Comportamentul Vanzatorilor in magazine
Raspunsuri - Pagina 14
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Ca sa nu mai pomenesc de cele care stau la 3 cm in spatele meu si aseaza fiecare haine pe care am atincs-o, chiar daca nu e mutata nici 3 mm. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Ooooo da, ok, astea da, pe ele le detest :) sau obiceiul lor, mai precis.
Mai ales daca mai si pufnesc si ofteaza si fac eyerolls de cate ori ating o maneca.
Uitasem de subcategoria asta.
De cate ori deschid fereastra...
msl1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Eu n- am vazut nici in America...E drept ca n-am fost decat in vacanta ..dar de mai multe ori ...si vacanta implica muuult shopping...CE magazine erau alea? Ca si daca clientii sunt nesimtiti, intr-un magazin decent vanzatoarele verifica cabinele si tot spatiul magazinului din cand in cand sa se asigure ca este curat/ toate lucrurile asezate pe raft / umerase.... Lara mami de Errie si Jamie Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand*Langkawi*Vietnam_and_Cambodia*China* |
Give me a break! Nu avem persoana la cabinele de proba care sint multe doar in partea in care lucrez eu si nu vad cum e posibil sa stai si la casa sa ajuti si clientii cu chestii din stoc si sa si stai la cabinele de proba sa pindesti nebunii...a si sa mai si cureti rafturile in magazin....tu ce crezi ca o vinzatoare e super om si se teleporteaza instantaneu dintr-un loc in altul?
Mai bine ar face nesimtitii de clienti sa le aduca macar la casa hainele care nu le vor sau macar sa le lase pe umeras in cabina nu trintite pe jos si calcate in picioare...
Eu lucrez la barbati si vorbesc despre cabinele de proba la barbati nu de la femei ca acolo nu stiu cum e o fi mai bine...
estela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Eu n- am vazut nici in America...E drept ca n-am fost decat in vacanta ..dar de mai multe ori ...si vacanta implica muuult shopping...CE magazine erau alea? Ca si daca clientii sunt nesimtiti, intr-un magazin decent vanzatoarele verifica cabinele si tot spatiul magazinului din cand in cand sa se asigure ca este curat/ toate lucrurile asezate pe raft / umerase.... Lara mami de Errie si Jamie Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand*Langkawi*Vietnam_and_Cambodia*China* |
Eu traiesc in America de multi ani si n-am vazut/auzit niciodata ce descrie Msl1 .
ni-na spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui estela
Eu traiesc in America de multi ani si n-am vazut/auzit niciodata ce descrie Msl1 . |
pentru ca exista multi ca si Msl1 care ascund ororile de ochii celor nevinovati.
aschiutza spune:
Eu am vazut ce povesteste Msl1 in unele magazine aici in Germania, de obicei in cele in care vin multi tineri si care nu au linga cabine o bara pe care sa pui marfa pe care nu o vrei.
Si vinzatoare acre si plictisite am vazut aici, mai ales in Sachsen, dar nu sunt regula.
Daca o vinzatoare se poarta nepoliticos cu mine e clar ca nu mai intru in acel magazin. Sunt unele care au talentul sa se uite de sus la tine (mai ales in boutiquri cu moda scumpa).
Eu sunt tipul de cumparator nehotarit, care cauta mult timp pina se hotareste dar cind se hotarste sparge banii, asa ca aviz vinzatoarelor pe care ii deranjeaza cei care doar se uita: un om care azi nu cumpara, va cumpara miine. De obicei eu nu intru in magazine de fite, pt ca nu ma incinta sa dau banii pe nume. La pantofi era pe vremuri musai cind aveam doar 35,5 pt ca magazinele obisnuite aici nu prea ofera ceva la 35,5 (acu dupa prima sarcina mi-i s-a lungit piciorul ).
Vinzatoarele la librarii trebuie sa aiba rabdare cu mine, acolo stau cel mai mult , dar aici nu ii deranjeaza cum ii deranja in tara: au locuri unde sa te asezi sa te uiti pe carti, cele mai dichisite au si un mic loc de joaca pt copii.
estela spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ni-na
pentru ca exista multi ca si Msl1 care ascund ororile de ochii celor nevinovati. |
Bolnavi sunt peste tot in lume si daca intradevar se mai intampla ceva de genul descrierilor lui Msl1 ,fie cabine proba,mijloace de transport in comun (in Ro ,pe vremea cand traiam acolo,se intampla des ca un imbecil sa se impinga in femei ,sa lase si urme...) ,etc ,nu trebuie sa generalizam.
mihaela_s spune:
Nimeni insa nu a facut cu noi cum a facut turcu' in Kushadasi: ne uitam in vitrina la bijuterii. Vanzatorul cum le e obiceiul acolo, statea in usa magazinului. Cand a vazut ca ne oprim si ne uitam la marfa lui, ne-a intrebat de unde suntem. Cand i-am zis ca din Romania, a zis ca marfa la care ne uitam e prea scumpa pentru noi...cea din josul vitrinei de de nasul nostru...Am plecat de acolo rapid, iar in zilele urmatoare am ocolit magazinul.
Aici am intrat si in magazine scumpe. Am fost in magazinul cel mai scump din Stockholm, imi cautam rochie pentru o nunta...acolo cica numai cei cu nasul pe sus din Stureplan merg...dar nimeni nu ne-a zis ca nu e de nasul nostru. Vanzatoarele au fost la fel de amabile ca peste tot.
La fel am fost in Londra la cel mai scump mall de acolo (imi scapa numele acum) si ne-am invartit printre haine de sute-mii de lire...fara probleme.
In SUA am fost si eu turist, am umblat mult pe la cumparaturi...n-am intalnit nici eu nimic din ce se scrie pe aici...
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Ab, se vede ca ai trait in America |
Nu Xio, nu am trait in America , in US chiar nu am calcat .....mai la sud numai in vacante .....
De acum cind scriu un mesaj pun "gluma" ca vad ca asta nu functioneaza
Am mai citit si eu pentru ce dau americani in judecata, hotul da proprietarul in judecata dupa ce ii sparge casa .
Aici in UK o piramida din aia se considera periculoasa.
Eu de 100 de ori ma uit pe catedra daca am ceva care ar putea provoca un accident pentru studenti.
michelle-usa spune:
nici eu nu am vazut mizeriile de care vb Msl1...dar nu spun ca nu exista..ca doar ea lucreaza in domeniu si stie ce spune.asa ca ii multumesc ca exista persoane ca ea.
poate ne spuen si noua celor din Us in ce magazine se intimpla asta.
da, am vazut in unele cabine de probe haine pe jos dar mizerie niciodata.
cred ca depinde si de zona unde e magazinul...
michelle
Tilia spune:
In magazinele in care-am fost am vazut destul de des haine aruncate alandala prin cabina de proba. Nu murdarie, doar proasta crestere, nici in Romania nu cred ca am vazut atatea lucruri probate si lasate pe jos la intamplare.