Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *449*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu stiu nici eu de unde, dar al meu zilnic ma ameninta cu ceva: ba ca imi taie capul, ba ca ma aresteaza...

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

L-am dus pe Ianosh la gradinita si, desi de dimineata, cind l-am imbracat, m-a intrebat "mama, de ce mergem la gradinita?", nu a plins, nu a miriit, ba chiar as putea spune ca a fost bucuros de revederea colegilor; m-am uitat si pe camere vreun ceas si...chiar are veleitati de artist Nu va pot descrie sentimentul pe care-l am -si pe care, desigur, il cunoasteti si voi- cind imi vad copilu' fericit!

Ieri, cind s-a trezit, mi-a spus ca, daca ii mai fac aerosoli, vine Politia si ma ARUNCA in inchisoare. Am cerzut ca nu am inteles bine dar mi-a repetat. Aveti idee de unde poate fi la curent cu expresii din astea..."de periferie"?

Meniu de week-end:
-supa de curcan cu cus-cus
-orez basmati cu legume si fishii de pulpa dezosata
-snitel din piept de pui
-tocanita din mix de ceafa de porc si carne de miel cu ciuperci
-prajitura cu stafide si cocos

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

vad ca ati revenit cu sibiectul cu meniul...
pai astazi va fi pipote+inimi la ceaun si ciuperci umplute la cuptor
maine va fi sigur o ciorbita plus ceva bun ptr Flo (vine maine dupa o saptamana de detasare la Vaslui)dar nu e prea pretentios asa ca va fi cred o fripturica cu salata si o crema de zahar ars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Novus, am o prietena la odiseea asta care trebuie sa reia scoala f repede dupa ce naste dar spera sa poata alapta, ca la carte, exclusiv pana la 6 luni si apoi...cat mai mult. Cum va pun in legatura sa ii dai niste sfaturi - te rog! - ca stiu ca tu ai revenit in campul muncii f repede dupa ce ai nascut, si totusi ai alaptat-o pe ada atata timp!?
Pe DC ea este lauraf89. Daca esti de acord ii dau nickul tau de pe forum sa iti scrie ea?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Cu cea mai mare placere ,sa-mi scrie si sa-mi trimita si numarul ei, daca vrea o sun eu si o motivez ca la vorba nu ma intrece nimeni

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

si mon, nu stiu de unde ai atat energie, chiar daca sunt part time...eu dupa un job de 8 ore+crina + casa (dar aici eu ma ocup de toate)sunt terminata...bravo tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu ,m-a luat foamea tufetelor citind bunatatile insirate de voi acolo

Monnvas, sa-ti fie de bine joburile , dar ai grija sa-ti mai ramana si ceva timp pt tine, da ?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

azi is activa ca e ultima zi in care mai lucrez de acasa :)

meniu:
- supa de conopida
- dovlecei umpluti cu branza (reteta Gigelicai)
- maine vreau sa fac niste ciuperci tocanita, ori cu paste, ori cu mamaliga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, daca tot esti "libera", sint curioasa si eu de:
-reteta Gigelicai
-ciuperci cu paste (nu am mincat never, nu stiam ca exista )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Meniu: ciorba de pui - facuta de tanti...si cam atat. Am niste naut - la conserva - si nu stiu cum sa-l prepar. Ceva idei?

Andiaroro, merci de pontul cu bicarbonatul: a functionat! am avut si pe ce sa-i verific eficienta, ca Andrei iar mi-a botezat salteaua. Bine, cine credeti ca a fost geniul care nu l-a refuzat cand a mai cerut o portie de lapte aseara?! Concluzia lui, dupa ce, la cinci dimineata, s-a produs accidentul: "Saracul de mine, iar am facut pisi-n pat!"

E o vreme asa frumoasa, incat imi vine sa ma plimb intruna. Ce folos, ca de la patru am ore?!

La multi ani, Luca de Simplyana!Eu numai aseara tarziu mi-am dat seama ca ieri a fost Sf. Luca. Am admirat pozle Lucosului si tare drag imi e cu ochii lui aia care parca te citesc pana-n suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

azi is activa ca e ultima zi in care mai lucrez de acasa :)

meniu:
- supa de conopida
- dovlecei umpluti cu branza (reteta Gigelicai)
- maine vreau sa fac niste ciuperci tocanita, ori cu paste, ori cu mamaliga.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Te vegetarienizashi sau postesti?;)) As vrea si io retzetele la primele doua, yaaaamyyy, please!
Cuscra, m-o bushit rasul cu "Ianosh" al tau, ce te-o apucat sa-i zici asa?:)))) Si la aia cu aruncatu' in inchisoare m-o palit rasul, desi e nasol sa invete asa expresii copchilasii...da' te-o pus la punct, nu?:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

M-am saturat sa-mi editez mesajele din cauza "a-urilor" si "e-urilor" care ba is, ba nu-s(am probleme cu tastele de la laptop), asa ca va rog sa fiti ingaduitoare.

Ina, expresiile alea le invata de prin desenele animate. Nu neaparat din desenele la care se uita el, ci, indirect, de la copiii care se uita la asa ceva. Andrei mi-a zis intr-o zi ca "Pivnita ma asteapta", daca sunt rea. Cred ca in varianta originala era "temnita", dar a adaptat el mesajul. Oricum, nici in pivnita nu mi-ar fi bine, asa ca aleg sa fiu buna!

Mergi la inceput