Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25
Raspunsuri - Pagina 6
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Mys, hai RM! Avem acelasi DPN poate o sa ne facem galerie reciproc 26+ |
Blue, tu ai semnat deja cu ei, eu dk fac acum contract platesc pt al doilea interval = cam mult (7200lei cel mai ieftin ):( am 26 sapt acuma
lui Matei (15.12.2010) si 25+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
anaelise spune:
buna ,
Luni dimineata trebuia sa merg si eu la Fundeni la Dr Uscatescu, medicul meu ginecolog mi-a spus ca de saptamana viitoare o pot gasi. Esti sigura ca nu e acolo pana pe 22? la Medsana nicio sansa, cica au liste de asteptare pentru luna ianuarie. N-as vrea sa ma duc pana la Fundeni degeaba... Merci frumos.
Mys spune:
Neata burtici
Cam slabuta prezenta pe forum, sper ca nu sunteti toate bolnavioare de nu mai dati pe la odisee.
Eu sunt in continuare racita, deja m-a luat cu tuse, secretie naspa in gat si nas infundat - asta dupa ce m-am tratat cica! toata saptamana cu homeopate (oscillo si homeogene) = PISWASER Am trecut la paracetamol, sper sa scap de data asta, fara sa ajung la antibiotice. Iar ce e cel mai grav, se pare ca a luat si Matei de la mine, acum cand ne pregateam sa reluam grila de vaccinare (de la 2 luni nu a mai fost vaccinat din cauza bolii), si cum vine iarna implicit virozele... ma ia groaza
Pupici si sanatate
dankutza spune:
Ana pot sa raspund si eu. EU am sunat si mi s-a spus ca se duce la o conferinta. E plecata pana pe 20. Asa ca o poti gasi luni, pe 22 la Fundeni. Eu o sa ma duc pe 23, pt ca pe 22 am morfo de trim 2 si vreau sa ma duc la ea cu inca o eco ca sa sa fie mai relevant.
Mys Haiduc are acelasi soft ca si la Filantropia. Nu mai retin daca e acelasi aparat , dar sigur softul e la fel. Cred ca eu am platit doar 175 lei, pt ca nu era asistenta in cabinet si el a bifat doar consultatie si nu consulatie cu eco. Nici mie nu mi-a spus nimic de col. Probabil a considerat ca e ok. Asa am considerat si eu si nu am intrebat. Stiam ca il am lung. Gine 1, cum ma prinde, cum ma craceste sa-mi masoare colul.
Mie mi-a dat un carnat de analize. Inteleg mi-a dat unele pt ca eu nu le-am pus in dosarel si el crede ca nu le-am facut: toxo, hepatitele, hiv. Nu pre aintentionez sa le fac pt ca le-am facut de enspe mii de ori inainte de sarcina. Uzualele o sa le fac, ca sa nu le mai platesc, dar celelalte, pas.
Si mie imi e graoza de raceala si muci si febra si bla bla. Fi-mea e racita praf si e maraita. Nu ma lasa sa dorm, si se chinuie si ea.
Mami felictari pt fundite.
cu 22+ ... si am trecut de jumatate
anaelise spune:
multumesc mult, Dankutza.
Eu am sunat sambata la spital, dar nu au program la Laborator si nimeni nu stia daca va fi dr Uscatescu pe 15.
carmen_76 spune:
Anca.b iti dorim un calduros La Multi Ani, sanatate maxima si o nastere usoara.
Carmen cu 24 s :)
Mys spune:
La multi ani Anca, sanatate, bucurii si impliniri si tot ce-ti doresti !
ioana_55 spune:
Ce faceti fetele? Cam slabuta prezenta pe aici..
La multi ani Anca, sarcina usoara
Blue, sper ca esti mai bine
Apropo de raceli, mare grija, se pare ca a inceput sezonul, multa lume din jurul meu are probleme...nu stiu pe unde sa ma mai pitesc
Eu nu-l simt inca pe print desi sunem maricei. Mai simt asa, rar, ca niste gadilaturi prin stomac, dar nimic mai mult. In schimb, el e bine, dr mea se asigura la fiecare control de ritm cardiac si restul.
19+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot