Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bianca, eu nu stiu daca Robert a fost vreodata genul pisicos. Cred ca (in afara cazului in care citeste forumul :))) e f frumos ca s-a gandit sa faceti ceva de pe lista impreuna. Ma indoiesc ca e asa de calculat sau ca ar fi implicat intr-o aventura asa de complicata incat aceasta excursie sa fie o diversiune ca sa te tina departe de colege.
Noi de ex nu ne facem niciodata declaratii prin telefon, iar eu, cand primesc ceva mult dorit, devin tepoasa, intru in defensiva, ma simt prost ca nu ofer nimic in schimb,etc. Adica oamenii reactioneaza in multe feluri ciudate.
Nu-ti face ganduri si planuri, lasa sa vina totul de la sine. Pleci intr-o scurta vacanta, o aventura ca in vremurile bune. Traieste-o si o sa afli tu vrand nevrand care e pulsul...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Repede-repede, pentru Pisik ( trebuie sa fug la scoala, dar revin, ca-s subiecte interesante!): Pisik eu mi-am scapat de doua ori telefonul - acelasi- in vana cu apa calda. L-am uscat si l-am dus la reparat; le-am zis ca a cazut intr-o balta si mi l-au reparat, n-au comentat nimic. Eu zic sa-l usuci cat mai bine, te duci cu el si zici ca te-a prins ploaia si l-a udat si cam atat, fara alte amanunte. Nu mai fi necajita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mi-a dat R SMS si mi-a spus sa caut o cazare ieftina langa Mont St Michel (http://www.google.ro/search?q=mont+st+michel&aq=f&sugexp=chrome,mod%3D0&um=1&ie=UTF-8&hl=ro&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=jt57UP_II4fOsgbi5oDIAQ&biw=1366&bih=624&sei=kN57UISqOcnVtAby04CoAg)

era pe TO DO LIST-ul nostru de calatorii. Of course, i-am dat un SMS back in care ii ziceam ca "ce surpriza, super, multumesc..."

Apoi l-am sunat sa ii zic cam ce am gasit, sa ii cer detaliile de card (ca io nu am bani) siapoi i-am zis ca ce mult ma bucur, ce dragut din partea lui. Ei bine, aici a fost rece!

I-am spus "ce rece esti!" si a ras asa...nu stiu exact cum sa descriu...fortat. Dupa care a zis ca nu prea are baterie si vorbim mai incolo.

Mno, ce sa zic? Ce sa fac? Merg pe principiul "pofa vine mancand".

acum, dupa postarea anterioara si dupa asta, cred ca abordarea mea nu ar merge in cazul tau. si mai percep pe undeva teama de o alta in viata lui, iar cu asta nu stiu cum as proceda.
cred insa ca e super ca s-a gandit sa mergeti undeva unde doreati sa mergeti impreuna, poate e mai bine sa actionezi cu multa rabdare si calm. oricum o discutie directa se impune dar poate nu neaparat in week-end acum sau in aceasa vacanta...
sper din suflet sa gasesti cea mai buna abordare. Te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

hmm, eu nu sunt cu cartille..., prea putine am citit, de asta ma bucur cand gasesc la voi cate un citat :)

ma bucur ca bianca ne-a relatat "filozofia lui cervantes", pentru ca iata, ne ridica la fileu "o tema":

STIM oare, cu certitudine, locul ce ni se cuvine?

Normal, nu intreb asa, in general, daca ni se cuvine un loc de respect etc, la serv si printre oameni, ci ma refer la "locul" nostru intr-o relatie, la locul nostru privind ascensiunea profesionala, la locul nostru privind realizarea personala, realizarea interioara, la locul niostru de langa un EL sau de langa un ALT el... etc...

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 12 ani, Robert-Adrian 3 anisori

mai intai, ma bucur tare ca ai avut timp sa scrii, tare imi plac mesajele tale lungi si intortocheate
cu privire la locul care ni se cuvine, consider ca e in principal o chestiune de a te cunoaste pe tine, cine esti, ce poti sa faci, sa oferi...eu ma regasesc complet langa sotul meu, chiar simt ca acolo e locul meu. in plan profesional e mai complicat pentru ca imi place ceea ce fac, sunt omul potrivit la locul potrivit, dar nu sunt multumita de alte aspecte...asa ca aici consider ca se impune o schimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

De circ si eu vroiam sa ii raspund Ginei, am exact aceeasi perceptie ca si ea (la fel si cand vine vorba de gradina zoologica, nu am dus-o pe Eva niciodata, si nici nu mi-as dori sa asocieze imaginea unui leu cu gratiile din fata lui), iar Eva tot vreo 40 min a stat la circ, nu a vrut mai mult.Anca, e complicat sa vorbesc despre curs, poate daca o sa fie aici pe forum o tema de discutie care sa aiba legatura cu ce s-a discutat acolo, o sa mai povestesc. Ideea de baza ce s-a incercat a ni se transmite a fost in primul rand constientizarea si identificarea corecta a emotiilor noastre, apoi gestiunea si acceptarea lor in armonie cu noi. Asta pe plan personal. Urmeaza relationarea cu ceilalti din acelasi punct de vedere. Au fost si niste jocuri interesante, poate o sa facem unul dintre ele aici, cand o sa fie lancezeala si nevoie de animatie!Eva a mers zambind astazi la gradi, iar eu sunt foarte fericita. Copiii au salutat-o toti si au inceput sa ii spuna: Eva, ai venit zambind astazi la gradinita!, iar ea s-a bucurat nespus si nu au fost probleme. Sa vedem zilele ce vor urma. Deocamdata sunt mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Am lipsit azi la cafea dar pentru o cauza buna: am baut-o cu Mama Tie de care mi-e dor intotdeauna.

Pisik, imi pare rau pentru ca...iti pare rau pentru telefon Poate suna un pic cinic ce am spus dar eu nu ma "afectionez" de obiecte, in ciuda firii mele patimase Lumea considera ca..."nu cunosc valoarea banilor", lucru care pe mine NU ma irita, insa un obiect e doar...un obiect; nu stiu cum sa exprim coerent ce vreau sa zic; in "econimia" vietii nu merita sa suferi dupa obiecte -care, intr-o oarecare masura, pe de o parte, nu sint de neinlocuit, pe de alta parte, le poti inlocui oricind-. Inteleg si partea sentimentala, faptul ca e un cadou oferit cu drag si la care tii dar, dupa mine, tot nu merita sa suferi. Sper ca nu te-am suparat.
Jambo are magazin de telefoane si stiu ca garantia nu acopera apa si t"rintelile"; orice telefon are niste indicatori de umiditate si cei de la service isi vorda seama ca telefonul "a luat apa", mai ales ca a stat in lichid citeva minute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Cand eram mai tanara, eram mai radicala: nu iert aia, nu fac aia niciodata, nu accept nu stiu ce etc. Acum lucrurile stau altfel, nu neaparat ca sunt foarte permisiva, dar mi-am mai nuantat viziunile, fiindca, intr-adevar, viata mi-a demonstrat ca stie sa ma faca sa-mi inghit teoriile.

Iti dau dreptate si mai cred si ca, o data cu trecerea anilor, vrem, nu vrem, ne mai pierdem din inocenta aia care genereaza "atotputernicia" din noi. Oricum, faine erau vremurile alea dar faine sint si astea de acum

Mergi la inceput

Kea, Ian are pat suprapus pentru ca neuronii ei de gravida aveau vizuni: cum Ian va gazdui prieteni peste noapte peste vreo...10 ani Il gasesc total ne-practic si total inutil. Momentan, sus, e depozit de jucarii. La stilul "aventuros" al lui IAN un astfel de pat il consier safe, eventual, cind vine din armata
La ora actuala, incerc "sa marit" magaoaia (ocupa mult spatiu, desi camera e de 4, 5 pe 5 m), sa-i iau lui Ian un pat mai practic -si in sintonie cu preferintele lui actuale- iar pentru amicii care vor innopta la noi, am preazut un cort pe care o sa-l montez in serile cu pricina, cu foc de tabara (sau de indieni ) -focul va fi facut din niste...lanterne

Sper ca nu ti-am taiat elanul; am spus doar cum vad eu lucrurile acum.
Exista si varianta cu pat aparent "normal" care are dedesupt inca un pat care culiseaza si care, o data "tras" e laacelasi nivel cu celalalt; pot ramine unite sau separate.

PS. Astept cu interes tablourile.

Mergi la inceput

pentru Pisilinca si pentru Ada; au niste constatari pline de...tilc si intelepciune!

Mergi la inceput

Alexandra, LA MULTI ANI mamei tale si sper sa va bucurati cit mai multi ani una de cealalta!

Novus, Pisik, sa va fie de bine distractia!

Anca, eu as interzice circul SI pentru copii, printre altele, ca sa nu mai existe animale cu ochi tristi de captivitate, animale care se chinuie sub ropote de aplauze si scrisnit de cravasa...
In fine, motive mai sint...

Mergi la inceput