Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Katy, grija mare, da? Fara efort si daca ai dureri sau contractii fuguta la medic. Nu e ok sa fie asa de scurt acum la 20 de saptamani.

Anca.B draga mea, nu e nevoie sa te scuzi. Te intelegem. Te asteptam cu drag cand mai vrei sa ne mai vizitezi. Insanatosire grabnica puiului mic. Tu cum mai esti cu greturile?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Blue hai ca acum trece o saptamana. Eu stiu ca statul in pat e medicament curat.

Katy Ce bine ca bebe e bine! cum ti-a masurat colul? Cu transvaginala sau transabdominala? Si mie imi e frica pana saptamana viitoare cand ma duc la masuratori.

Simi somn usor cu pernuta.

cu 23+ ... si am intrat in luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Xtra ti-a raspuns Danku , ca eu ajung cu intarziere pe forum

Azi am primitwww.pernagravidei.ro/perna-semiluna-albastra.html" target="_blank"> perna de gravida si sunt incantata tare de umplutura ei ,ca este exact ceea ce mi-am inchipuit....ai pe ce pune burta

Al meu bb danseaza mai toata ziulica, am ajuns sa-l simt si-n miscare.L-a simtit si Maya in palmutza si spune la toata lumea ca are un fratior care misca la mami in burtik si ca iese de acolo cand o veni zapada

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 18+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

ce scumpa e cea mica

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Revenim si noi dupa o saptamana aglomerata.
Joia trecuta am fost la control, iara sus pe masa iara control, din fericire totul bine, col lung, inchis iara cica nu nasc prea curand:)
bebe la eco era bine, toate bune la locul lor si functioneaza, placenta buna, bebe grasan si carn, statea cu manuta stanga sub capsor ca un ganditor;)
ieri seara am avut pentru prima oara contractii nedureroase, nu stiam ce se intampla cu mine si au trecut cateva minute pana m-am prins ca se contracta si decontracteaza burta..din fericire contractii nedureroase!
Dupa excursia in Romania am realizat ca tre sa incetez sa mai fiu eu asa viteaza si peste o juma de ora am intrevedere cu directorul de la personal sa ii zic ca vreau sa intru in concediu de maternitate inainte de vacanta de iarna. zilele trecute in romania am incercat sa merg pe jos de la romana la universitate si pe la cinematograful patria nu mai puteams a respir, bine ca eram insotita si m-au carat oamenii aia pana unde trebuia sa ajung dar m-am speriat..mai mult de 100 de metri eu nu mai pot merge normal, tre sa gafai, sa ma asez etc etc etc..
Denisa si Simina, ce simpatice fetitele voastre!!:)))sunt curioasa ce reactii vor avea cand vor vedea 'concurenta' live:))
Blue, stai in pat/canapea si tin pumnii sa treaca conractiile!

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum
...mai mult de 100 de metri eu nu mai pot merge normal, tre sa gafai, sa ma asez etc etc etc..

si eu am inceput sa obosesc foarte repede, desi nu am pus decat 0.5 kg pe mine. daca merga mai mult sunt cu limba pe spate ca un catel. De abia ma car. Cred ca nu ami ating nici viteza 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubble, baga concediu!

Mena, ai grija cu colul ala! Stai lipita de pat, "be the bed"

Dankutza, 0,5kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu am sarit de 10 Dar cica si bebe e grasun.
Mie colul l-a masurat la abdominala. Doar deschiderea a vizualizat-o cu transvaginala.

Abia astept ziua de vineri ca sa declar: "Bun venit trim. 3"

Am uitat sa va zic ca mi-a gasit si mie anemie. Era de asteptat. Mi-a dat un supliment pe care nu l-am gasit la nici o farma asa ca mi-a recomandat Tot'hema. Sunt fiole si trebuie sa iau 8. Cred ca sunt mai concentrate pt ca suplimentul initial trebuia sa-l iau 30 de zile.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Dankutza : 0, 5 kg … wooww …eu acushi am 10 puse

Blue : lasa ca trece rpd o saptamana … vplay sa traiasca ..o carte acolo daca ai rabdare ..somnnnnnn … off ..maine am shi eu o zi de concediu sa ma relax asha … eu cand am stat o saptamana am vazut un sezon din Private Practice ca ramasesem in urma ( spinn off-ul la Grey’s – cu addison in LA )

Bubble : shi cand incede vacantza de iarna ? ma gandesc ca undeva in dec ..a doau saptamana … eu vreu sa intru in noiembrie a doau saptamana ..dar mi-a cashunat un gand daca ash rezista pana pe 6 dec cam asha .. vedem ..important e sa ma simt bine k daca nu ..stau acasa ..shi eu obosesc ..am momente shi momente … cateodtaa ma uimesc cat pot merge (Victorie-Unirii pe jos ) cateodata shi de la metrou pana acasa (3 min) e greu

Foarte dulci fetitzele .. sa vedetzi ca intre mine shi fratemiu e diferentza 11 ani shi-l consideram papushik mea ..apoi la ele care sunt micutze … o sa fie CicioBello lor live (park asha-i zice bebelului ala de jucarie care face pipi shi papa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum
...mai mult de 100 de metri eu nu mai pot merge normal, tre sa gafai, sa ma asez etc etc etc..

si eu am inceput sa obosesc foarte repede, desi nu am pus decat 0.5 kg pe mine. daca merga mai mult sunt cu limba pe spate ca un catel. De abia ma car. Cred ca nu ami ating nici viteza 1.

si eu am luat pana acum 7 kg... eu obosesc cand urc scari sau cand merg si vorbesc la telefon

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele eco am facut abdominala. Mi-a zis ca daca scade sub 2,5 e o problema. Ecografia asta mai mult m-a nelinistit decat sa ma linisteasca. bebe e bine, dezvoltat normal dar v-am spus , mi se pare ciudat la buza superioara. Sper din tot sufletul sa fi fost de la pozitia lui sau poate avea gurita deschsa si sa nu fie altceva. peste 3 sapt am morfologia, de-abia astept sa treaca mai repede si sa-l vedem atunci. Sper sa fie bine si sa nu aiba nimic la gurita.

20+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele eco am facut abdominala. Mi-a zis ca daca scade sub 2,5 e o problema. Ecografia asta mai mult m-a nelinistit decat sa ma linisteasca. bebe e bine, dezvoltat normal dar v-am spus , mi se pare ciudat la buza superioara. Sper din tot sufletul sa fi fost de la pozitia lui sau poate avea gurita deschsa si sa nu fie altceva. peste 3 sapt am morfologia, de-abia astept sa treaca mai repede si sa-l vedem atunci. Sper sa fie bine si sa nu aiba nimic la gurita.

20+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Medicul a zis ceva de buza?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput