Comportamentul Vanzatorilor in magazine

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Ilinca, i-au vopsit unghiile, i-au desenat o floare si au pus o pietricica pe unghii. De ce sa nu se faca la copil de 4 ani jumate? Sincer te intre, de ce nu? Fara pilit, taiat cuticule, etc... Plecam peste o ora in vacanta, 2 saptamani in Punta Cana si vrem sa avem unghiile facute la fel. Dar si daca nu am pleca, de la 2 ani avem unghiile vopsite in aceeasi culoare. Ce e asa de grav? (Indiferent ce raspunzi, te citesc peste 2 saptamani, cand revenim din vacanta.)

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

In primul rand, vacanta placuta!
Nu vreau eu sa-ti schimb parerea, mie insa nu mi se pare deloc adecvat lacul de unghii la fetite, e plin de chimicale, ce naiba sa caute pe niste unghiutze fragile de 2 ani (!!!) asemenea chimicale, pai eu vedeam efectul nociv pe unghiile mele, daca nu ma faceam inainte cu un lac protector ci doar cu culoare, mi se ingalbeneau unghiile, se descuamau...crezi ca pot respira unghiile pe sub lac? In plus, cu ce-l dai jos ulterior, cu acetona sau alt dizolvant, foarte bune si astea pentru copii...
In al doilea rand pe mine ma crispeaza...moral sa vad copilasi facuti cu lac de unghii, mi se pare din gama "toddlers and tiaras", urasc asa ceva, mi se pare bataie de joc la adresa copiilor, sexualizare precoce artificiala, incurajarea pitzipongelii si a frivolitatii inca din fasha.
Da' asa gandesc eu, don't mind me daca tie ti se pare benign si dragutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1515 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Ce-o fi cu fetele astea? Nu pricep, ca si ele sunt femei, ca cascatul gurii prin magazine este o placere, mai vezi una -alta, poate cumperi-poate nu, dar urmareala asta nu face nici un bine, doar alunga clientii? Voua va place sa fiti vanati in felul acesta?

- poate au camere de supravegheat in magazin si vreun sef obsedat de castig in spatele lor....

- poate asa e politica patronului sa fie persuasive indiferent cum si cat....

este foarte enervanta expresia asta "cu ce va pot ajuta?" si poate daca ar sta doar in spate fara sa pretinda ca vrea sa si ajute ar fi mai dragute

it's my idea, you can't have it!

Mergi la inceput

Am facut eu ceva sa "stric" pagina sau numai mie imi apare asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Aoleu ilinco...pe ce ai apasat mey de ai deformat pagina in halul asta????

Sunt curioasa cum va aparea mesajul meu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

da-i un refresh.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Ei, iaca, am reparat, nu-i asa o tragedie! Am apasat pe butonul rosu secret, a sarit subiectu' in aer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ce buton rosu secret?
S-a reparat!!!

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

da-i un refresh.

-------------------------------------
De cate ori deschid fereastra...

Nu mergea nici cu refreshuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io nu-s de acord nici cu laxitatea parintilor si nici cu cea a personalului magazinului. Am vazut-o in Germania (copil cam de 5 ani, trantind pe jos un bax de hartie igienica si sarind pe el cu picioarele - nimeni nu a zis nimic, nici parintii, nici personalul) si nu mi-a placut.

msl, oribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Parerea mea este ca inca la anumiti romani le este frica de vinzatoare.
Cum era inainte de 89 cind se duceau cu saru' mina la vinzatoare.....ca altfel nu ii dadea.
Mai era cineva pe aici care sfatuia o alta mamica sa duca copilul la plimbare prin "mall" .
Pai vinzatoarele ce vina au ca anumiti parinti nu isi pot stapini copii, nici sa stea ca sfinti dar nici sa traga totul de pe rafturi.
Si daca vrei sa te plimbi prin magazine , numai sa te plimbi parerea mea este ca nu iei copilul cu tine.....ce vina are copilul ala , la mine nici macar sotul meu nu are rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Aici eu in cabinele de proba nu am vazut niciodata mizerie cum zicea cineva ca e in US - poate ca e America tara tuturor posibilitatilor .
Eram la cumparaturi de mincare si imi era infiorator de sete am luat o sticla de apa, am baut din ea, am pus-o in cos si nu a zis nimeni nimic - nu o fac frecvent, cred ca am facut-o de 2 ori.
La fel cu servetele de sters nasul, eram racita, imi curgea nasul infiorator nu mai aveam servetele le-am deschis , si le-am pus in cos.
Aici destul de multa lume face asa.....dar le platesc nu le pun inapoi pe raft.

Mergi la inceput