Comportamentul Vanzatorilor in magazine

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Ce ma enerveaza pe mine in Romania daca nu are sa iti dea rest iti da bomboane, scobitori, etc....de obicei eu le spun ca eu nu doresc aia , eu vreau restul.
Aici daca nu are sa-ti dea 1 penny iti da o moneda de 2p si isi mai cere si scuze.
Si ce am constatat in Romania nu sint vinzatori (adica barbati) decit in magazine tehnice , aici sint peste tot.

huh?
La Pull& Bear in Tm erau la un moment dat 2 papusi masculine, de imi venea sa tot cumpar de acoloasta e evident doar un exemplu, dar in general sunt si barbati si femei la magazinele din mall, la cele mai micut e adevarat ca am vazut doar femei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Xio, eu la casa in supermarket nu am vazut......nici nu am mers prea mult.
La raioanele tehnice da .

Mergi la inceput

Aici la majoritatea magazinelor cind te duci sa probezi ceva iti da un fel de carton cu cite produse ai, si la iesire dai cartonul si hainele inapoi (deci nu le poti lasa in cabina) si iti opresti ce vrei sa cumperi sau nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

a, la casa in supermarkturi sunt fff multi barbati.Credeam ca te referi la magazinele cu haine.
Eu cand am mers prima oara in Canada stiu ca am fost stupefiata vazand cum arata cabinele de proba si cu ce nepasare trec clientele pe langa haine cazute pe jos, nu se sinchiseau sa ridice o bluza daca pica din cauza lor, in cabine mormane de haine.Cand am vazut prima oara in cabine haine lasate in Romania primul gand a fost 'super, am ajuns si noi ca in America si Canada'.
Pe mine ma enerveaza la culme si nu imi inchipui de ce e atat de greu sa ai putin bun simt pt munca altuia si sa te gandesti ca nici tie nu ti-ar place sa fii vanzator sau cumparator si sa dai peste asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

Ce ma enerveaza pe mine in Romania daca nu are sa iti dea rest iti da bomboane, scobitori, etc....de obicei eu le spun ca eu nu doresc aia , eu vreau restul.
Aici daca nu are sa-ti dea 1 penny iti da o moneda de 2p si isi mai cere si scuze.
Si ce am constatat in Romania nu sint vinzatori (adica barbati) decit in magazine tehnice , aici sint peste tot.

Iti recomand sa te destinzi ascultand Unguru' Bulan - Noua moneda de schimb. :D

Vanzatori sunt la Lidl si la Auchan. Da' nu ii prind decat rar in tura.

XIO, si eu am oroare de nepasarea unora. Tot in Germania, era o piramida frumos construita din doze de cola. A venit una desteapta rau si a luat o doza din mijloc. Iti dai seama ce s-a intamplat cu piramida...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

XIO, si eu am oroare de nepasarea unora. Tot in Germania, era o piramida frumos construita din doze de cola. A venit una desteapta rau si a luat o doza din mijloc. Iti dai seama ce s-a intamplat cu piramida...

Cei de la magazinul ala nu prea au facut cursuri de "Health and safety" ...eu da .
Bine ca nu ia reclamat ...eu in locul ei luam una de la baza piramidei

Daca in "minunata" piramida intra din gresala un copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Cei de la magazinul ala nu prea au facut cursuri de "Health and safety" ...eu da .
Bine ca nu ia reclamat ...eu in locul ei luam una de la baza piramidei

Daca in "minunata" piramida intra din gresala un copil?

si drobu' de sare...

ti-ai pus problema ca e posibil ca "minunata" piramida sa fi fost plasata nu pe podea, ci la inaltime?

oare vitrinele de ce nu se desfiinteaza? ca na, daca in ele intra un copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Nu era pe podea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

si daca era la inaltime ce? putea intra in ea un om neatent, un visator, un om cu sindrom down. oricum, mi se pare ciudat, eu n-am vazut asa ceva prin supermarketuri, in ultimii 15 ani. singurele piramide de care-mi amintesc sunt cele cu conserve de peste din era comunista.

Mergi la inceput

Si la mine acum sint 7 grade noaptea si inca mai dormim cu geamul deschis.
Daca sintem acasa ziua merge centrala pe 20, iar daca nu seara cam 2 ore .......mai mult din cauza umezelii decit de frig.
Noi cam pina la 4 grade dormim cu geamul deschis.
am fost eu la un hotel in Spania la care geamurile nu se puteau deschide ......toata noaptea am avut senzatia ca ma sufoc

Mergi la inceput