Comportamentul Vanzatorilor in magazine

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Aici eu in cabinele de proba nu am vazut niciodata mizerie cum zicea cineva ca e in US - poate ca e America tara tuturor posibilitatilor .
Eram la cumparaturi de mincare si imi era infiorator de sete am luat o sticla de apa, am baut din ea, am pus-o in cos si nu a zis nimeni nimic - nu o fac frecvent, cred ca am facut-o de 2 ori.
La fel cu servetele de sters nasul, eram racita, imi curgea nasul infiorator nu mai aveam servetele le-am deschis , si le-am pus in cos.
Aici destul de multa lume face asa.....dar le platesc nu le pun inapoi pe raft.

Asa fac si eu cu sucul cand mi-e sete, sau cu vreun croissant ceva cand mi-e foame, in Romania, si nu s-a luat nimeni de mine niciodata. duc ambalajele la casa si le platesc si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela
Asa fac si eu cu sucul cand mi-e sete, sau cu vreun croissant ceva cand mi-e foame, in Romania, si nu s-a luat nimeni de mine niciodata. duc ambalajele la casa si le platesc si e ok.

Si noi, niciodata nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu cand merg cu Eva la cumparaturi ...o mai las sa manace ciocolatica sau ce mai vrea ea,duc ambalajul la casa si platesc..de obicei iau cate doua....la fel si cu painitele alea mici...nu are rabdare sa iesim....mananca miezul de la una...pun coaja in punga si mai iau una-doua,si platesc tre la casa.De multe ori atrag eu atentia vanzatoarelor ca mai e una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

si eu patesc asa cu cate un covrig daca sunt calzi si ii miros, dar eu recunosc ca nu consider ca e ok deloc ce fac si imi tot propun sa rezist data viitoare.
....desi nici eu nu rezist covrigilor calzi de la Mega Image :(

dar ii platim fireste

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Citat:

Aici eu in cabinele de proba nu am vazut niciodata mizerie cum zicea cineva ca e in US - poate ca e America tara tuturor posibilitatilor .

Eu ziceam; lucrez acolo si asa stiu; pina sa ajung sa lucrez acolo nu stiam nici eu; dupa cum am mai spus eu am fost norocoasa pina acuma, sa bat in lemn,ca inca nu am gasit, dar: am vazut cu ochii mei cum o colega a "luat" o mina de pisat de pe un vraf de jeans levis adusi din cabina de proba, iar eu am "detectat" un tricou printre ele care mirosea a sperma...ca noroc ca mirosul m-a avertizat sa nu pun mina si sa cer o a 2 a "opinie"...o alta colega care lucra doar la cabine de proba a luat tot asa cu un vraf de haine si o punga cu sperma in ea, care s-a nimerit chiar pe bluza ei bineinteles continutul....magazinul i-a platit o bluza noua imediat, dar va dati seama ce ingretosata a fost ... si mai vreti sa va povestesc?
va recomand calduros sa spalati hainele inaite de a le purta daca le cumparati din america/california!
(sint f multi nebuni la "liber" pe aici nu se tin nebunii in spitalul de nebuni decit cei extrem de periculosi asa ca nu ma mir ce se intimpla...dar nu m-as mira sa fi fost si "normali" care sa faca asa ceva doar de distractie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Citat:

Eu ziceam; lucrez acolo si asa stiu; pina sa ajung sa lucrez acolo nu stiam nici eu; dupa cum am mai spus eu am fost norocoasa pina acuma, sa bat in lemn,ca inca nu am gasit, dar: am vazut cu ochii mei cum o colega a "luat" o mina de pisat de pe un vraf de jeans levis adusi din cabina de proba, iar eu am "detectat" un tricou printre ele care mirosea a sperma...ca noroc ca mirosul m-a avertizat sa nu pun mina si sa cer o a 2 a "opinie"...o alta colega care lucra doar la cabine de proba a luat tot asa cu un vraf de haine si o punga cu sperma in ea, care s-a nimerit chiar pe bluza ei bineinteles continutul....magazinul i-a platit o bluza noua imediat, dar va dati seama ce ingretosata a fost ... si mai vreti sa va povestesc?
va recomand calduros sa spalati hainele inaite de a le purta daca le cumparati din america/california!
(sint f multi nebuni la "liber" pe aici nu se tin nebunii in spitalul de nebuni decit cei extrem de periculosi asa ca nu ma mir ce se intimpla...dar nu m-as mira sa fi fost si "normali" care sa faca asa ceva doar de distractie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Eu cand merg cu Eva la cumparaturi ...o mai las sa manace ciocolatica sau ce mai vrea ea,duc ambalajul la casa si platesc..de obicei iau cate doua....la fel si cu painitele alea mici...nu are rabdare sa iesim....mananca miezul de la una...pun coaja in punga si mai iau una-doua,si platesc tre la casa.De multe ori atrag eu atentia vanzatoarelor ca mai e una...

Eu recunosc nu imi plac diminutivele mai ales cind sint pleonasme.

Daca sint "painite" normal ca sint mici
Ce nu imi place mie in magazine cind un parinte cind pleaca copilul de linga el , in loc sa se duca dupa el urla cit poate "vino inapoi".
Sau cind darima copilul ceva de pe raft, nu se apleaca sau nu il pune pe copil sa puna la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Tu chiar nu ai ce face...cred ca te obsedez.....nu-i asa ca-ti domin mintea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Tu chiar nu ai ce face...cred ca te obsedez.....nu-i asa ca-ti domin mintea?

Eumada, asta este un forum pe care lumea scrie dar si citeste.
Eu am citit mesajul tau si m-au distrat "painitele mici" ...atit.
Vad ca iar ai inceput sa pui "miinile in sold".

Mergi la inceput

Ce ma enerveaza pe mine in Romania daca nu are sa iti dea rest iti da bomboane, scobitori, etc....de obicei eu le spun ca eu nu doresc aia , eu vreau restul.
Aici daca nu are sa-ti dea 1 penny iti da o moneda de 2p si isi mai cere si scuze.
Si ce am constatat in Romania nu sint vinzatori (adica barbati) decit in magazine tehnice , aici sint peste tot.

Mergi la inceput