena mea ; nu te mai iubesc ; nu o sa ma mai jos niciodata cu tine etc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
A propos ca mi-am adus aminte: ai vostri copii se supara repede
?
Ca mai nou Ada vad ca daca ii spun ceva ce nu ii convine, face mutra de suparata + textele de rigoare si gata supararea
!(trebuie sa-i fac o poza cu mutrita de suparata care vrea sa fie un fel de incruntatura, e totala ) degeaba incerc sa-i explic rational motivele pt care i-am interzis ceva sau am atentionat-o mai degraba sa aiba grija sa nu faca nu stiu ce ...ca nu ma asculta ,asa ca o las in pace si dupa 5 minute ma anunta ca i-a trecut supararea pe mine
Ieri de ex am mers la prietena mea care tocmai se muta in casa noua si e maniaca cu curatenia
asa ca am rugat-o pe Ada sa nu calce pe covorul nou pe care tocmai il admiram si evident ca s-a suparat, nu am tipat la ea, din contra, i-am spus incetisor , deci nu tonul a deranjat-o ci atentionarea, eu cred ca e o etapa totusi ca nu as vrea nici sa devina vreo sensibilicoasa si sa o buseasca plansul imediat ![]()
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Monnvas spune:
Scuze,mie imi aparea ca nu s-a postat, d-aia am mai dat o data.
Eu nu fac cu cantitati.
La supa de conopida:
- incing un pic de unt in oala
- trantesc niste legume pe dansul: morcov, pastarnac, dovlecel, ardei, muuulta conopida
- cand se incing pui peste ele apa, de preferat gata fiarta, le lasi sa mai fiarba
- blenduite
- sare
- smantana
Io am avut o perioada in care am somatizat un soc emotional, acum vreo 11 ani, si era singura chestie pe care am putut s-o mananc
Dovleceii:
- se curata
- se taie pe lung
- se curata de miez
- jumate din miez se toaca + marar + ceapa + branza + ou
- dovlecii se oparesc
- pusi in tava unsa, umpluti
- la cuptor
- cand is gata presar cascaval ras
Sunt de un rafinament iesit din comun, nu?