cum raspundem la rau?
Raspunsuri - Pagina 3
addinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Am citit putin mai atent. Addinel, de ce te bagi in dispute virtuale, unde este foarte posibil ca tu sa iesi mototolita ? De ce nu iti menajezi sistemul nervos pt viata de zi cu zi, viata reala, care ne solicita cu adevarat? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
ma crezi ca nici eu nu stiu de ce?
alinuk spune:
Addinel
raspunsuri exista
important e sa le cauti
si nu neaparat sa le expui public
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
addinel spune:
citat din mesajul lui alinuk Addinel raspunsuri exista important e sa le cauti si nu neaparat sa le expui public Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) De dragul Artei ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
alinuk imi spui elegant ca nu trebuia sa deschid subiectul?
alinuk spune:
dimpotriva
faptul ca ai deschis acest subiect, inseamna ca tema lui e importanta pt tine
daca te intrebi de ce ai facut-o e un pas...spre aflarea raspunsului
care de asemenea, e important pt tine
si acest important, nu e neaparat treaba celorlalti
Alinuk
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
Sabina spune:
allinta, pe forum esti in public in fata necunoscutilor
pe FB poti alege sa ai 25 de prieteni si sa spui doar in fata lor ce ai de spus
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lali spune:
citat din mesajul lui Sabina allinta, pe forum esti in public in fata necunoscutilor pe FB poti alege sa ai 25 de prieteni si sa spui doar in fata lor ce ai de spus Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Off topic:
Mai nou nu mai e asa pe FB.
Orice like sau comentariu al unui prieten la o postare de-a ta ti-o face vizibila prietenilor lui, care daca dau like ajunge la prietenii prietenilor primului s.a.m.d.
addinel spune:
citat din mesajul lui Sabina allinta, pe forum esti in public in fata necunoscutilor pe FB poti alege sa ai 25 de prieteni si sa spui doar in fata lor ce ai de spus Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
doar partial adevarat. pentru ca prietenii prietenilor pe al caror wall postezi vad ce scrii tu si ajungi astfel sa spui in fata mult mai multor persoane ce ai de spus (multe necunoscute).
alinuk spune:
pt grupurile inchise, private... nu e asa
(sau cel putin asa cred eu)
FB ul in opinia mea este un bun instrument
si atat
daca stii sa il folosesti pentru un anume scop e ok..daca nu, e pierdere de vreme
de ex, daca ma citeste cineva...afla mult mai multe despre mine de aici, decat de pe FB
si ca o gluma:
daca nu esti pe FB inteleg ca nu existi sau ca ai ceva de ascuns
..adicatelea...ce are x de ascuns de nu are cont FB?
multa vreme am fost si eu impotriva 'curentului', dar am inteles ca fortza 'curentului' poate fi folosita si poate aduce unele beneficii
Alinuk
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
daniela_b spune:
Eu am aceasta incapatinare de a crede ca trebuie sa lupti cu ce e nevoie sa lupti daca vrei sa poti cistiga!
O riposta calma si fina in fata acelei monstrosenii de camapanie ( de la care a plecat subiectul) este inutila, egala cu zero.
Cind cineva te agreseaza nu te apuci sa te rogi in soapta, ci intri in pozitia de autoaparare.
La rau raspunzi cu ceea ce merita respectivul rau!
Ca si raul asta e de mai multe feluri!
Si chiar si binele e de mai multe feluri, unele chiar foarte ... rele pe termen lung.
addinel spune:
citat din mesajul lui daniela_b Eu am aceasta incapatinare de a crede ca trebuie sa lupti cu ce e nevoie sa lupti daca vrei sa poti cistiga! O riposta calma si fina in fata acelei monstrosenii de camapanie ( de la care a plecat subiectul) este inutila, egala cu zero. Cind cineva te agreseaza nu te apuci sa te rogi in soapta, ci intri in pozitia de autoaparare. La rau raspunzi cu ceea ce merita respectivul rau! Ca si raul asta e de mai multe feluri! Si chiar si binele e de mai multe feluri, unele chiar foarte ... rele pe termen lung. Fara semnatura. Ma simt mai bine. |
deci tu esti de parere ca fiecaruia ii raspundem "pe limba lui", daca vrem sa rezolvam o problema/ situatie? este adevarat ca limbajul trebuie adaptat in functie de cel cu care comunici dar nu ajungem asa sa ne inraim toti, sa ne coboram la niveluri mai joase decat ne e firea?