Clasa a II-a * 2012-2013 * (2)
Raspunsuri - Pagina 17
tiusca spune:
Natasa-total de acord cu tine.
Si eu am primit foita ca sa-mi dau acordul ptr vaccinul antipolio.Ala de anul trecut a fost ROR?
Naty spune:
Ioana mea e de ieri acasa cu laringita acuta + o usoara amigdalita. Nu se simte chiar rau, dar daca tot am primit scutire de la doctor, am decis sa nu o duc la scoala toata saptamana.
Ieri am sunat-o pe doamna invatoare sa imi dea temele (incluzand deci ce au lucrat ieri la clasa + temele de ieri pentru azi).
Fiti atente:
- la mate, pe caietul special, de la pagina 32 la 47 inclusiv;
- la romana, pe caietul de redactare toate exercitiile de la "Toamna", mai putin ultimul;
- tot la romana, pe caietul de comunicare- toate exercitiile de la nu stiu ce lectie "textul in versuri" parca;
- la suplimentarul de la romana - vreo 10 exercitii + un test de evaluare cu 5 exercitii
Ah, si se presupune ca lucreaza si suplimentar pentru Euclid (din culegere)
O sa mai ridic o data problema temelor la sedinta.
Daca nu se rezolva, rezolvarea mea proprie este sa nu o las sa le faca pe toate.
loryi1974 spune:
Dar, de corectat, ea le corecteaza atatea zeci de pagini de pe o zi pe alta?
Yeeee, noi nu avem caiete speciale si nu s-a prabusit cerul si nici
nu s-a intamplat vreo mare catastrofa. Ba o ducem foarte bine.
Se poate face scoala adevarata si fara tonele de tema uneori inutila, ba chiar scoala buna.
eveline spune:
Vai de mine NATY ce mult; gata, nu ma mai plang ca Bianca are multe teme, jur!
TIUSCA - apropo de vaccin; m-am mai informat si eu si am inteles ca intr-adevar, era in schema la 9 ani, respectiv clasa a III-a. Insa anul acesta ii vaccineaza si pe cei de a 3-a si pe cei de a 2-a, ei vor fi ultimele generatii. De la anul se combina antipolio asta cu DTP-ul, parca... In tot cazul, ala ce se face la pitici la 4 ani nu va mai fi, va fi combinat cu cel de la 6 ani....o zapaceala, intelesesem cand mi-a explicat acu nu mai inteleg nimic; ideea e ca da, asta de acum e cel ce trebuia facut in a 3-a si se face anul asta pt ca de la anul nu va mai exista. Daca ati inteles ceva ....si la noi am inteles ca incepe campania de vaccinare dupa minivacanta.
szivarvany spune:
Ingrozitor Naty :( adica efectiv sa nu aiba timp nici sa mearga la wc, efectiv atata le da :(
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelicuta Va intreb: ce pedepse aplica d-nele invatatoare de la clasele copiilor vostri? |
Niciuna.
La noi se dau avertismente verbale. Apoi la 3 avertismente verbale se da un avertisment scris. La 3 avertismente scrise se merge in comisia de disciplina unde se discuta, nu se pedepseste. Daca nici discutia nu merge, nu stiu mai departe.
Naty spune:
La noi pedepsele constau in ... teme! Cei pedepsiti trebuie sa scrie de n ori vreo chestie.
cosmina_p spune:
La noi se simte adiere de vacanta...maine pustii pleaca in excursie la Bucuresti iar vineri sunt obositi dupa excursie.
Vacata placuta tuturor!!!
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Natasa, ar trebui sa postezi cele de mai sus pe la toate subiectele cu parinti de copii la scoala! 'Cos what I feel is the only truth for me |
Multumesc
Problema este ca parintii constienti de cat poate un copil si respecta evolutia lui nu permit unei invatatoare nebune sa faca asa ceva, iar ceilalti o sa le caute cu lumanarea si vor sustine in continuare ca un profesor bun e unul care da teme foarte multe si care tine clasa in teroare.
Ele spune:
Buna dimineata!
La Denisa nu stiu inca ce pedepse sunt, dar are amenintari de genul (scrise pe caiet): daca nu ii semnez i-ul din carnetul de note, copilul tre sa rezolve 50 de probleme.
referitor ca corectatul celor 40 de pb ..sa va zic ca nici macar nu a intrebat daca au facut tema???
astazi ma duc la o alta scoala sa vb cu directoare. Doamne ajuta sa rezolv in astea doua zile pana la vacanta!
Intrebari, poate ma puteti ajuta:
1.ce imi trebuie de la scoala veche pentru transfer?
2.scolile au activitate chiar daca sunt in vacanta copiii?
Elena & Denisa