Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Lara FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Many vazut puiutul, frumos tare,sa nu mai zici chestii despre el ,ca ma supar
Qiao vreau sa-l vad si pe Gugulush,dar unde?

fetelor,mai asteptam un beta? daca e cel la care ma gandesc eu, tin pumnii stransi tare si astept cumintica aici

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, felicitari din inima . eu am avut in z12 de la et beta = 409 si progesteronul = 60 ng/mL.
iti doresc sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

fete, senkiu!!
sunt tare emotionata de atatea mesaje
aadina, btw, ai fost sursa mea de inspiratie (cu EI), sper sa-ti urmez exemplul si in continuare (sa fie unu', da' bun)..tu cat ai avut prg??

de PK, am forgotat, really (noroc cu qiao)..
compun, imediat ce ma mai adun putin..sau, mai bine, astept pana luni, ca e totusi WE..(deh, puterea obisnuintei, ca pana acum, atat o mai lalaiam pana sa-i scriu mail-ul cu rezultatul..)
in schimb, m-am apucat de bucatareala (light, of course), o activitate compatibila, se pare cu neuronul meu avariat si derutat..
in rest, for the record, "nesimtita" as always, nici o stare, niciun senzor, niciun feeling..nk, nk, nk

le: balanta, sar'naaa!! (huh, eu azi sunt ziua 11 de la ET cu blasto..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lara,ai facut cu blasto?ce gatesti bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara ma bucur f mult, bravo de o mie de ori eu parca am simtit ca va fi bine de data asta , nu stiu de ce Eu sunt sigura ca sunt amindoi bebei prinsi, Doamne ajuta !
Chiar daca te simti bine acum, sa ai grija de tine te rog, sa bei multa apa, sa nu stai cu dureri deloc ( no spa si uscosin vor fi prietenii tai), fara sex ( sper sa nu te superi ca imi permit sa iti zic asa ceva); si sa nu te panichezi daca in zilele urmatoare se va mai schimba starea asta "nesimtita" de bine, da?
Cu tot respectul pt Pk, cred ca reusita e in 80% datorita tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Lara, Herzlichen Glueckwuensch!
Ai de gind sa-i marturisesti lui PK cheia succesului, sau il lasi sa creada ca e perseverenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

velvet, cherie, really, si cetesti ce scriu, da???
da, mey, 2 blasto gr.1, pt a mia oara..

bucataresc: supa de curcan cu taitei si, dc nu ma calmez pana e gata, atunci urmeaza mancare de varza (bavareza, cu rosii) si cotlet de porc la tava..si sper sa, nu ma prinda noaptea, facand clatite..
daca mai ai idei de papa bun, zi, zi, zi..me buretzel

le: ady; apreciez absolut orice(!) sfat, pt ca nu stiu nk de acum incolo (pls, spui te rog cat ai avut tu beta??)
bombi, meine Liebe, sunt indecisa (pana acum, avem a draw: ana, a "votat" da (as in spune-i neaparat!, si qiao nu, as in spune-i data viitoare..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

LARA !!! Felicitari din suflet si o sarcina usoara si fara complicatii iti doresc, ca mie imi miroase a 2 urlaciosi ! (eu ziua 11 de la et am avut 326 - synevo, tot cu 2 blasto)
Ai avut o idee f buna cred cu EI, ca si pe mine ma cam convinsese treaba asta ca face diferente mari la cele cu RIF inexplicabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lara,am cetit da am mai intrebat o data,sorry faci papa bun m-ai lasat fara idei

Mergi la inceput