Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25
Raspunsuri - Pagina 7
Katy82 spune:
Ioana cumnata mea l-a simtit f. tarziu pe bebe, la 7 luni. Cam ciudat, dar ea asa a patit. Daca dr. zice ca e bine, nu-ti face griji.
19+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
vikisor spune:
buna fetelor,
v-am citit dar mai greu la mine cu scrisul e nebunie la munca si seara ajung rupta
aschiuta, bine ai revenit! multa sanatate baietelului tau tu in rest ce mai faci?
fetelor ce au facut morfo, felicitari pentru rezultatele bune
majia si anca, la multi ani!!!
blue si mena, aveti multa grija de voi
eu ma lupt cu un inceput de raceala... pana la urma tot paracetamolul m-a pus pe picioare
26+ cu printesa
xtraordinary spune:
[quote]citat din mesajul lui simina_kin
Buna ziua burtici !
Danku, ti-am zis ca am mare incredere in doctorul meu, si-l ador, tare-mi place sa vb cu el.....eeee, el mi-a zis sa fac eco acolo, chiar dc o platesc , sa o fac acolo si nu la Iosup!
Si am rez sa o fac acolo, mi-au zis sa aduc adeverinta de venit de la admin.financiara care sa dovedeasca ca nu am venit. Dc nu , se plateste 300ron
Am fost si la admin financiara, luni am hartia.....i-am dat aleia de la ghiseu 10lei si mi-a zis ca mi-o scoate luni
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 18+
Simina tu unde iti faci eco cu reducere? Am inteles ca te-ai programat pt morfo, pe mine m-ar interesa o eco simpla.
21+
dankutza spune:
Xtra e vorba de spitalul Filantropia. Dar acolo, te duci, nu pt eco simple ci pt morfo. Eu asa am inteles ca te primesc numai la morfo de trim 1,2,3. In rest, doar daca te baga ginecologul tau acolo pt ca ai vreo problema. In cazul asta, merge gine cu tine, sau suna un ecografist. Ideea e ca gine trebuie sa lucreze in Filantropia.
La multi ani, Anca!
Viki multa sanatate!
Ioana depinde si pe unde e implantanta placenta. In afara de asta, se spune ca la prima sarcina simti intre 18 si 20 de saptamani.
Voi aveti insomnii? Pe mine au inceput sa ma omoare insomniile....
cu 23+ ... si am intrat in luna VI
Blue_sea spune:
La multi ani, Anca!!!
Eu stau in continuare la pat (ma rog, canapea ). Bag in mine no spa si cobutil. Ieri a trebuit sa iau si jumatate de gynipral pt ca am avut cam multe contractii si pt prima oara m-au trezit noaptea din somn. Din fericire, au trecut doar cu no spa. Parca e o vesnicie pana saptamana viitoare cand mergem la control!
In rest, bb e extrem de activ. Cred ca si-a schimbat pozitia de 3 ori pana acum.
26+
simina_kin spune:
Xtra ti-a raspuns Danku , ca eu ajung cu intarziere pe forum
Azi am primitwww.pernagravidei.ro/perna-semiluna-albastra.html" target="_blank"> perna de gravida si sunt incantata tare de umplutura ei ,ca este exact ceea ce mi-am inchipuit....ai pe ce pune burta
Al meu bb danseaza mai toata ziulica, am ajuns sa-l simt si-n miscare.L-a simtit si Maya in palmutza si spune la toata lumea ca are un fratior care misca la mami in burtik si ca iese de acolo cand o veni zapada
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 18+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Al meu bb danseaza mai toata ziulica, am ajuns sa-l simt si-n miscare.L-a simtit si Maya in palmutza si spune la toata lumea ca are un fratior care misca la mami in burtik si ca iese de acolo cand o veni zapada |
E de treaba! Adela spune tuturor ca bebele ei e la mami in burtik! Vestea buna e ca a acceptat ca e baietel, "ca tati"!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
anca.b spune:
multumesc mult pentru urari, fetelor!
imi pare rau ca am disparut asa de pe aici, insa imi e destul de greu sa mai intru pe net dupa ce vin de la serviciu, plus ca Stefan a avut si varicela, sta in casa de doua saptamani si are nevoie constant de atentie.
promit sa fiu mai activa de saptamana viitoare, cand raman si eu in concediu.
sa aveti cu toatele o seara faina si o noapte linistita!
Anca, Stefan (13.01.2008) si 28+ cu
Povestea Nasterii
Katy82 spune:
Buna fetele! Am fost la eco. Bebe e bine. Colul insa cam scurt 2,82cm. Stam cu ochii pe el sa nu ne faca surprize. bebe e pozitionat bine si are 20 sapt si 2 zile. Mi s-a parut ceva ciudat la buzita lui, dar probabil e inca f. mic si de aceea. Sper sa fie sanatos.
20+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png