Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mys, hai RM! Avem acelasi DPN poate o sa ne facem galerie reciproc

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Mys, hai RM! Avem acelasi DPN poate o sa ne facem galerie reciproc

26+

Blue, tu ai semnat deja cu ei, eu dk fac acum contract platesc pt al doilea interval = cam mult (7200lei cel mai ieftin ):( am 26 sapt acuma

lui Matei (15.12.2010) si 25+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaelise spune:

buna ,

Luni dimineata trebuia sa merg si eu la Fundeni la Dr Uscatescu, medicul meu ginecolog mi-a spus ca de saptamana viitoare o pot gasi. Esti sigura ca nu e acolo pana pe 22? la Medsana nicio sansa, cica au liste de asteptare pentru luna ianuarie. N-as vrea sa ma duc pana la Fundeni degeaba... Merci frumos.

Mergi la inceput

scuze, pentru Ella28 era intrebarea.

multumesc

Mergi la inceput

Neata burtici

Cam slabuta prezenta pe forum, sper ca nu sunteti toate bolnavioare de nu mai dati pe la odisee.

Eu sunt in continuare racita, deja m-a luat cu tuse, secretie naspa in gat si nas infundat - asta dupa ce m-am tratat cica! toata saptamana cu homeopate (oscillo si homeogene) = PISWASER Am trecut la paracetamol, sper sa scap de data asta, fara sa ajung la antibiotice. Iar ce e cel mai grav, se pare ca a luat si Matei de la mine, acum cand ne pregateam sa reluam grila de vaccinare (de la 2 luni nu a mai fost vaccinat din cauza bolii), si cum vine iarna implicit virozele... ma ia groaza

Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ana pot sa raspund si eu. EU am sunat si mi s-a spus ca se duce la o conferinta. E plecata pana pe 20. Asa ca o poti gasi luni, pe 22 la Fundeni. Eu o sa ma duc pe 23, pt ca pe 22 am morfo de trim 2 si vreau sa ma duc la ea cu inca o eco ca sa sa fie mai relevant.

Mys Haiduc are acelasi soft ca si la Filantropia. Nu mai retin daca e acelasi aparat , dar sigur softul e la fel. Cred ca eu am platit doar 175 lei, pt ca nu era asistenta in cabinet si el a bifat doar consultatie si nu consulatie cu eco. Nici mie nu mi-a spus nimic de col. Probabil a considerat ca e ok. Asa am considerat si eu si nu am intrebat. Stiam ca il am lung. Gine 1, cum ma prinde, cum ma craceste sa-mi masoare colul.
Mie mi-a dat un carnat de analize. Inteleg mi-a dat unele pt ca eu nu le-am pus in dosarel si el crede ca nu le-am facut: toxo, hepatitele, hiv. Nu pre aintentionez sa le fac pt ca le-am facut de enspe mii de ori inainte de sarcina. Uzualele o sa le fac, ca sa nu le mai platesc, dar celelalte, pas.
Si mie imi e graoza de raceala si muci si febra si bla bla. Fi-mea e racita praf si e maraita. Nu ma lasa sa dorm, si se chinuie si ea.

Mami felictari pt fundite.

cu 22+ ... si am trecut de jumatate

Mergi la inceput

multumesc mult, Dankutza.
Eu am sunat sambata la spital, dar nu au program la Laborator si nimeni nu stia daca va fi dr Uscatescu pe 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Anca.b iti dorim un calduros La Multi Ani, sanatate maxima si o nastere usoara.

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

La multi ani Anca, sanatate, bucurii si impliniri si tot ce-ti doresti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Ce faceti fetele? Cam slabuta prezenta pe aici..
La multi ani Anca, sarcina usoara
Blue, sper ca esti mai bine

Apropo de raceli, mare grija, se pare ca a inceput sezonul, multa lume din jurul meu are probleme...nu stiu pe unde sa ma mai pitesc

Eu nu-l simt inca pe print desi sunem maricei. Mai simt asa, rar, ca niste gadilaturi prin stomac, dar nimic mai mult. In schimb, el e bine, dr mea se asigura la fiecare control de ritm cardiac si restul.

19+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput