Clasa a II-a * 2012-2013 * (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Natasa-total de acord cu tine.
Si eu am primit foita ca sa-mi dau acordul ptr vaccinul antipolio.Ala de anul trecut a fost ROR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana mea e de ieri acasa cu laringita acuta + o usoara amigdalita. Nu se simte chiar rau, dar daca tot am primit scutire de la doctor, am decis sa nu o duc la scoala toata saptamana.
Ieri am sunat-o pe doamna invatoare sa imi dea temele (incluzand deci ce au lucrat ieri la clasa + temele de ieri pentru azi).
Fiti atente:
- la mate, pe caietul special, de la pagina 32 la 47 inclusiv;
- la romana, pe caietul de redactare toate exercitiile de la "Toamna", mai putin ultimul;
- tot la romana, pe caietul de comunicare- toate exercitiile de la nu stiu ce lectie "textul in versuri" parca;
- la suplimentarul de la romana - vreo 10 exercitii + un test de evaluare cu 5 exercitii

Ah, si se presupune ca lucreaza si suplimentar pentru Euclid (din culegere)
O sa mai ridic o data problema temelor la sedinta.
Daca nu se rezolva, rezolvarea mea proprie este sa nu o las sa le faca pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Dar, de corectat, ea le corecteaza atatea zeci de pagini de pe o zi pe alta?
Yeeee, noi nu avem caiete speciale si nu s-a prabusit cerul si nici
nu s-a intamplat vreo mare catastrofa. Ba o ducem foarte bine.
Se poate face scoala adevarata si fara tonele de tema uneori inutila, ba chiar scoala buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Vai de mine NATY ce mult; gata, nu ma mai plang ca Bianca are multe teme, jur!
TIUSCA - apropo de vaccin; m-am mai informat si eu si am inteles ca intr-adevar, era in schema la 9 ani, respectiv clasa a III-a. Insa anul acesta ii vaccineaza si pe cei de a 3-a si pe cei de a 2-a, ei vor fi ultimele generatii. De la anul se combina antipolio asta cu DTP-ul, parca... In tot cazul, ala ce se face la pitici la 4 ani nu va mai fi, va fi combinat cu cel de la 6 ani....o zapaceala, intelesesem cand mi-a explicat acu nu mai inteleg nimic; ideea e ca da, asta de acum e cel ce trebuia facut in a 3-a si se face anul asta pt ca de la anul nu va mai exista. Daca ati inteles ceva ....si la noi am inteles ca incepe campania de vaccinare dupa minivacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ingrozitor Naty :( adica efectiv sa nu aiba timp nici sa mearga la wc, efectiv atata le da :(

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelicuta

Va intreb: ce pedepse aplica d-nele invatatoare de la clasele copiilor vostri?

Niciuna.

La noi se dau avertismente verbale. Apoi la 3 avertismente verbale se da un avertisment scris. La 3 avertismente scrise se merge in comisia de disciplina unde se discuta, nu se pedepseste. Daca nici discutia nu merge, nu stiu mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La noi pedepsele constau in ... teme! Cei pedepsiti trebuie sa scrie de n ori vreo chestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

La noi se simte adiere de vacanta...maine pustii pleaca in excursie la Bucuresti iar vineri sunt obositi dupa excursie.
Vacata placuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Natasa, ar trebui sa postezi cele de mai sus pe la toate subiectele cu parinti de copii la scoala!

'Cos what I feel is the only truth for me

Multumesc
Problema este ca parintii constienti de cat poate un copil si respecta evolutia lui nu permit unei invatatoare nebune sa faca asa ceva, iar ceilalti o sa le caute cu lumanarea si vor sustine in continuare ca un profesor bun e unul care da teme foarte multe si care tine clasa in teroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

La Denisa nu stiu inca ce pedepse sunt, dar are amenintari de genul (scrise pe caiet): daca nu ii semnez i-ul din carnetul de note, copilul tre sa rezolve 50 de probleme.
referitor ca corectatul celor 40 de pb ..sa va zic ca nici macar nu a intrebat daca au facut tema???

astazi ma duc la o alta scoala sa vb cu directoare. Doamne ajuta sa rezolv in astea doua zile pana la vacanta!
Intrebari, poate ma puteti ajuta:

1.ce imi trebuie de la scoala veche pentru transfer?
2.scolile au activitate chiar daca sunt in vacanta copiii?

Elena & Denisa

Mergi la inceput