Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara in z13dpo - vineri(punctia a fost intr-o sambata) beta a fost 60 (am banuit un singur embrion prins); marti era 430 parca, iar joi depasise 1000. Sa stii ca sunt cazuri cu beta mare si un singur embrion prins ( care de obicei se dovedeste a fi un baietel); dar si cazuri cu un beta rezonabil care ascunde doi bebei...
Dar totusi valoarea ta mare este sigur de doi bebei puternici prinsi bine, mai repet-o inca o data, va depasi mia lejer si apoi linistita astepti inimioarele.
Sa nu schimbi nimic la tratamentul de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

daniela Gugu in toate ipostazele, inclusiv in cea de proaspat indragostit e pe FB (facebook). daca ai cont, da de stire si iti dau datele mele pe PM sa ne "imprietenim"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Lara
yupiiiiiiiiiiiiiiiiii......
super,super,super , ma bucur nespus !!!
Iti doresc din tot sufletul sarcina usoara si la termen !!!

Care crezi ca a fost cheia succesului adica ce a fost diferit de data asta si crezi ca a ajutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

LARAAAA BRAVO FeLICITARI SARCINA USOARA, DECI SE POATE ....POSITIVE THINKING cred ca e cheia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Lara draga stiu ca esti in al noualea cer si nu ai timp cu atat gatit, insa daca poti as aprecia un sfat asa pe ultima suta de metri, maine merg sa imi iau puii acasa( am 2 blasto calitate foarte buna si 2 au evoluat ceva mai greu)

Asa ca pls un sfat macar asa sa dorm eu linistita ca am facut tot ce a depins de mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girlies,

(mai) astept si eu cuminte, cu pumnii stransi maxim (da' maxim!!!) inc-un beta mare, oare, tot made by blue-eyes doc??? (dar, meantime.."bouche cousue")..

ady, nu schimb nimic la tratament, promit! ma bucur f. tare ca esti inca-n zona, pt ca sigur voi avea intrebari, fara numar, fara numar..doar sa-mi revin din shoc..
mady, welcome to the Club! multu' si tine aproape! va fi o toamna nebuna aici, presimt..
luck, really, truly, deeply..don't know!..poate, just a bit of..LUCK???? (gasesti intreg "meniul", la pg.5..)
girls, a fost o zi de 13 plina.. si plina de.. NOROC!!
e momentul sa ma retrag, la un film
va pupam maximus (tustrei, adek)
Lara & Co.

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Felicitari! Deci avem inca o gravida!

Babutzele, va pup!
elly sper sa fie totul perfect maine!
qiao - minunata povestea de dragoste dintre Gugu si Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

huh, mady, doar acum am vazut
bafta maxima, in primul rand..
eu am scris tot tratamentul meu, la pg. 5..dar, n-ai de ce sa-ti faci probleme, la Bio tratamentul de sustinere e foarte bun..
sfat, huh, ce sfat sa-ti dau???
asa, stiu..bea un pahar bun de vin rosu, baga-te apoi la somnic, odihneste-te bine, de dimi fa un dus lung si fierbinte, mananca ceva usor, pastileaza-te si..ia un NoSpa inainte cu 1h de ET..apoi, ZEN si tinem pumnii, aici, toate!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Lara, eu am avut in z11 de la ET (blasto) beta 59 virgula ceva. Si am un singur locuitor in burta. Apoi, la betoiul tau....ce sa mai zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lara,ce frumos suna"toti 3" daca va fi nevoie tre sa ajung si eu sa il cunos pe blue-eyed doc noapte buna si ai grija de tine!

Ari ce faci?

Mergi la inceput