Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25
Raspunsuri - Pagina 14
Blue_sea spune:
Mai fetelor, am intrat pe site-ul Weleda uk...preturile reale sunt si cu 40 ron mai mici decat la noi! Nu mi-a venit sa cred!
27+
ioana_55 spune:
Buna burtici, ce faceti?
Ralu, legat de dormit, stiu ca se recomanda pe stanga, dr. mea mereu imi repeta, ca asa se alimenteaza mai bine bebe, mai ales daca ai IR-uri crescute, dar eu mereu ma trezesc pe spate sau pe dreapta
Mena, esti tare curajoasa. Totusi, nu a putut sa iti faca niciun calmant care sa fie ok in sarcina? Interesanta treaba cu apa calda si colul, n-o stiam.
Felicitari fetelor care au intrat in trim 3. Eu deja am inceput numaratoarea inversa, desi e cam devreme
Dankutza, n-o sa merg la Fundeni decat dupa 1 noiembrie, pt ca atunci tre sa fac eco morfologica si vreau s-o vada si Uschi. Apropo, si mie mi-a iesit IR-ul dreapta marit si Uschi mi-a bagat 2 doze pe saptamana de clexane 0,6 in loc de 0,4.
Majia, dar de ce tii regim, pt testul de glucoza? Buna idee cu centurile.
Eu ma trezesc de cateva nopti cu mainile amortite de la cot in jos. Nu stiu de la ce o fi, e o senzatie neplacuta, voi ati patit?
20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
majia spune:
Da ioana, pentru o posibila intoleranta la glucoza tin regim. Problema ta cu mainele am avut-o eu la prima sarcina. Partea proasta, la mine a devenit mai rau pe masura ce ma apropiam de termen am inceput sa ma trezesc si cu dureri de degete. Nu se poate face nimic. Parte buna este ca trece dupa nastere, fiind legat de inia o pauzarea ligamentelor pentru nastere
mena1906 spune:
Ioana, nu stia sau nu a vrut pt ca a doua zi am vb cu dr ginecolog si mi-a zis ca se poate anestezie fara adrenalina, in sarcina si ca puteam sa si nasc acolo.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Katy82 spune:
Buna fetele! Multumesc de incurajari. M-am mai linistit. Nu ma mai uit la pozele de la eco, astept morfologia de pe 5 nov.
Vroiam sa va spun ca mie dr. mi-a dat si Elevit si Tardyferon, mie mi se pare prea mult fier 140 mg pe zi, voi cum luati? Sunt intr-adevar cam slabuta si probabil de aceea mi-a dat atat de mult. Mi-a fost cam frica sa iau zilnic si fier pt ca Elevit oricum contine. Legat de kg vad ca am inceput si eu in ultimele 2 sapt sa cam pun.
Ralu casa de piatra! Ai grija de bebe, stai in patut linistita daca asa a zis dr. Probabil te-ai agitat prea mult in ultimu timp si de aceea durerile.
Eu vorbesc cu burtica, dar cand ma asez in pat si da din picioruse.
Mena imi pare rau ca te-a chinuit maseaua. Si pe mine ma doare, in special seara pe partea stanga.
Blue si eu tot jos de toot il simt pe bebe.
Bubblegum si eu am cate 6 ore continuu la sc asa ca bebe nu va avea cum sa-mi confunde vocea, sper doar sa nu se plictiseasca sa ma tot asculte.
20+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Katy82 spune:
Apropo de noapte buna bebe, eu il pun si pe al meu sa-l salute. Dimineata scapa ca eu ma trezesc prima.
Ralu eu deocamdata nu am probleme cu somnul. ma trezesc de 3 ori pe noapte pt baie dar daca pun capul pe perna, dorm dusa. pe spate nu pot sa dorm ca nu-i place lui bebe si imediat imi trage cate un piciorus in semn de nemultumire sau se contracta burtica.
Mena bine ca ai scapat cu bine pana la urma. Bebe sanatos si la termen!
Pup fetele. Ma duc la o plimbarica.
20+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
ioana_55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Apropo de noapte buna bebe, eu il pun si pe al meu sa-l salute. Dimineata scapa ca eu ma trezesc prima. Ralu eu deocamdata nu am probleme cu somnul. ma trezesc de 3 ori pe noapte pt baie dar daca pun capul pe perna, dorm dusa. pe spate nu pot sa dorm ca nu-i place lui bebe si imediat imi trage cate un piciorus in semn de nemultumire sau se contracta burtica. Mena bine ca ai scapat cu bine pana la urma. Bebe sanatos si la termen! Pup fetele. Ma duc la o plimbarica. 20+ cu http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
si eu il pun pe al meu sa-i spuna buna dimineata si noapte buna. Mi se pare tare simpatica toata treaba, a devenit asa ca un ritual, ca in rest in timpul zilei nu prea reusesc sa vorbesc cu bebe. Dimineata, in masina, cand plecam trebuie sa auda neaparat "Ti-ai salutat copilul azi?". A, si in fiecare joi, ziua fiv-ului, cand mai implineste o saptamana, ii spun la multi ani.
Si mie mi-a dat si elevit si maltofer fol, deci vreo 160 mg zilnic. Eu mai sar in unele zile maltoferul, k mi se pare mult si nu mi-a iesit anemie.
20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
Blue_sea spune:
Ce dragut, Ioana!
Legat de fier: mie mi-a dat Tot'hema. E fiole si trebuie sa iau doar 8. Si eu iau Elevit, dar se pare ca nu e suficient. Bebe a si crescut f mult si ma gandesc ca are nevoie de mai mult. Mi-a dat sa iau si supozitoare cu glicerina daca ma constip. Pana acum suntem ok
27+
lauraf89 spune:
Salutare fetelor!Nu am mai scris de mult aici dar va urmaresc! Felicitari pt eco bune, ralu pt nunta (daca retin bine)! Noi mai avem o saptamana si intram in trim 3..sper sa fie totul bine de acu!
Va pup pe toate
25+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmen_76
Danku, depinde de cati bani vrei sa cheltui pe cadou.... eu am vazut niste bucatarii complet echipate, pentru fetite, de zici ca e "real" ... dar costa ceva...sau daca vrei sa fii si practica, niste cizmulite cu blanita |
Bucatarioara i-am luat su noi Adelei cand a implinit 2 ani! La 3 ani... nu-mi dau seama ce i-am luat... si pace!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!