Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Din punctul meu de vedere, casatoria/o relatie pe termen lung in care exista si un copil/ este SI un PARTENERIAT pe termen lung iar intr-un parteneriat adevarat nu este loc de orgolii, nu se justifica in nici un context verbul "a ceda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

In primul si primul rand vreau sa va spun tufetelor ca ma bucur nespus de mult ca s-au revigorat discutiile aici , mi-a fost dor de ele si de voi toate (sau aproape toate mai bine zis ca mai sunt fete dragi absente) active !!.

Anca, ff faina povestea pusa de tine, m-a emotionat
Ma bucur ca ai reaparut

Bianca, cred ca ai sters postarea cu destinatia de wkd dar am apucat sa o vad si de atunci numai acolo am gandesc, e wowwww , nici nu stiam de existenta acelui loc minunat cum sunt convinsa ca mai sunt multe altele de care habar n-am
Cand ai timp si chef mai da-mi ponturi din lista voastra de vacanta chit ca pe Pisi greu o sa-l conving sa ia macar in calcul unele destinatii cum ar fi croaziera (aici de ex ii inteleg teama pt ca fratele sau a murit inecat la doar 18 ani) , dar cand creste Ada ma vad mergand si doar cu ea

Cum ziceau si fetele, bucura-te de acest wkd si ai dreptate: pofta vine mancand

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Anca,cc ca sa vezi, una calda, una rece: nu sintem pe aceeasi lungime de unda "sub cupola circului" dar impartasim ideea ca obiectele au fost facute doar ca sa ne slujeasca , nu sa ne faca sa suferim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

da, am sters postarea. Asa am simtit!

Sunt multe destinatii in lumea. Intr-o excursie am mers unde am pus eu degetul pe harta si am ajuns la Biarritz:)

tara Bascilor este o zona care ne place tare mult, sudul Spaniei- Portugaliei, tarmul Mediteranei de pe partea Africana, Sahara, Oceanul in general, nu am ajuns inca in Muntenegru si am mai vrei un Mid-night sun pe undeva prin nordul Europei.

pana sa raman gravida lista cuprindea: Siria, Iran...inca mai sunt pe lista dar nu ne ajuta finantele

Mergi la inceput

Novus, bine ca ai aparut ca deja ma simteam prost umplind singura paginile cu gratie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Bianca, eu nu stiu daca Robert a fost vreodata genul pisicos. Cred ca (in afara cazului in care citeste forumul :))) e f frumos ca s-a gandit sa faceti ceva de pe lista impreuna. Ma indoiesc ca e asa de calculat sau ca ar fi implicat intr-o aventura asa de complicata incat aceasta excursie sa fie o diversiune ca sa te tina departe de colege.
Noi de ex nu ne facem niciodata declaratii prin telefon, iar eu, cand primesc ceva mult dorit, devin tepoasa, intru in defensiva, ma simt prost ca nu ofer nimic in schimb,etc. Adica oamenii reactioneaza in multe feluri ciudate.
Nu-ti face ganduri si planuri, lasa sa vina totul de la sine. Pleci intr-o scurta vacanta, o aventura ca in vremurile bune. Traieste-o si o sa afli tu vrand nevrand care e pulsul...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Subscriu la sfaturile date Biancai

La partea cu cadourile, eu sunt fix pe dos : ma exteriorizez, sar in sus si ma bucur la maxim dar e interesant punctul tau de vedere, nici nu m-as fi gandit ever la asa reactie

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, bine ca ai aparut ca deja ma simteam prost umplind singura paginile cu gratie

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da' ce ma bucur eu ca ai revenit tu , nici nu ai idee !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Din punctul meu de vedere, casatoria/o relatie pe termen lung in care exista si un copil/ este SI un PARTENERIAT pe termen lung iar intr-un parteneriat adevarat nu este loc de orgolii, nu se justifica in nici un context verbul "a ceda".

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

sper sa nu te superi, dar asta este teorie, realitatea este alta. bineinteles ca ideal ar fi sa fie asa cum spui dar de cele mai multe ori nu este. in relatia mea cu Flo deabia cand el a invatat sa cedeze si cand am acceptat amandoi ca pot exista mai multe rezolvari pentru aceeasi problema am reusit sa aducem armonie si echilibru in relatie.

Mergi la inceput

Silvi, nu ma supar, de ce m-as supara?
Eu am expus doar punctul MEU de vedere, felul in care functioneaza lucrurile la noi; in vremuri de "criza" eu nu tin la orgolii, nu pun presiune pe Jambo "sa cedeze" (si reciproca e valabila), nu "ma tin tare" si nici nu incerc sa demonstrez ceva. Asa sintem noi, asa functionam noi, de ce m-as supara ca altii functioneaza altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc tufete de sprijin, pareri, etc

ANCA, sa stii ca si eu m-am gandit la perspectiva expusa de tine si da, cam ai dreptate In lipsa de alte bucurii momentane, ma atasasem f mult de telefon, chiar era f f smecher, ma simteam si eu "cineva". Prostesc of course, pt ca valoarea mea nu sta intr-un telefon, masina sau altceva, dar pur si simplu m-a luat valul. Si chiar daca rational stiu tot ceea ce spui tu acolo, emotional tot ma ofitc de mor si stiu ca ofticandu-ma nu fac decat sa atrag si mai multe belele

INA, in general eu nu ma atasez de lucruri, Pisicu da, chiar avem discutii pe tema asta, dar acum uite ca m-am atasat. Si zdravan, din mai multe motive: a fost un dar pt care s-a agitat multa lume, Pisi a facut un efort financiar considerabil, mi-am facut un abonament pe 2 ani, cu net mult, la care nu mai pot renunta, am nevoie de net pe telefon (sa arat site-ul, daca sunt in intalniri sa verific mailuri, etc) + multe alte motive mai miticute asa gen ca filma perfect si avem o gramada de filme cu Ana pe el pe care nu le-am salvat, etc.
A, si cel mai important ar fi ca in viitorul apropiat nu prea vad sa ne mai permitem altul si chiar nu eram in postura de a arunca pe apa sambetei atata banet. Dar na, probabil ca asta e lectia, sa accept si sa trec mai departe

L-am lasat la service, a fost Nasu cu mine, am facut noi pe prostii, la astia a mers, ca oricum il trimit la HTC, dar scrie clar in hartiile alea ca daca are urme de apa, pa garantie. Acuma sper macar sa fie reparabil si sa am sune sa imi zica cat costa, nu sa il trimita pachet la Orange ca nu mai are garantie si nu il mai fac....

BIANCA, eu nu am apucat sa imi spun parerea, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, eu la faze din astea sunt tare bleaga, adica spun tot ce am pe suflet, ma cert, nu sunt deloc diplomata, dar nu cred ca e bine ca mine. Tu esti mai dibace, sunt sigura. eu zic sa te bucuri de mini-vacanta, sa te duci cu sufletul deschis si vezi tu acolo ce iese. Pana la urma trece si luna asta, revine R acasa si se vor limpezi apele, sunt sigura. PS: eu nu cred ca exista altcineva, feeling personal

Am fugit la gradi, ca azi avem balet. Va pup!

Mergi la inceput