Comportamentul Vanzatorilor in magazine
Raspunsuri - Pagina 13
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ab5174 Aici eu in cabinele de proba nu am vazut niciodata mizerie cum zicea cineva ca e in US - poate ca e America tara tuturor posibilitatilor . |
Eu n- am vazut nici in America...E drept ca n-am fost decat in vacanta ..dar de mai multe ori ...si vacanta implica muuult shopping...CE magazine erau alea? Ca si daca clientii sunt nesimtiti, intr-un magazin decent vanzatoarele verifica cabinele si tot spatiul magazinului din cand in cand sa se asigure ca este curat/ toate lucrurile asezate pe raft / umerase....
mianna spune:
citat din mesajul lui portocalia si daca era la inaltime ce? putea intra in ea un om neatent, un visator, un om cu sindrom down. |
pai cred ca astia puteau intra linistiti si intr-un raft, sau in usa de sticla hai sa desfiintam si rafturile si usile, punem doar pozele produselor sub cerul liber
voi chiar nu circulati prin carrefour inainte de sarbatori? nu vedeti diverse "constructii" printre rafturi, la fel de
"periculoase"?
diuna spune:
Pe mine ma deranjeaza faptul ca, in multe magazine, vanzatorii nu au nici un indiciu distinctiv- uniforma, ecuson, o sapca, ceva...Vreau sa cer o lamurire si ma uit in jur ca disperata doar-doar imi zambeste cineva, sa ma prind ca am gasit pe cine cautam. Dar vanzatorul e in blugi si tricou si, bineinteles, nu e pus acolo sa iti intampine privirile doritoare de informatii...
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ab5174 Si la mine acum sint 7 grade noaptea si inca mai dormim cu geamul deschis. Daca sintem acasa ziua merge centrala pe 20, iar daca nu seara cam 2 ore .......mai mult din cauza umezelii decit de frig. Noi cam pina la 4 grade dormim cu geamul deschis. am fost eu la un hotel in Spania la care geamurile nu se puteau deschide ......toata noaptea am avut senzatia ca ma sufoc |
Gresisi subectu', maica.
Deborah77 spune:
Ma bucur ca subiectul deschis de mine a dus la atatea discutii aprinse. E bine si pt ca, chiar daca nu sunt de acord cu noi, atat vanzatorii cat si patronii lor ar putea sa realizeze ca existe o punte, nu chiar subtire, intre a intra in sufletul omului care ti-a pasit in magazin si a-l ignora cu totul. Magazinul asta chiar e interesant, eu lucrez de curand in zona asta si sigur acum ca vine toamna voi avea nevoie de ciorapi in 7,000 de culori, sosete si alte minuni. Cine umbla prin Piata Romana, pe la coloane, probabil il stie.
Chiar nu am vrut sa fiu aroganta, sunt nedumerita de lipsa de tact. Domnisoara care a deschis celalalt subiect, de pe cealalta parte a baricadei :), desi plina de bune intentii, are aceeasi teorie, il las 10 secunde si il atac.
Prefer sa ma rezum la magazinele mari, impersonale, gen H&M si C&A unde nu-ti zice nimeni nimic nici daca umbli in pielea goala printre raioane :)
ab5174 spune:
citat din mesajul lui mianna pai cred ca astia puteau intra linistiti si intr-un raft, sau in usa de sticla hai sa desfiintam si rafturile si usile, punem doar pozele produselor sub cerul liber voi chiar nu circulati prin carrefour inainte de sarbatori? nu vedeti diverse "constructii" printre rafturi, la fel de "periculoase"? |
Eu cred ca una este sa intri intr-un geam care nu se face tandari (eu am patit-o era prea curat - cred ca trebuie sa dau magazinul in judecata ) sau intr-un raft (care nu se darima pe tine), si alta sa cada o "piramida" de cutii de cola sau altceva pe tine.
Deci eu "piramidele" astea le vad ca pe o inconstienta a personalui.
ab5174 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Gresisi subectu', maica. |
Virsta Selene, virsta
catrinik spune:
citat din mesajul lui addinel mie cel mai tare imi plac vanzatoarele care vin la cabina de proba sa vada cum iti vin hainele, de obicei in magazinele mici. "va sta foarte bine"- si tie nu numai ca nu iti sta bine, dar iti e evident stramta/ larga. mama lu' maria randuri pentru maria |
Peste mine a intrat una odata, in cabina de proba.
A dat perdeaua la o parte sa vada ea cum imi sta.
XIO spune:
Ab, se vede ca ai trait in America
Numai acolo prostia te face bogat.
Pai trebe sa fie cineva cu adevarat tampit sa isi bage pisica in cuptorul cu microunde si dupa aia sa dea in judecata firma producatoare, ca nu scria asa ceva. Sau sa dai in judecata magazinul ca tu in prostia ta nu ti.ai dat seama ca dac iei o doza de la mijloc o sa iti cada pe picior celelalte doze.
Asta deja e exagerare de-aia care ma ingretoseaza.
Si copilul care poate intra in constructie, sa fim seriosi, ca sunt magazine unde stau cutite de bucatarie pe care le poate lua un copil sa le introduca in ochiul lui sau al altora, poate un copil sa ia o bomboana cu celofan si sa o inghita sau mai stiu eu ce, eu propun sa nu mai mearga lumea cu copiii prin magazine, daca e asa un pericol.
On topic: si mie normal mi se pare ca vanzatoarea s salute si sa spuna ca daca am nevoie de cev sa o intreb, nu sa ma urmareasca printre randuri. Ca sa nu mai pomenesc de cele care stau la 3 cm in spatele meu si aseaza fiecare haine pe care am atincs-o, chiar daca nu e mutata nici 3 mm.
daniela_b spune:
citat din mesajul lui Deborah77 Chiar nu am vrut sa fiu aroganta, sunt nedumerita de lipsa de tact. Domnisoara care a deschis celalalt subiect... |
Mersi! : batting eyelashes: