Clubul "babelor" FIV-oase 64
Raspunsuri - Pagina 11
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 many, 2 blasto, grad 1! (al treilea, in urma defreeze era de grad 3 si compromis..) girls, sar'naaaaaa!! to be continued.. |
Clar sunt doi bbei la purtator. Sper sa evolueze frumos sarcina, a#537;a ca la Ady, care ptr. Mine este un exemplu
Sandy2707 spune:
Lara felicitari! Ma bucur ffffff mult pentru tine si puii tai ca sigur ai macar 2. Iti doresc sarcina usoara fara stresuri si griji si nastere la termen.
gabyv spune:
Lara, felicitaaaariii!Bravooooooo!!!!
Fetele, nu va pup ca mi-s gripata si nu vreau sa va molipsesc.
mariuca83 spune:
Laraaafelicitarii, suuper veste. Doamne ajuta in continuare ! . Sarcina usoara si la termen sa ai.Ne dai curaj si speranta si noua celor care urmam.
olimpiadobre spune:
Lara,felicitari!
Iti mai amintesti de discutia despre gemeni pe care sa-i cheme PK1 si PK2?
aadina spune:
Lara,felicitari , ma bucur ff mult pentru tine. Iti doresc o sarcina usoara si fara complicatii
la mine beta a fost asa: Z8 de la transfer 40, z11 155, si in Z14 804 (parca) si a fost unul singur prins.
QiaoBing spune:
am reusit si eu sa deztepenesc putin laptoapa si ESTEEEEE !!!!! Lara bucuria e maxima si nu pot decat sa iti doresc cea mai fara griji sarcina, cu simptome cat sa te simti linistita, cu (sau ) sanatos si la termen.
PK a aflat ?
maxime !
lorelei78 spune:
Felicitari ,Lara ! Si eu ma gandesc ca sunt doi bebei prinsi,dar si unul singur daca este,cu siguranta este foarte bine prins de mami lui la ce beta mare este!Sa ai grija de tine si de bebe! Pt mutatiile care le ai poti opta pt scurtarea programului la 6 ore la munca pana intri in concediul de risc(eu asa am facut de la 8 saptamani am lucrat 6 ore pana la 17 saptamani cand am intrat in concediul de risc).Te pup si sarcina cat mai usoara!
30+
daniela74 spune:
lara
ESTEEEE chiar esti iubita,felicitari,sarcina usoara fara peripetii
ce veste buna de dimineata
c`est la vie,pas le paradis